- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Komik geliyor bana ölümüne böyle çatışman. İlla ki yine alıntılauacaksın beni, o zaman bu mesajını hatırlatacağım.Hayir ben niye seni arayim? Kendini bu kadarda önemseme derim ben. Yorum gördüm, cevap verdim. Forum kurallarina gayet uygun.
Aciklamana gelirsek cevir kazi yanmasin misali. Ilk yorumunda 8 aylik oldugunu biliyordun. Öyle yazmissin cünkü. Ve sagliksiz oldugunu belirtmistin. Ikinci yorumunda ise, birden bire avantaj oluyor sirf anne evde diye.
Daha öncede dedim, görüslerini bircok calisan kadini icitebilir, hatta hakaretin. Ben her anne-cocuk konusunda "calismayan kadinlarin cocuklarinda duygusal bosluk olur, sagliksiz olur" diye tuttursam hosmu peki? Ki bunun hic bilimsel bir yani olmadan?
Anneanne 5 ay kadar bakmış. Bende anneanne baktığına göre 2-3 aylıkken işe başladı demekki anne dedim. Neye takıldın anlayamadım. Üstelik mesajımda da tamamen annelik içgüdüsü bilimselliğe dayanarak söylemiyorum dedim. Varsa başka üzülen kafasına takan anne, zaten beni alıntılar. Niye her seferinde sen sözcü oluyorsun?
Birde rica ediyorum bu kadar önemli değilsem, kanunmuşta bi baş kaldırış yaşıyormuşçasına her seferinde düşünceni savunma bana. İlla yazacağım diyorsan yaz tabi.