• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimizin ailedeki kisilere bagimli olmamasi

Hayir ben niye seni arayim? Kendini bu kadarda önemseme derim ben. Yorum gördüm, cevap verdim. Forum kurallarina gayet uygun.

Aciklamana gelirsek cevir kazi yanmasin misali. Ilk yorumunda 8 aylik oldugunu biliyordun. Öyle yazmissin cünkü. Ve sagliksiz oldugunu belirtmistin. Ikinci yorumunda ise, birden bire avantaj oluyor sirf anne evde diye.

Daha öncede dedim, görüslerini bircok calisan kadini icitebilir, hatta hakaretin. Ben her anne-cocuk konusunda "calismayan kadinlarin cocuklarinda duygusal bosluk olur, sagliksiz olur" diye tuttursam hosmu peki? Ki bunun hic bilimsel bir yani olmadan?
Komik geliyor bana ölümüne böyle çatışman. İlla ki yine alıntılauacaksın beni, o zaman bu mesajını hatırlatacağım.

Anneanne 5 ay kadar bakmış. Bende anneanne baktığına göre 2-3 aylıkken işe başladı demekki anne dedim. Neye takıldın anlayamadım. Üstelik mesajımda da tamamen annelik içgüdüsü bilimselliğe dayanarak söylemiyorum dedim. Varsa başka üzülen kafasına takan anne, zaten beni alıntılar. Niye her seferinde sen sözcü oluyorsun?

Birde rica ediyorum bu kadar önemli değilsem, kanunmuşta bi baş kaldırış yaşıyormuşçasına her seferinde düşünceni savunma bana. İlla yazacağım diyorsan yaz tabi.

Komik geliyor bana ölümüne böyle çatışman. İlla ki yine alıntılauacaksın beni, o zaman bu mesajını hatırlatacağım.

Anneanne 5 ay kadar bakmış. Bende anneanne baktığına göre 2-3 aylıkken işe başladı demekki anne dedim. Neye takıldın anlayamadım. Üstelik mesajımda da tamamen annelik içgüdüsü bilimselliğe dayanarak söylemiyorum dedim. Varsa başka üzülen kafasına takan anne, zaten beni alıntılar. Niye her seferinde sen sözcü oluyorsun?

Birde rica ediyorum bu kadar önemli değilsem, kanunmuşta bi baş kaldırış yaşıyormuşçasına her seferinde düşünceni savunma bana. İlla yazacağım diyorsan yaz tabi.

Dogru yazdiklarima cevap yazamiyorsunda ondan rahatsiz oluyorsun. Daha önceki yorumumda yazdiklarima hic birine cevap veremedin. Simdi kisisisel oynuyorsun, magdur ve camur atma rolünde. Ben istedigim kisiyi istedigim zaman alintilarim. Rahatsiz oluyorsan pedagoji kitabi okursun, o halde yorumlarin sadece duygularina dayanmaz.

Neyse benden simdilik bu kadar. Ne konu sahibin konusunu bulandirma derdindeyim, ne polemige girme derdindeyim.

Dogru yazdiklarima cevap yazamiyorsunda ondan rahatsiz oluyorsun. Daha önceki yorumumda yazdiklarima hic birine cevap veremedin. Simdi kisisisel oynuyorsun, magdur ve camur atma rolünde. Ben istedigim kisiyi istedigim zaman alintilarim. Rahatsiz oluyorsan pedagoji kitabi okursun, o halde yorumlarin sadece duygularina dayanmaz.

Neyse benden simdilik bu kadar. Ne konu sahibin konusunu bulandirma derdindeyim, ne polemige girme derdindeyim.
Beni mağdur edebilecek konumda mısın Allah aşkına? Bilgilerimi her alanda kullanmak zorunda mıyım? Eğitimini alıyorum bunun ama uzmanı değilim. Haliyle 2 tane pedagoji kitabı okumuş insanlar gibi burada bilgi savurmak istemedim.

Neyse ki gözardı edeceğim seni. Bütün konu sahiplerini kurtaracağız.

Merhaba arkadaşlar evde ben esim ve yatili bakicimiz var bebegim ben veya esim olmadıginda bizi aramiyor ayni şekilde bakicimiz haftasonu izne ciktiginda onu da aramayip bizle guzel vakit geciriyor yani hicbirimizin yoklugu onun icin sorun degil fakat bu durum normal mi degil mi bilmiyorum düşüncelerinizi merak ettim bu bi sorun mu
Normal canim aramasi sorun bence huysuz olur ne guzel iste

Back
X