Çocuk Hastalıkları Bebeğimle ilgili bakar mısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim doğurduğum Canım bebeğimi benden başka kimse daha çok önemseyemez
Aptal değilim okumuyor musunuz yorumları sabah götüreceğim dedim
Zaten çocuk acı çekse huysuz olsa bir dakika durmazdım aramak yerine götürürdüm
Hay allahım
12 sayfayi okumak zorunda oldugumu zannetmiyorum konunun ana meselesi ilk mesajda ve o cocuk o hale gelene kadar beklendiyse sorumsuzluktur bana gore kimse cocugunu o hale bile.bile getirmez elbet ama kucuk ihmaller soz konusu bebekse buyuk sorunlara sebep olabiliyo.daha önemli bisey olmadan acil sifalar dilerim

12 sayfayi okumak zorunda oldugumu zannetmiyorum konunun ana meselesi ilk mesajda ve o cocuk o hale gelene kadar beklendiyse sorumsuzluktur bana gore kimse cocugunu o hale bile.bile getirmez elbet ama kucuk ihmaller soz konusu bebekse buyuk sorunlara sebep olabiliyo.daha önemli bisey olmadan acil sifalar dilerim
12 sayfayı okumak zorunda değilsin okumuyorsan bilmeden yorum yapmayacaksın
Bilmeden yorum yaparsan da cevaba katlanacaksın arkadaşım.
Ben zaten üzgünüm çocuğumun kötü olmasını istemem sorumsuz bilinçsiz bir anne değilim kimse de bana öyle bir şey ima edemez söyleyemez
Şifa dileklerin için teşekkür ettim

kızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Ama başka yere konu açınca hiç ama hiç cevap alamadım bu zamana kadar

Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk

Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor :cry:
Doktoru aradım travazol krem verdi kullandım geçmedi
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için

Başına gelen var mı.. ?
Bu şurupla ve kremlerle geçer mi?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Parlak kırmızı renkte yaraları..
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
Travazol gecrmez bende bi ilaç var adını bakıp söyleyim sip diye geçiriyor. Hergün yıka bebegi

Saf zeytinyağı diyenlere katılıyorum. Bir de can bebe kardeşime de yapardı annem bezini değiştirdi.

Bence mutlaka dermatologa götürün.

Coresatin pembe kortizonsuz ve çok etkili bir krem 38 lira , sorunlu bölgeye uyguladıktan bir kaç sat sonrabile etkisini farkedebilirsiniz

Back
X