Otele yerini bildirmemesini falan söyleme. Milleti boş yere ilişkilendirme .bir şey var sanırlar. başına iş alma. Dünyanın binbir türlü hali varPeki otele yerimi kimseye bildirmemesini söylesem de karakol onunla paylasr mi bunu ?
Evet işte bunu istiyorum o şimdi küçük bebek var hiç bişey yapamaz dye dsünüyor ve böyle zehir ediyor bana her günüKesinlikle en mantıklısı bu.. Yarın eşiniz işe gider gitmez ona hiç bahsetmeden gidin.. Bakalım ne yapacak merak edecek mi sizi? Siz de hiç aramayın onu.. O sizi arasın aramazsa da eve gittiğinde sizi göremeyince napacğaını çok merak ediyorum.. Şunu unutmayın siz çocuk doğurdunuz diye çantada keklik değilsiniz.. Restinizi çekebileceğinizi anlamalı..
Evet o da var kadınız ya o yüzden bu dünya bize her yerde coookkk zorrr ama meleğim için bu gece de bekliycem ona zarar gelmesin yarn ailemin yanna gdcemOtele yerini bildirmemesini falan söyleme. Milleti boş yere ilişkilendirme .bir şey var sanırlar. başına iş alma. Dünyanın binbir türlü hali var
Çok konuştum ve elimden gelen herseyi yapyrum sabh kahvltsni yemegini temizligini kendime hep dikkat ederim cocuk var dye bir ayagmla kızımı sallarm elimle saclarmi dzlestrrm srf o cok seviyor dye ama yok konuşuyorum Özür diliyor yarn yine aynı arkadaslarnnda çoğu evli hemde ayni küçük çocukları var hepsi birlik oluyor böyle yapyorlar karılarndan cok birbirlerni grüyorlar
Esiniz ceksin gitsin siz niye gidiyorsunuz ki hem de otele..boyle dusunmeyin hangi amacala gitceksiniz hemArkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
bunlari yapmayin. Evin icindr gormezden gelin. Gidemeyecek oldugunuzu hissettirmek yerine her an gidebilirmissiniz gibi hissettirin. Erken uyanip is yapmak yerine, uyuyup dinlenin mesela. Onceliginiz krndiniz ve bebeginiz olsun
Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?