Gerçekten anlamadm hiç böyle degildi derler ya tuvalete gitse haber verr o sekildeydik hatta bize yani sevgiliyken arkadaşlarmz söz falan olunca ailelerimiz kızıyordu ne bu bu kadar yapışık ikiz gibisiniz evlendik herkes yüzünü göremiyoruz diyordu ayrı bir hayatmz asla yoktu ne ypcksak birbrmze dansp izin almadan asla yapmazdk yani söyle diyim arkadaşları cagrrdi böyle benim kzcagmi bilip gdiyim mi dye sormazdi bile marketi pazarı bile birlikte yapyrduk tek asla brakmazdı gün içinde hep arar konuşur telefonu seni sevyrum demedn kpatmazdk iste ne oldysa cocuk oldktan snra ondan ilgimi mecbur olarak cektikten snra oldu iyice kndni arkadaslaryla taklmaya verdi çünkü evde artık o eski ortam yoktu haliyle ilk bebek tecrubesizlik ama yine çok kzyrum ona beni en ihtyacm oldgu zamanlar da tek bıraktı o yüzden bu içimden hic ckmaz ama bebegm için tekrar deniycemCocuktan önce nasıldı? Hic mi anlamadiniz bundan baba olmaz diye.
Evet bende hep bunu savunurum evlilikler mecburiyetten degil istenildgi icin devam etmeli ama malesef suan onu yapamyrum zaten bna da en çok o dokunuyor masum melek korumaya kollamaya sevgiye herseye muhtac bebegmizi merak etmemesi ama anneme geldgnde kızım abimdeydi onlardan Allah bin kere razı olsun sallıyordu ayagnda onu dayısı işte eşim gelince kucagna aldı nasıl agladi yavrum sanki o da bba bunu nasıl yaptn bize der gbi geri abim aldı sustu zaten o zaman ona sadece öyle bi baktm ki bin lafa bedel ama bu olayda sunu anladm ki insann ailesinin yannda destek olması o kadar önemli kymetli birseymis ki anlatamam ben ordayım dye bbam erkendn klms sevdgm ne varsa alms kardesm annem khvltyi herseyi hazrladi elimi bseye srdrmediler durup durup gelip sarldlar bize sen lazmsn yavrun için iyi ol skma canni biz hep yanndayz dye onun tarafı da dkkani acmaynca aradlar çünkü küsüm onlarla konusmyrum ve akllarnca beni suçlu yapcaklar basna bsy mi geldi senn nye habern yok bilmem ne sanki ben adama git gez dedim ve bir kere bile bebek nasıl naptn dye sormadlarIyi hadi pisman olmustur umarim. Ama gitmek isteyip gidememesi daha kotu. Istedigi icin yanimda durmali adam dedigin. Yoksa evlenmeye ne gerek var. Esaret gibi. Cocugunu bile merak etmio cok ilginc 180 derece degismesi.
Evet bende hep bunu savunurum evlilikler mecburiyetten degil istenildgi icin devam etmeli ama malesef suan onu yapamyrum zaten bna da en çok o dokunuyor masum melek korumaya kollamaya sevgiye herseye muhtac bebegmizi merak etmemesi ama anneme geldgnde kızım abimdeydi onlardan Allah bin kere razı olsun sallıyordu ayagnda onu dayısı işte eşim gelince kucagna aldı nasıl agladi yavrum sanki o da bba bunu nasıl yaptn bize der gbi geri abim aldı sustu zaten o zaman ona sadece öyle bi baktm ki bin lafa bedel ama bu olayda sunu anladm ki insann ailesinin yannda destek olması o kadar önemli kymetli birseymis ki anlatamam ben ordayım dye bbam erkendn klms sevdgm ne varsa alms kardesm annem khvltyi herseyi hazrladi elimi bseye srdrmediler durup durup gelip sarldlar bize sen lazmsn yavrun için iyi ol skma canni biz hep yanndayz dye onun tarafı da dkkani acmaynca aradlar çünkü küsüm onlarla konusmyrum ve akllarnca beni suçlu yapcaklar basna bsy mi geldi senn nye habern yok bilmem ne sanki ben adama git gez dedim ve bir kere bile bebek nasıl naptn dye sormadlar
Kesinlikle zaten hep ondan böyle rahata taktı nasıl olsa önce ki gibi dışarı çıkamıyorum ona kendime vakit ayiramiyorum onu zaten bu böyle yaptı ama ona cocuk olalı hep dedim benim cocugum bna asla ayak bağı olmaz kış diye o kadar dışarı cikmiyordum ve bebegimi cikartmiyordum artık havalar düzeliyor bizde bebisimle ona haber vermeden gezmelere gdcez o zaman gorucem ben onu bu arada hemen dnmemin nedeni de annemi falan dha fzla uzmemk bana bellu etmese de cok uzldgnn farkndaydm hem de dedim ha bi kaç gün snra ha hemen yapack olan yne bi süreden snra yapıcakAkıllı ve bilinçli bi bayansin sen halledersin bence ama keske bikac gun süründürseydin ilk geldiginde dönmeseydin. Cocuk olunca insanin eli kolu bağlanıo erkekler de cok guzel sömürüo bu durumu. Sen bi gun boyunca eve gelmesen nolur acaba.
Evet onların hakkını ödeyemem zaten evin içinde bana bebegime olan ilgiyi grnce sanki kafasna dank etti tanyrm esimi sonuçta yüzünün ifadesi bile degisikti bu kadar sahiplenceklerni tahmin etmedi galba güzel dilekleriniz içinde çoook teşekkür ederim burasi iyi ki var ya sanki bir cok dostun var ve seni merak edyr iyi olman icin hic bilmedgn bir kalp dil senin icin iyilik mutluluk diliyor çok güzel Allahm hepimizin gülen yüzlerini gözlerini soldurmasn inşallahAilenizin duruşunu ayakta alkışlıyorum gerçekten helal olsun onlara. İşte şimdi gücünüze güç kattınız.. Daha da korkmayın.. Tavrınız duruşunuz aileniz her şey süper.. Şimdi eşiniz düşünsün siz deeee bebişleee harika zamanlar geçirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?