Bebeğimle otele gitsem ?

Bu gece hepten azıttı bu saat oldu hala yok... ve ben korkuyorum ama iyice düşündüm yarın ailemin yanına gidip bir kaç gün sakinlesicem sonra da böyle giderse bitmesi en hayırlısı bu saatte evini düşünmeyen yaratıkla ömürde geçmez :/

Zaten bebeğim için gidemedim onun emniyeti ve düzenini bozamadım :/

Canim seni uzmek istemiyorum ama bunun altinda birsey vardir, ama insallah dusundugum gibi degilir. Konusmayı denesen yarın sakın kafayla

Bak saat gecenin 4 bucuğu orta da yok telefonu kapalı ona cok söyledim bebek artık seni tanıyor seni görünce mutlu oluyor diye onu bile umursamıyor

Canim seni uzmek istemiyorum ama bunun altinda birsey vardir, ama insallah dusundugum gibi degilir. Konusmayı denesen yarın sakın kafayla
Başka biri belki bunu da düşündüm ama hiç öyle hareketini görmedim gerçi adamı ne kadar görüyorum ki hiç ozenmiyor üstüne başına biz sevgiliykn mesela acayip özenir süslenirdi simdi de öyle biseyi olsa öyle yapar gibime geliyor hiç bişeyine dikkat etmiyor evdeyken teli nerde umrda olmuyor ama tabi ki yinede kesin emin olamam

Sen esini daha iyi tanırsın o zaman konus anlat icini dök sonuca varın

Gerçekten büyük sorumsuzluk telefon kapalı ye iç gez ohhh mis ay sınır oldum kusura bakmayın ama tel kapalı olması şüpheli yinede dikkat edin sorumsuzluga sorumsuzca davranıp gidin bakalım sizde telinizi kapatın o duyguyu hissetsin oda

Ooo iyi bi cinnet geçirmenin zamanı gelmiş.
Bugün kapıyı kilitle telefonunu da sessize al uyu.
Kaçta gelirse gelsin, nerde kaç saat beklerse beklesin, ama o eve giremesin. Telefonunu da açma ararsa.

Ertesi gün de bebeğini al ailene git, ona da mesaj at "sana arkadaşlarınla olan evliliğinde mutluluklar, biz artık yokuz." yaz.

Adam olmaya karar verir de gelip seninle sorunlarını çözer, seni alır evinize götürürse ne ala.
Yok çaba göstermezse bi süre bekledikten sonra boşan gitsin.
Görünüşe bakılırsa soyadı dışında verdiği bi şey yok zaten.

Bu arada bu adam çalışmıyor mu? İşi gücü yok mu? Bu saate kadar dışarda gezen insan sabah nasıl işe gidebiliyor?

+1 Kesinlikle katılıyorum bence de tek yolu bu. Kendiliğinden düzelir falan diye bekleme kaç kere konuşmuşsun da zaten. Bir şey yapmazsan bu böyle devam eder

Canım bu problem yeni bebeğin olduğu ailelerde öyle çok ki en efendi erkek bile çocuk olduktan sonra karısına ve çocuğuna hiç muamelesi yapıyor.Birden evdeki kadını,çocuğu manen yapayalnız bırakıyor,umursamıyor.

1,5 yaşında bebeğim var ve 1,5 senedir aynı sorunla uğraşıyorum.Evde adam yerine konulmamak,konuşmaların,kendini anlatmaya çalışmanın yetersiz kalması da cabası.Evde çocukla akşama kadar perişan oluyoruz,bir de kocanın böyle sorumsuzca davranması insanı kahrediyor.Maalesef benim hiçbir uyarım ve hatta tehtidim bir işe yaramadı.

Bence otele gitme canım.Bebeğinle otel köşelerinde siz perişan olursunuz.Hijyen yok,bebeğin bütün düzeni evde.Eşini cezalandırmak isterken dolaylı yoldan kendiniz de sıkıntı çekmeyin.Eğer aklı başında bir ailen varsa eşine sağlam bir ayar çeksin.Annen gelsin sana yardımcı olmak için.Olmazsa bir süreliğine sen ailene git.Böyle terbiyesizler ve sorumsuzlar ne fedakar bir eşi ne de cennet kokulu bir meleği hak etmiyorlar ama yapacak başka bir şey yok.

Bence çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın ya da kuzen varsa ona gidin. Kaçar gibi otele gitmek iyi fikir değil, ailenize gitseniz onlar da çok soru sorar bunaltır, sorun çıkar falan.

Cok cok cok denedim hep tamam sonra hiç bişey yok ve bunu çocuk var diye yapyr resmen biliyorum çünkü onla ilgilenmiyor musum hic biseye yardım etmez cocuga bakmaz ben duşa bile zor giriyorum adam keyif peşinde
Keşke böyle bi adamı baba yapmasaydın canım.durumun çok zor.annesi babası filan yokmu onlarla konuşsan anlatsan.

Aynen bizim de öyle neler desem de boş iyi de konussam kötü de boş ve hala gelmedi merak ediyorum yüzüme nasıl bakacak ne diyecek Allahm sen yardmcmz ol zaten o melek olmasa bir saniye katlanmam böyle bir şeye ama kuzum daha küçük

Otele gitmek geri dönüşü olmayan sonuçlar da doğurabilir. Buna razı mısınız? Ailenize niye söylemiyorsunuz? Babanız hayatta mı?

Saat 5 olmuş adam müsvettesi yok ortalıkta bence hayatında başka biri var kim 5 lere kadar arkadaşıyla oturur ki al çocuğu ailenin yanına git akıllanırsa dönersin yoksa kaybedeceğin çok da bişey yok

Hala gelmedi mi cok üzüldüm konuna
Nasıl böyle davranıyor anlamiyorum...
Alkol filan kullanıyor mu?

Telefonu kapalı, haftaiçi olmasına rağmen bu saate kadar gelmemesi başına bir şeyler gelmiş olabilir mi acaba??? Şayet iyiyse hesap sorun tabiki yalnız erkeklerin yeni duruma alışması baya zaman alıyor. Benim eşim evliliğe bebeğimiz doğduktan sonra adapte oldu. Bebeğimiz yokken her haftasonu beni anneme bırakır gezerdi arkadaşlarıyla cumartesi günleri yüzünü bile görmezdim. Eşinizin bebeğe alışması zaman alacak siz de yardımcı olmaya çalışın.
Şahit olduğum kadarıyla bebek doğduğunda bu şekilde davranan erkekler bebeklerinin oynama çağı geldiğinde onlar için çıldırıyor. Hele ki bebeğiniz kızsa babasıyla arasında çok sıkı bir bağ oluyor. Benim kızım da 4.5 aylık ve babası işten gelince sevinç çığlıkları atıyor:)
Otele eşinizle birlikte gidin. Hem ailecek olur kafanızı birlikte dinlersiniz Gideceğiniz otel 5 yıldızlıysa zaten onlar bebeğin konforu için her şeyi yapıyor.

Küs bence, gönül koy. Otele gitme zor olabilir bebekle. Kısasa kısas yapmak için artık çok geç, tek başına değilsin. Bir sorumluluğun daha var. Otellerde farklı insanlar kalıyor, bebeğin mikrop kapmasın oralarda.

ben olsam esımle konsuur artık onun evlı bır adam oldugu ve sorumlulukları oldugunu hatırlatırdım ebnım esım bır gece oyle cıkmaya kalktı dısarı gecenın bır yarısı gıyındı ettı bende susarmıyım actım agzımı yumdum gozumu sonra ne mı oldu???? gıtmesı ıle gelmesı bır oldu sadece bakkala kadar gıdebıldı egerkı gıdecegım dedıgı yere arkadaslarının yanı ve bıze yaklasık yarım saat arac mesafesı bır yer gıtse ıdı o aksam bızım evlılıgımız bıterdı ....
ben karsıyım erkeklerın gecenın bır yarısına kadar dısarda takılmalarına haber verılmek ve onceden planlanmak suretı ıle ara sıra olabılır ama bu her gece oluyorsa yada pat dıye ben gıdıyorum denılıyıorsa hele kı gecenın bır vaktı ben kendı adıam buna anlayıs gosteremem...
bence sızde gostermeyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…