Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
Dükkan var bugün daha gitmedi konustuk karakola almslar arabada içerken polis gelmis falan ama normalde sabh 8 bcuk gbi dukkani acar aksam 7-8 gbi kapatır 12de anca eve gelir sorunca da calsyrdum der yalan tabiBence cok buyuk sorun allah yardim etsin , en son 8 civarı gelmedi demiştiniz ne zaman geldi esiniz, çalışmıyor mu yani sabah kadar alem yapıp nasil gidiyor işe
Evet ama madem çocuk istemiyosun ne dye yaptık cok hevesliydi her kontrolüme benimle gelirdi bisey istesem alıp gelirdi hamileliğim zor gecti gece midem bulanrdi gece kalkar sıcak biseyler hazrlar ilacmi getirir başımda beklerdi biyerim agryor desem hemen doktra gdelim telaslanrdi ama dogunca ilk ay yine yardım etti kalkıp baktı benimle falan snra böyle yapmaya başladıbir süre ayrı kalsaniz belki düzelir nedense bebek olunca çoğu aile böyle oluyor
Coooook konustum sesimi yukselttim kızımı emzirirken cokkk agladgmi bilirim yapma etme diye çünkü yediremiyorum kendime cok agırıma gidiyor en çok ta bebegime böyle yapması koyuyor demkki dyrum bana bisey olsa ona emanet edemiycem bakmaz bileFazla rahat ve bencil
Sanırım kendi evimin içinde olsa ses yükselmesi yaşardım
Gelemem öyle şeylere siz orada duVAR değilsiniZ.
Anlamıyorsa anlatmalı iletişim kurmalısınız
Dükkan var bugün daha gitmedi konustuk karakola almslar arabada içerken polis gelmis falan ama normalde sabh 8 bcuk gbi dukkani acar aksam 7-8 gbi kapatır 12de anca eve gelir sorunca da calsyrdum der yalan tabi
Göstermedim ki hiç neler söyledim iyi konuştum kötü konuştum küstüm iyilikle yaklastim yok yok yok dukkandayim diyip 12den önce gelmiyor ve önceleri o gelicek birlikte yemek yicez diye emzirdigim halde onu bekliyordum yemek yemek için ama hiç birşeye degmez biriymisben olsam esımle konsuur artık onun evlı bır adam oldugu ve sorumlulukları oldugunu hatırlatırdım ebnım esım bır gece oyle cıkmaya kalktı dısarı gecenın bır yarısı gıyındı ettı bende susarmıyım actım agzımı yumdum gozumu sonra ne mı oldu???? gıtmesı ıle gelmesı bır oldu sadece bakkala kadar gıdebıldı egerkı gıdecegım dedıgı yere arkadaslarının yanı ve bıze yaklasık yarım saat arac mesafesı bır yer gıtse ıdı o aksam bızım evlılıgımız bıterdı ....
ben karsıyım erkeklerın gecenın bır yarısına kadar dısarda takılmalarına haber verılmek ve onceden planlanmak suretı ıle ara sıra olabılır ama bu her gece oluyorsa yada pat dıye ben gıdıyorum denılıyıorsa hele kı gecenın bır vaktı ben kendı adıam buna anlayıs gosteremem...
bence sızde gostermeyın.
Evet bebegim gülüyor kahkaha atıyor ama baba görmüyor bebeğim hafif hafif dönmeye çalışıyor ama baba bilmiyor altni degstrrkn kendini geri atıyor ama baba bilmiyor umrunda değil ki benim için o kadar mutluluk verici seyler ki anlatamam anca annemle paylasyrum ama isterdim eşimle paylasmak o da sasrsın sevinsin ama yok Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu beni bu duruma koydu ya hic hakkmi helal etmiycemHakkikda hayirlisi gerçekten aile hayatı degil bu yaşadığın ve seni gerçekten anlıyorum insan cocuk olunca bir destek istiyor, yükünün hafiflemesini, çocuğunun en güzel zamanlarinda gülmesi , ağulamasi, dönmesi vs bu ilkleri görmek istemiyor...
Ben alkol alan ve bunu sabaha kadar zikkimlanan bir insanın hayatınin değişeceğini düşünmüyorum, simdi genç ama ilerde hic cekilmez henüz 2 yıllık bir evlilik ve yaşanacak güzel seyler olmasi gerekirken butun bunlar saçmalık
Içmeye buluyor ama parayı bizimde dükkanımız var bizim dükkanı kapatıp tatile gitmisligimiz var niye kapanmayacakmis gezip tozdugu parayı borcuna versin bedava gidilmiyor herhalde benim eşim eskiden kahveye çok giderdi ilk evlendigimizde baktı gördü olmuyor belki 3 yıldır daha kahveye gitmisligi yok her gittiğinde 20 lira ben istesem onu hergun o parayı napıyorsun derdi ama şimdi hiç gitmiyor gidenlere kızıyor ne anlamışım bende evimde ohhh mis diyor kardeşi mesaili çalışıyor o eve çok geç gider benimkide hep kızar onun gibi isim olsa keşke benim evden çıkasım yok o eve girmiyor diye vallahi çekilmez canım sanada yazık sakın akşam susma annenlerin yanında ne varsa söyleDükkanı var gece böyle yapıyor sabah gidiyor dükkana 8 gibi kapatıyor 12lere kadar dısarda tabi bugün daha dükkana da gidemedi bi de var ya hic tatil yapmaz birgünü birlikte gecirmeyiz daha dün sabah demistim ki bugün açma dükkanı birlikte birgün gecirelim yok olur mu dukkan kapalı durmaz borc var falan bir ton laf etti ama kendi keyfine gezip tozuyor o zaman kapalı olabiliyor Allah görüyor ama hakkm hiç helal değil ona
Evet soyluycem inceldigi yerden kopsun evet geçen sadece onun içki sigara giderini hesapladm 2 bin tl ediyor ayda sdce byfendnn kyfne bu kadar gdyor sonrada cok calsmam lazm diyip duruyorIçmeye buluyor ama parayı bizimde dükkanımız var bizim dükkanı kapatıp tatile gitmisligimiz var niye kapanmayacakmis gezip tozdugu parayı borcuna versin bedava gidilmiyor herhalde benim eşim eskiden kahveye çok giderdi ilk evlendigimizde baktı gördü olmuyor belki 3 yıldır daha kahveye gitmisligi yok her gittiğinde 20 lira ben istesem onu hergun o parayı napıyorsun derdi ama şimdi hiç gitmiyor gidenlere kızıyor ne anlamışım bende evimde ohhh mis diyor kardeşi mesaili çalışıyor o eve çok geç gider benimkide hep kızar onun gibi isim olsa keşke benim evden çıkasım yok o eve girmiyor diye vallahi çekilmez canım sanada yazık sakın akşam susma annenlerin yanında ne varsa söyle
Ayyy çok kızdım vallahi yılda 24000 eder o para bir araba parası yaaa yılda o parayla borcmu kalır tutmazsan bu devirde durmadan savurursan nasil borç ödenir yaa bebeğiyle geçirmesi gereken en değerli zaman Allah ıslah etsin çok vurur kafayı taslaraEvet soyluycem inceldigi yerden kopsun evet geçen sadece onun içki sigara giderini hesapladm 2 bin tl ediyor ayda sdce byfendnn kyfne bu kadar gdyor sonrada cok calsmam lazm diyip duruyor
İcmeye gelince para buluoda birlikte vakit gecirmeye gelincemi borcları aklina dusuyo bencil ve sorumsuz erkekle ugrasmak cok zor polis almismis rica etsedi arayip haber vermey yalan soyluyooDükkan var bugün daha gitmedi konustuk karakola almslar arabada içerken polis gelmis falan ama normalde sabh 8 bcuk gbi dukkani acar aksam 7-8 gbi kapatır 12de anca eve gelir sorunca da calsyrdum der yalan tabi
Konuştun mu bi daha eşinleYok daha dükkana da gitmemis annemde calsyr o yuzden 6 dan sonra gelebilecek
Yok telefonu kapanms aksama çıkar biyerden hayvan ya sinirden migdem başım öyle ağrıyor kiKonuştun mu bi daha eşinle
Boşver herşey olacağına varır harap etme kendiniYok telefonu kapanms aksama çıkar biyerden hayvan ya sinirden migdem başım öyle ağrıyor ki
Üzülme canım canı cehenneme senin bi damla göz yaşına değmez. Aha bende çoçuk yapmaya korkar oldum valla böyle durumları görünce bu erkekler arlanmazYok telefonu kapanms aksama çıkar biyerden hayvan ya sinirden migdem başım öyle ağrıyor ki
Sağol canım bizi bu hale getiren erkekler :) yoksa bi kanatlarımız eksikAllah iyiliğini versin kadın şeytanın ta kendisi derlerdialınırdım haklılarmış kırk yıl düşünsem aklıma gelmez çok akıllı bi kadın mısın bence. (uygulamalı arkadaş. Bu kapıyı zorladığı diye kaplyı çiz annelere haber et korkunu büyük tut inansılar ki eşine baskı daha agır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?