- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
Evdeyim ailemle görüştüm onlar yanıma geliyor o iti de eve almıycam zaten gece gelmedi az önce görüştüm polis almıs falan bir ton salladı bide üste ckyor beni nye aramadn nye merak etmedin karakoldaydm dyo bu kadar iğrenç bi yaratık olamaz annemde kısa süre de işin haline bakalm boşan diyo bende tmam dedimkonu sahibini çok merak ettim ne oldu acaba ?
Gece öyle düşündüm gelsin bulamasn bizi diye ama gitmedim zaten korktum ne olacağı belli değil kimseye guvenilmiyor ailem geliyor bosancaz çünkü bu ilk değil degismez de olan bna bebegme oluyorsorun ne bilmiyorum otel yerine nie ailenin yanı değil otel ailene gitmek istemiosan al bebişi çık gez ne olcak havalarda miss gibi
Canım iyiki ailene söyledin. Ne guzel onlarda arkanda. Yani eve gelmemeler gec saatlerde gelmeler demek ki baska bir hayati var. Ve seninde suan eve bağlı bir durumun oldugu icin rahat rahat yapıyor. Tabiki zor bir süreç seni bekliyor. Allah yardımcın olsun. Üste cikar daha da çıkacaktır. Onemli olan senin kararlı olman. Malesef o adamdan sana ne es olur nede cocuguna baba.Evdeyim ailemle görüştüm onlar yanıma geliyor o iti de eve almıycam zaten gece gelmedi az önce görüştüm polis almıs falan bir ton salladı bide üste ckyor beni nye aramadn nye merak etmedin karakoldaydm dyo bu kadar iğrenç bi yaratık olamaz annemde kısa süre de işin haline bakalm boşan diyo bende tmam dedim
Daha 2 senelik cok yeni ya ve böyle biri degildi önceden de 5 sene iliskimiz oldu öyle evlendik evlenmeden önce attgi adımı haber verir bütün boş vaktini bnmle geçirir asla evine falan gec gitmezdi cocuk oldu bu da böyle oldu bna dyo ki bnmle ilgilenmiyosun önce ki beni aryr dyrum artk ikimizde bbgmzle ilgilencez ki onla da hep ilgiliyimdir beyfendi rahat hayatı çok çabuk özledi dedgin gbi o saatte telefn kapalı küçük bebegmz var umrumda değil birşey olsa etse ben kime gidcem acaba hic dsnmyorCanım o saatte o telefonun kapalı olması normal mi ya size bişey olsa,NE kadar evlisiniz
Kesinlikle şükür ailem hep destek annem bütün gece geliyim geceden dedi yok dedim o zaman görüntülü arycam kpatmycaksn dedi öyle uyudum smdi de geliyor o da dyor ondan hayr gelmez soframa 2 tabk dha koyarm ne var dyo senn genclgn gdyor izin vermem dyo hakli da kararlym bosancamCanım iyiki ailene söyledin. Ne guzel onlarda arkanda. Yani eve gelmemeler gec saatlerde gelmeler demek ki baska bir hayati var. Ve seninde suan eve bağlı bir durumun oldugu icin rahat rahat yapıyor. Tabiki zor bir süreç seni bekliyor. Allah yardımcın olsun. Üste cikar daha da çıkacaktır. Onemli olan senin kararlı olman. Malesef o adamdan sana ne es olur nede cocuguna baba.
Evet zaten arkadaşlaryla ondan duruyorlar bu saatlere kadar keyif yapyolar akllarnca hepsi de evli cocuklu ya hic brinde beyin yok biz ne yapyruz demiyorlar ya lafa gelince cok adamlar amaHala gelmedi mi cok üzüldüm konuna
Nasıl böyle davranıyor anlamiyorum...
Alkol filan kullanıyor mu?
bir süre ayrı kalsaniz belki düzelir nedense bebek olunca çoğu aile böyle oluyorGece öyle düşündüm gelsin bulamasn bizi diye ama gitmedim zaten korktum ne olacağı belli değil kimseye guvenilmiyor ailem geliyor bosancaz çünkü bu ilk değil degismez de olan bna bebegme oluyor
Evet zaten arkadaşlaryla ondan duruyorlar bu saatlere kadar keyif yapyolar akllarnca hepsi de evli cocuklu ya hic brinde beyin yok biz ne yapyruz demiyorlar ya lafa gelince cok adamlar ama
sacma.Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
madem karakoldaymış ne diye düşmüş acaba karakollara zaten sen en başından aradın kapalı olunca arkadaşından aramadın mı ? neyin lafını yapıyormuş terbiyesiz kusura bakma ama bi tavayı hak ediyor kafasınaEvdeyim ailemle görüştüm onlar yanıma geliyor o iti de eve almıycam zaten gece gelmedi az önce görüştüm polis almıs falan bir ton salladı bide üste ckyor beni nye aramadn nye merak etmedin karakoldaydm dyo bu kadar iğrenç bi yaratık olamaz annemde kısa süre de işin haline bakalm boşan diyo bende tmam dedim
nesi komik ya bunun?Esinizle konusup anlasamiyor musunuz.
Otele gitmek sanki iyi bir fikir olmayabilir bi bakmissiniz gazetelerde muge anlida esiniz ilan vermis
Zaten aksam büyük bir olay olucak evde abim annem falan geliyor tavadan büyüyunu yicek belki öyle aklı başına gelirmadem karakoldaymış ne diye düşmüş acaba karakollara zaten sen en başından aradın kapalı olunca arkadaşından aramadın mı ? neyin lafını yapıyormuş terbiyesiz kusura bakma ama bi tavayı hak ediyor kafasına
Dükkanı var gece böyle yapıyor sabah gidiyor dükkana 8 gibi kapatıyor 12lere kadar dısarda tabi bugün daha dükkana da gidemedi bi de var ya hic tatil yapmaz birgünü birlikte gecirmeyiz daha dün sabah demistim ki bugün açma dükkanı birlikte birgün gecirelim yok olur mu dukkan kapalı durmaz borc var falan bir ton laf etti ama kendi keyfine gezip tozuyor o zaman kapalı olabiliyor Allah görüyor ama hakkm hiç helal değil onaYa bu adamın işi yokmu nasil bu saat olmuş hala dışarda bide üste çıkıp niye aramadın mı diyor al bi yerine monte et o telefonu deseydin bırak yaaa ne seni ne evladını hakedememis terbiyesiz boşa gitsinde iyice gitsin gelmesin eve gece sabaha evli erkeğin dışarda ne işi varmış kesin başka bişey var ne bu yaaa arkadaşlarıda evli diyorsun bu kadınlar nasil kalıyor yanlız evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?