Bebeğimle tek kalmaya korkuyorum :(

cancey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
9
2
6
Adana
Merhaba

torunum olsun ben bakacam , bana torun verin diye 5 yıl başımın etini yiyen kayınvalidem , alınganlığı yüzünden saçma sapan bi neden uydurup bizi terk etti . 3 gündür 38 günlük kızımla sabahları evde tek kalıyorum öğleden sonra gelen oluyor fakat ben bir gün önceden yarın da birileri gelsin diye dua ediyorum çünkü bebeğimle tek kalmaya korkuyorum. Yarın gelecek kimse yok kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Bebeğim mama ile besleniyor mama boğazına kaçacak diye ödüm kopuyor. Mamayı bitirene kadar ecel terleri döküyorum.
Aranızda böyle bir korku yaşayan ve üstesinden gelen var mı bana yardım edin lütfennnnnn

İlk bebeğin heyecan ve stresi sanırım inşallah geçer korkun minicik ya bende sasırırım ne yapacagımı komsunu cagır davet et birini akrabanı falan cagır yakınlarsa sizde kalıcak bir akraban varsa cok iyi olurdu

benımde kımsem yoktu yanımda.bebegım 5 gunlukken bas basa kaldık.yıkarken zavallım mosmor oluyodu bogazına su falan kacıyodu heralde.emzıremıyodum mama verırken aynı seylerı hıssedıyodum.bıgun cok feci kustu bılmedım cocugu tutup ters cevırdım nefesı kesıldı napıcagımı sasırdım cok acı tecrubeler edındım anlıyacagın.içimdekı korkuyu hep dua ederek atlattım.sureklı ayetel kürsi okudum. gerı kalan seylerıde zamanla ogrenıyosun.yeterkı panik olma sakin davran herseye ınternetten bakıyodum ben cok yardımcı oldu ınternet bu konuda ama google bılgı çöplüğü bırseyler ararken dıkkar et mutlaka forumlarda tecrubesı olanlara sor...Allah yardımcın olsun canım

bende 30 günlük bebekle yalnız kaldım.anne olunca zaten herşeye panik olup pimpirikleniyorsun.çocuğun 20 yaşına da gelse değişmeyecek bir durum.mantığını kullanmaya çalış ,tutuş şekline dikkat et.telefonun hep yanında olsun acil araman gerekenleri hızlı arama yap.
her ne olursa olsun komşu komşudur.eş dost gelene kadar Allah korusun acil durumda yardım ederler.
ve birde sakin ol.bebekler sandığından daha güçlüdür.konuş bebeğinle sakinleştirir seni

Allah yardımcın olsun. Benim bebeğim de 5 aylık olmak üzere. Senin bu stresslerini yakın zamanda yaşadım, bazen hala da yaşıyorum. Şunu anladım ki bebek bakımında en önemli şeylerden biri sakin olmak.bebekler stressi hissediyor ve daha huzursuz oluyorlar. Icindeki korkuları at, dua et, sabırlı ve sakin ol. Çok zor biliyorum ama geçip gidecek.

cancey bendede doğumdan önce vardı korku nasıl yapcam ya karabasan ugrarsa falan diye dert ediniyodum. kayınvalidem yanımda niye dert ediyosun diye kızıyodum ozamanlar kendime.. doğumdan sonra bizimkide aynı apartmanda oturmamıza ragmen günde bi kere 10 dk gelip çocuğu sevip gidiyodu baktım ondan yarar yok dua ede ede ben ona muhtaç değilim kendi çocuğuma kendim bakarım diyerek rabbimden güç aldım. korkularını yenmeye çalış inşallah geçer allah kolaylık versin

hepimiz aynı yıllardan gecıyıruz bende çok korkuyordum,mama verırken tıkanıyordu,yanlız bırakmamak ıcın wc ye gıdemıyordum eşimgelene kadar kabız oldum aylarca,dıkısler iltihaplanmasıda Bi taraftan korkunç gunlerdı ama dua et hep,bur haftaya sen alışırsın bebegınle basbasa kalmaya merak etme, Allah bebeğimle eşinle sağlıklı huzurlu günler versin, bosver kaynanayı onlara guvenıptemı dogurduk , ALlah bize yeter

benzer seyleri bende yasadim.torun torun diye basimin etini yiyen kv ve gorumcem 2 gun sonra toz oldular.onlara mi guvenip yaptim evet cunki yardim ederiz demislerdi sen bebisi yap biz arkandayiz demislerdi.simdi bebisim iki aylik ve alistik birbirimize.zamanla hersey yoluna giriyor

benzer seyleri bende yasadim.torun torun diye basimin etini yiyen kv ve gorumcem 2 gun sonra toz oldular.onlara mi guvenip yaptim evet cunki yardim ederiz demislerdi.simdi bebisim iki aylik ve alistik birbirimize.zamanla hersey yoluna giriyor

Kayinvalidene guvenerek mi yaptin cocugu
Bence bu kadar evham yapma. Anlayabiliyorum panigini, ama Allah bi kolayligini verir. Kimse dogustan ogrenmiyor bunlari. Millet pespese 3-4 cocuk doguruyor

Benim hem annem hem kv kaldi yanimda dogum yaptigimda 1 hafta sonra kovdum ikisinide evden ruhum darlandi vallahi kesinlikle kendi kendine daha iyi bakarsin.3 gunluk bebek degilki bogazina kacsin kontrollu ol.farzetki kimse yok yaninda hic olmadi.bu kadar abartmayin sen sakin olursan bebeginde oyle olur.

en guzelını yapmışsın benım kv kısa sure durdu ama keske durmasaydı uUntuden sutumu kestı gitti,bida dogurursam herkes hastanede görsün sonra nunkınse ugramasınlar bı sure, of ne günlerdi be ama şimdi oğlusum yarın bur yasına gırecek nasipse ve zaman geçmiş girmiş hepsi arkada kalmış . Allah herkese tattırsın bu mutlulu . Kimseye aratmasın,

Amiiin canim aminn Allah herkrsin gonlundekini versin.aynen ikinci bebegimdede ayni sekilde planliyorum.basimi agritmasinlar buyursunlar basimin ustune ama yok yani.daha beter stres.

Eşiniz geceleri sizinle olmuyor mu, o yardımcı olsa bari.

Ameliyatli halimle evelAllah tek basimaydim.annesiyim çünkü ben yavrumun.. kimse benden daha iyi zaten bakamaz..hem kendime hem yavruma hem evime baktim.. (haaa yaranabildim mi elbette hayir) ...

Merhaba,

Evde çocuk bakmak parka götürüp oynatmaktan kat ve kat daha zor...

Evler küçük, tehlikeli noktalar var (mutfağa mı gitti, aman banyoda deterjanlara dokunmasın, aman balkona mı çıktı derdi bitmiyor)

Çocuğun tehlikeli noktalara ulaşmadan anneye/bakıcıya/anneanne/babaanneye uyarı veren bir çözüm geliştirilmiş.

www.childfreewristband.com/tr
Mail bırakanlara 60 TL'lik ürünü ücretsiz gönderiyorlar:)
ben bıraktım sizlerle de paylaşıyorum. Bileklik bluetoothlu ve çocuğa zarar vermiyor (Evde wireless kullanmak gibi düşünebilirsiniz, radyasyon vs yayan bir teknoloji değil)

sevgiler, kolaylıklar herkese,

Bebeğinizi beslerken basının altına yastık koyun yıkarken siz burnunu yüzünü kapatın eşiniz su dőksůn önce vücudunu en son başını yikayin ama korkmayın hepimiz deneyimsisiz hepimiz bu günlerden gectik

Korkma cnm sen sakin olursan oda sakinlesiyor.benim yanimda annem kaldi 2 hafta sonra kadinin izini bitti yillik izindeydi basladi ise.ben baktm ogluma şu an 50 günlük

Başlarda bende bebeğin genzine kaçınca çok korkuyordum ama aştım onu çocuk kurtarıyor kendini bir şekilde. Kaşlarının arasına parmağınla masaj yap demişlerdi bana genzine kaçarsa işe yarıyor. Çocuğu yan çevir. O da olmazsa yüzüstü kucağına alıp sırtına vur. Bebiş kurtarıyor kendini yani korkma bence hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…