Merhaba
torunum olsun ben bakacam , bana torun verin diye 5 yıl başımın etini yiyen kayınvalidem , alınganlığı yüzünden saçma sapan bi neden uydurup bizi terk etti . 3 gündür 38 günlük kızımla sabahları evde tek kalıyorum öğleden sonra gelen oluyor fakat ben bir gün önceden yarın da birileri gelsin diye dua ediyorum çünkü bebeğimle tek kalmaya korkuyorum. Yarın gelecek kimse yok kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Bebeğim mama ile besleniyor mama boğazına kaçacak diye ödüm kopuyor. Mamayı bitirene kadar ecel terleri döküyorum.
Aranızda böyle bir korku yaşayan ve üstesinden gelen var mı bana yardım edin lütfennnnnn
en guzelını yapmışsın benım kv kısa sure durdu ama keske durmasaydı uUntuden sutumu kestı gitti,bida dogurursam herkes hastanede görsün sonra nunkınse ugramasınlar bı sure, of ne günlerdi be ama şimdi oğlusum yarın bur yasına gırecek nasipse ve zaman geçmiş girmiş hepsi arkada kalmış . Allah herkese tattırsın bu mutlulu . Kimseye aratmasın,Benim hem annem hem kv kaldi yanimda dogum yaptigimda 1 hafta sonra kovdum ikisinide evden ruhum darlandi vallahi kesinlikle kendi kendine daha iyi bakarsin.3 gunluk bebek degilki bogazina kacsin kontrollu ol.farzetki kimse yok yaninda hic olmadi.bu kadar abartmayin sen sakin olursan bebeginde oyle olur.
Amiiin canim aminn Allah herkrsin gonlundekini versin.aynen ikinci bebegimdede ayni sekilde planliyorum.basimi agritmasinlar buyursunlar basimin ustune ama yok yani.daha beter stres.en guzelını yapmışsın benım kv kısa sure durdu ama keske durmasaydı uUntuden sutumu kestı gitti,bida dogurursam herkes hastanede görsün sonra nunkınse ugramasınlar bı sure, of ne günlerdi be ama şimdi oğlusum yarın bur yasına gırecek nasipse ve zaman geçmiş girmiş hepsi arkada kalmış . Allah herkese tattırsın bu mutlulu . Kimseye aratmasın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?