bebeğimm

Birincisi her mama her bebeğe uyacak diye bişey yok. Aptamil benim bebeğime çok iyi geldi ama senin bebeğinde kabızlık yapabilir. Mamayı değiştirerek tecrübe edinebilirsin.
İkincisi şu zinco ilacı iyi araştır ben güvenmeiyorum bu ilaca bu markanın birçok ürününğ kullandım ölüyodum sancıdan.
Ama tabi bu bebek bilemem.
Benim fikrim.

Sub simplex çare olmuştu bize.. günde 4 defa damlatılıyo.. epey rahatlayıp uyuyodu.. tabi siz doktorunuza sorun öyle kullanın

Hipp kullandım ben ve hiç gaz sıkıntımız olmadı.. umarım mama değişikliği sorunu çözer.. yüzüstü yatirmak sırtını sivazlamak iyi olur.. zaten yapiyorsunuzdur muhakkak.. bir de bugünler de geçecek demek istiyorum..

Yarim kahve fincanina cay kasiginin ucu ile kimyon atip dinlendirip;biberonla veya kasikla ilik ilik icirin dort bes kasik.

Bu kadar küçük bebekte kulak çok önemli. Allah muhafaza hastaneye yatırmaya kadar gidebiliyor.
Benim kızım 20 günlktü birden bire çok ağlamaya başladı bi sıkıntısı var belliydi hemen doltora gçtürdüm. Kulak enfeksiyonu başlamış çok ağrı yapar Allahtan erken farkmişsinz dedi.
Nöbetçi çocuk doktoru olan bihastane bulun 2 gün o ağrıyla napar yavrucak..

Mrb benim bir buçuk aylık bir bebeğim var sürekli ağlıyor kabızlık var gazını çıkaramıyor aptamil mamayla besliyorum ama sürekli ağlıyor her dakika uyumuyor ağlıyor benim gibi olan var mı başka yada mamasını mı değiştirsek
Canim kabizlik derken kakasinin kivami nasil kati mi yoksa normal mi çünkü o aylarda bebek kakasini yapmak için ikinmayi ogrenemediginden kaka yapmada sikinti oluyormuş benim bebeğimde de vardı ayni durum kabiz gibi ikiniyordu sürekli 3,4 günde bir bazen 5 günde bir yapıyordu kakasini ama kivami çok yumusakti kabizlik yoktu bende doktoruma sorduğumda öğrenmiştim bunu zamanla kakasini yapmayi öğreniyor ve bi sorun kalmiyor.
Gaz konusunda da bende sma vermiştim ilk çok huysuzlaniyordu geceleri filan uyumuyordu mamayi degistirdim aptamile geçtim bi sorun kalmadi, sen de mamasini değiştirmeyi dene canim belki senin bebeğinde aptamil gaz yapmistir farklı markalari bi dene.

Benim kızımda sizin bebiş gibiydi ve bizde tek fark hafif gögsünde hırıltı vardı doktor golden goat keçi mamasını önerdi hemen geçtik ve fark ettim ki huzursuzluğu kabızlığı geçti meğerse tahlil testler filan süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı megerse çocuk ondan aglayıp kabiz oluyormuş bunuda dikkat edin ve bence doktorunuza danışın.Biz bir sene çok dikkat ettik ve sonra doktor kontrolünde süt yüklemesi şubu derken hafif hafif yoğurt şimdi bütün süt ürünlerini tüketiyor.

birileri mama oranini arttirin demis sakin boyle bisey yapmayin.1,5 aylık bebegin midesinden nolcak,ölçüsü ne yazıyorsa okadar verin.
kulağından iltihap geldi diyorsun o cocuk pazartesine kadar bekleyemez,belli ki kulaginda agri var yavrunun lutfen acile goturun.
ve tabiki mamayi degistirin

Gaz icin badem yagini avcunuza alip isitip karnini ovun ,uzerine sicak havlu koyun varsa bebek su torbasi iyi gelir ,
Mama bebeginize yaramamis olabilir ,kakasinin bezinize yapisip yaspismadigina bakin ,yapismamali ,
Kulakicin beklemeyin lutfen bayagi buyuk sorunlar olabilir ,

bizimde sma aynısını yapmıştı aptamile geçince düzeldi

Bizimde gaz sorunumuz vardı , bebelac gold nutrikonfor kullandık. Sonra düzene girdi çok sukur.doktor tavsiyesiyle alınan bir mamaydi. Tavsiye ederim

Bir de sap simplex ve bio Gaia kullanmaya başlamıştık ondan sonra kakasını da düzenli yapmaya başladı. Bio Gaia içinde canlı bakterilerin olduğu bir damla ve bagirsaklari düzenliyor.

Öncelikle Facebook'ta emziren anneler grubuna üye olun. En önemlisi bebeğinize zeytinyağı, kimyon vs gibi maddeler ya da çaylar asla vermeyin. Sırf zeytinyağı verildiği için komaya giren çocuklar var. Lütfen sırf sizin için online oldum. Dediğim gruba girip onlara danışın

ya konu bebek olunca akıl da çok oluyor çok da deneyemiyor insan korkuyor da... ben kendim gazı olmasın diye rezene çayı içiyordum. Bir gün neden ağladığını bilmediğim halde etrafımdakilerin varyasyonları sayesinde kimyon çayı verdim iki kere.. ikisindede 1 dakika geçmeden gaz çıkardı çocukceğizim :KK34:

Lütfen bebeğinize bitkisel çaylardan vermeyin. Gaz çıkarmış olabilir ama bu o çatın Bebek için toksik olduğu gerçeğini değiştirmez

Canim kabizlik derken kakasinin kivami nasil kati mi yoksa normal mi çünkü o aylarda bebek kakasini yapmak için ikinmayi ogrenemediginden kaka yapmada sikinti oluyormuş benim bebeğimde de vardı ayni durum kabiz gibi ikiniyordu sürekli 3,4 günde bir bazen 5 günde bir yapıyordu kakasini ama kivami çok yumusakti kabizlik yoktu bende doktoruma sorduğumda öğrenmiştim bunu zamanla kakasini yapmayi öğreniyor ve bi sorun kalmiyor.
Gaz konusunda da bende sma vermiştim ilk çok huysuzlaniyordu geceleri filan uyumuyordu mamayi degistirdim aptamile geçtim bi sorun kalmadi, sen de mamasini değiştirmeyi dene canim belki senin bebeğinde aptamil gaz yapmistir farklı markalari bi dene.
Kakası sert böyle ama bir gün yapamayınca durmuyor ağlıyor sürekli. Bir ara bebelac verdim kabızlık yokdu ilk başda gaz sancısı vardı ağladı ben kakasını yapamıyor diye ağladığını sandım sonradan anladım tabi aptamile geçtik kabızlık oldu

Ke
Gaz olayina:işsiz: bir cözüm bulsak keske
Keşkeee
Benim kızımda sizin bebiş gibiydi ve bizde tek fark hafif gögsünde hırıltı vardı doktor golden goat keçi mamasını önerdi hemen geçtik ve fark ettim ki huzursuzluğu kabızlığı geçti meğerse tahlil testler filan süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı megerse çocuk ondan aglayıp kabiz oluyormuş bunuda dikkat edin ve bence doktorunuza danışın.Biz bir sene çok dikkat ettik ve sonra doktor kontrolünde süt yüklemesi şubu derken hafif hafif yoğurt şimdi bütün süt ürünlerini tüketiyor.
Tahlil yaptık mamayı hazmedemiyormuş bağırsaklar mamayı hazmedemiyor dedi onun dışında bir sorunu yok dedi

Ta
Birincisi her mama her bebeğe uyacak diye bişey yok. Aptamil benim bebeğime çok iyi geldi ama senin bebeğinde kabızlık yapabilir. Mamayı değiştirerek tecrübe edinebilirsin.
İkincisi şu zinco ilacı iyi araştır ben güvenmeiyorum bu ilaca bu markanın birçok ürününğ kullandım ölüyodum sancıdan.
Ama tabi bu bebek bilemem.
Benim fikrim.[/QUOTE doktorumuz zincoya devam edin dedi ama şimdi biogaia diye bir damla var ondan da kullanıyorum gazını iyi çıkarıyor çok şükür ama hala kakasını yapamıyor

Back
X