- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Sadece sağlık ocağına götürüyorum orda doktor bakıyo bişeyi yok diyor çocuk doktoruna götürmüyoruz sağlık ocağındaki gerek yok hastaneye götürmeyin mikrop kapar falan diyoEger ek gida veriyorsan mutlaka su icirmelisin. Ayrica kakasinin kokmasi normal ama odrar normal degil gibi. Aylik rutin kontrole goturmuyormusunuz ?
Korkuyorum doktora götürmeye ya bebeğimin canını acıtırlarsaDoktora götürün en iyisi içinizde rahat eder
Öyle sey olur mu?bebeginizi götürün tahlil yapilsin..söyledikleriniz hic normal belirtiler degilKorkuyorum doktora götürmeye ya bebeğimin canını acıtırlarsa
Şakamısınız siz? Kusura bakmayında sizinki vicdan falan değil düpedüz cehalet. Canı acır diye götürmemeye devam edin. Aferim.Korkuyorum doktora götürmeye ya bebeğimin canını acıtırlarsa
Korkuyorum doktora götürmeye ya bebeğimin canını acıtırlarsa
Özel hastanede sürekli kontrolleri vardı ve hep götürüyorduk. Ama doktor 3 ayından sonra artık görmek istemedi idrar tahlilini daha önce iki kez yaptırdık hiç bişey çıkmadı doktor bol bol besleyin geçer demişdi bi dönem geçdi şimdi tekrar oldu ben bebeğimi her aşıya götürdüğümde ağlıyorum ilk bebeğim ve onu çok zorluklarla doğurdum canının acımasından korkmam cahillikden değil annelikdenŞakamısınız siz? Kusura bakmayında sizinki vicdan falan değil düpedüz cehalet. Canı acır diye götürmemeye devam edin. Aferim.
Sütüm yok hiç emmedi malesef mamayla besleniyor idrar tahlili falan yapıldı bişey çıkmadı aşıya her götürdüğümde ağlayarak gidiyorum bende babasıda kıyamıyoruz onaöyle şey mi olur
acırsa da acır yani önemli olan büyük hastalığı engellemek
aşı da mı yaptırmıyorsunuz
sütünüz varsa bol emsin yoğurt vs de iyi gelir
Daha önce iki kez idrar tahlili yapıldı ama hiç bişey çıkmadıSakami bu asil saglik ocagindaki ilgisiz doktorlardan mikrop kapmasin ! Uygun hastaneler var ozel hastane oralara goturun idrar tahlili falan yaptirin. Usutmus iltihap falan olabilir cocukda
Teşekkür ederimLütfen öyle düşünmeyin.Doktorun görüp gerekli tahlilleri yapması gerekir.Çok geçmiş olsun
Sütüm yok hiç emmedi malesef mamayla besleniyor idrar tahlili falan yapıldı bişey çıkmadı aşıya her götürdüğümde ağlayarak gidiyorum bende babasıda kıyamıyoruz ona
Ya zaten susuz kalıyo deniyor ama içmiyo içince ya kusuyo ya boğuluyo yada ağzından atıyoYanlış besliyorsunuz.muz patates püresi pirinc maması için erken. .havuc kabak gibi hafif sebzeler le başlayın. Ya bir Dr a danışın yada araştırın netten.acil çocuk dru görmeli bebegini...bol su alsin emmiyorsa
Evet hem demir hem kan kullanıyorumBenim oglumda 5 aylık şuan kan ve demir damlası kullaniyoruz sen kullanıyormusun
Kullaniyorsan oda kakasinin rengini koyylastirir ve kabızlık yapar
Sağlık ocaklari sandiginiz gibi tu kaka yerler değil özellikle bebekler konusunda tecrübeli oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?