Bebeğimmmm.....

Ya çocuklara Nasıl kıyarlar ya Nasıl oyle şeyler yaparlar . Vicdanları yok mu az da olsa . Minik onlar savunmasızzz. Allah m yardım et

5 ay önce doğumda ilk ve tek bebeğini kaybetmiş bir anne olarak "bebeğim..." yazısını görünce dikkatimi çekti konununuz.. Bu hayatta hepimizin farklı farklı sınavları var.. Bence bebeğinin nefes alıyo oluşuna şükretmelisin... Onun sana verdiği güçle her şeyin üstesinden gelirsin... Çünkü sen annesin. .

Ah oğlum minik bebeğimm, ben nasıl bi anneyim? Umursamaz ilgisiz bir babadan oldun sen. Hep ikimizdik, beraber ağlar beraber sarardık yaralarımızı. Sonra işe başladım ve seni bilmeden kötü bir bakıcının eline emanet ettim. Sana ilaçlar verdi yanlız bıraktı ağlattı seni.. Söyle ben nasıl bi anneyim?? Babannen iyi bakar yaralarını benim yerime sarar dedim işimi bırakmamak uğruna.. Çünkü geleceğini göremediğim bi evliliğim vardı.. Sana sadece sevgi değil bakıma ds ihtiyacın vardı be yavrum.. 3 kere bronşit atağı geçirdin hasta oldun onların da elinde. Söyle sana nasıl kıydım? Tabi akıllanır mı annen.. Çalışmak zorundayım geleceğimiz için. O sinsi babannen halan planlar yapıyordu kötü giden yuvamı daha da beter hale getirmek için. Senin minik kulakların onların bana haykırdığı zehirlerle doldu be yavrum.. Üstelik baban bile inanmadı bize.. Yine değişti bizim için herşey.. Anane ve dedenin yanına geldik ama sığamıyoruz ah yavrum hiçbir yere.. Çok mu iyiydi bizim için burası?? Dede alkolu bırakıp bağırmayı tantanayı kesip düzelirmiydi bizim için? Ah yavrum seni 1 haftadır görmeyen baban düzelirmiydi toparlarmıydı herşeyi?? O kadar üzgünüm ki seni bu kadar acı dünyanın kucağına attığım için.. Affedermisin beni yine bilsen o minicik ellerinle tutarmısın yüzümü??
Ah oğlum minik bebeğimm, ben nasıl bi anneyim? Umursamaz ilgisiz bir babadan oldun sen. Hep ikimizdik, beraber ağlar beraber sarardık yaralarımızı. Sonra işe başladım ve seni bilmeden kötü bir bakıcının eline emanet ettim. Sana ilaçlar verdi yanlız bıraktı ağlattı seni.. Söyle ben nasıl bi anneyim?? Babannen iyi bakar yaralarını benim yerime sarar dedim işimi bırakmamak uğruna.. Çünkü geleceğini göremediğim bi evliliğim vardı.. Sana sadece sevgi değil bakıma ds ihtiyacın vardı be yavrum.. 3 kere bronşit atağı geçirdin hasta oldun onların da elinde. Söyle sana nasıl kıydım? Tabi akıllanır mı annen.. Çalışmak zorundayım geleceğimiz için. O sinsi babannen halan planlar yapıyordu kötü giden yuvamı daha da beter hale getirmek için. Senin minik kulakların onların bana haykırdığı zehirlerle doldu be yavrum.. Üstelik baban bile inanmadı bize.. Yine değişti bizim için herşey.. Anane ve dedenin yanına geldik ama sığamıyoruz ah yavrum hiçbir yere.. Çok mu iyiydi bizim için burası?? Dede alkolu bırakıp bağırmayı tantanayı kesip düzelirmiydi bizim için? Ah yavrum seni 1 haftadır görmeyen baban düzelirmiydi toparlarmıydı herşeyi?? O kadar üzgünüm ki seni bu kadar acı dünyanın kucağına attığım için.. Affedermisin beni yine bilsen o minicik ellerinle tutarmısın yüzümü??
Hayat sizi bir çıkmaza sokup tam da dayanılmaz bir hale getirdiğinde asla pes etmeyin çünkü tam da kaderinizin değiştiği yerde siniz çok üzüldüm keşke hayat hayalimizdeki gibi olsa ama olmuyor ışte bebeğin için güçlü olman gerekiyor esinizle ne gibi sorunlarınız var cozulemezmi sonuçta onunda çocuğu illa çalışmak zorundamisin bebeğin büyüye ne kadar en azından evliliğe üçüncü şahıslar dahil olunca olmuyor

Allah yardimciniz olsun.gecip gider toparlanir hersey.anneniz bebeginize siz calisirken guzel bir sekilde bakar insallah.sizde biraz belki para biriktiririsiniz.bronsit konusuna takilmayin calismasaniz yaninzda olsada olabilirdi.bebekler hasta ola ola buyuyorlar.bundan sonrasi cok guzel olur insallah

Rezil kadin Allah bildiğigibi yapsin eevlatlarından bulsun.Biz hasta olsalar bile ilaç vermek istemezken keyfi vermiş o..... Tabi elin cani ele ucuz. Ben de uyumasi için bebegin bingildagina toplu iiğne batiran serefsizleri de dduydum. İnsanligimdan utandim.Çünkü ayni kategoride ayni familyada yer aliyoruz.İnsan...Tee Allahim yaa.
Ne ilk defa duyuyorum, Allahım sen merhametsiz etme bizi merhametsizlerin elinede düşürme yavrularımızı.

Insan ne diyeceğini sasiriyo icim çok acıdı bir anne olarak ama dik durmalisin çünkü o sabinin senden başka guvenecegi yokmuş. Allah yardımcınız olsun.

içim yandı yazıya. bebeğe zarar veren insanın yatacak yeri yok. merhametsizlikte son nokta. canım boşansan yeni ile gidip bebeğinle ikiniz kalsanız nasıl olur ?

Hayat sizi bir çıkmaza sokup tam da dayanılmaz bir hale getirdiğinde asla pes etmeyin çünkü tam da kaderinizin değiştiği yerde siniz çok üzüldüm keşke hayat hayalimizdeki gibi olsa ama olmuyor ışte bebeğin için güçlü olman gerekiyor esinizle ne gibi sorunlarınız var cozulemezmi sonuçta onunda çocuğu illa çalışmak zorundamisin bebeğin büyüye ne kadar en azından evliliğe üçüncü şahıslar dahil olunca olmuyor
Babası sürekli ailesini tutuyor. Eski konularımda da var. Dediğiniz doğru keşke hayalimizdeki gibi olsa herşey. Çalışmak zorundayım çünkü aîlemin durumu çok iyi değil. Bende memurum. Bilemiyorum şu an neler olur ama babasının yapacağı tek şey ailesi ve beni ayrı kefelere koymak. Babama ve bana yaptıkları için özür dilemek. Zaten bunları yapmazsa bebişin büyüyeceği ortam daha da kötüleşecek. Sürekli kavga eden anne babanın bir çocuğu olacsk sevgisiz büyüyecek. Aslında bende bebeğim için en doğrusunu yapmaya çalışıyorum ama her seferinde çuvallıyorum. Hayırlısını dilemekten başka çarem yok.

içim yandı yazıya. bebeğe zarar veren insanın yatacak yeri yok. merhametsizlikte son nokta. canım boşansan yeni ile gidip bebeğinle ikiniz kalsanız nasıl olur ?
Bebeğime ailesi zarar verdi ama benim için farketmez babası buna takılmadı bile. Bende tam olarak böyle bir hayat düşünüyorum ama şu an çok küçük 7 aylık. Çalıştığım için birilerine bırakmam şart. Kimseye güvenim kalmadı ailemden başka.

Back
X