Bebeğin 1 ya da 2 hafta önden gitmesi

besteozel5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
72
0
86
40
Ankara
:smiley-cool:Arkadailar böyle bir durum olduğunda erken doğum mu oluyor ya da bebek iri olaacağı için sezeryan mı olacak yaşayan arkadaşiar yardım edebilir misiniz teşekkürler şimdiden

ablamın bebeği bir hafta önden gidiyodu 3690 gr doğdu yiğenim. yani olsa olsa en çok 300-500 gr fazla doğar..

benimde bebeğim uzun zamandır bir hafta önde gidiyor dünde dr daydık dr yine söyledi gelişimi kilosu falan bir hafta önde gidiyor biraz iri bi bebek dedi şuanda 35 haftalığım ve 40 haftayı doldurmazsın dedi nts ye de bağladı beni biraz sancılarım varmış ama hiç anlamıyorum zannedersemm 38.haftada falan doğururum..

peki erken doğum problemi olmadı değil miii
erken doğum problemi olmadı. ablamın şöyle bi sorunu oldu onunda bebeğin kilosuyla ilgisi yoktu. normal doğum istedi ve öyle hazırlandı. kasılmaları vardı ama sancı yoktu açılma yoktu. bebeğin suyuda azalmaya başlamıştı 39. haftaya kadar bekledi.mecburen sezeryan oldu.iyikide olmuş..rahimde toparlanma sorunu vardı eğer olmasaydı normalde doğurabilirdi.hakkınızda hayırlısı..

çok yteşekkürler cidden çok meraklandım ben bu konuda yaa:)))

benim bebeğimde 1 hafta önde gidiyordu. 38. haftada sezeryanla doğum yaptım.
inşallah sende sağlıcakla doğurursun...

Benimde bebeğim iri gidiyomus hemde bazen 3 haftaya yakın ama bana öyle aman aman kilolu gelmiyor haftada 200 gr aliyor33+6 2420 gr idi yani ben. 38 sezeryan olsam 5 hafta var demektir Buda bebek. 3420 gr olur usg her zaman da büyük cikariyomus kndan dolayı 3300 anca doğar diyorum bilmiyorum belki son haftalarda da fazla kilo aliyodur ama 5haftadir haftada 200 gr olarak düzenli alıyor

benim kızımda iki hafta önde gitti 3750 gr doğdu doktorum normal
olmayabilir demişti sezeryan oldum erken doğum söz konusu değildi yani
şimdi oğlumuz gelicek nasipse doktorum ablası gibi olur dedi 38+4 de sezeryan olucam yine

benimde doktorumun söylediği bir iki hafta ilerden gitmesinin erken doğuma neden olmadığıydı
ama şu anda farkımız dört haftaya kadar çıktı şimdi erken doğum olabilir diyor bende güvenemediğim için başka bir doktora daha gideceğim

canım ben şimdi 2.bebeğimi bekliyorum.ilk bebeğimde 6.aydan itibaren doktorum hep 2 hafta önde gelişimi diyordu ve doktorun SAT a göre verdiği doğum tarihinden tam 2 hafta önce doğdu yani 37+5 de doğdu 3.800 gr dı.tosun gibiydi.yani olsa olsa 1- 2 hafta önce doğar rahat ol.

2 hafta onden gıdıyodu benım bebegımde 37. haftada sancılandım sezeryanla dogum yaptım 4200 gr dogdu bebegım opuyorumnanaktan

:smiley-cool:Arkadailar böyle bir durum olduğunda erken doğum mu oluyor ya da bebek iri olaacağı için sezeryan mı olacak yaşayan arkadaşiar yardım edebilir misiniz teşekkürler şimdiden

merak etme canım benim de 1 hafta geride gözüküyor doktorumun dediğine göre 1-2 hafta ileride yada geride gözükebilrmiş

Arkadaşım peki sezeryan ile mi doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…