Bebeğin 1 ya da 2 hafta önden gitmesi

arkadaşlar benimd ende gidiyomuş bir hafta iri bebek dedi ama son haftalarda nasıl olur bilmem 22+4 haftalık 600 gr dedi nasıl doğum olur bilmem hayırlısı olsun artık.

benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyodu..35.haftada erken doğum yaptım..ama sanmıyorum iri bebek olduğu için erken doğduğunu..ben son aylar çok hareketliydim..devamlı yüzdüm her hafta sonu 1,5 saatlik mesafedeki yazlığımıza gidiyoduk..yürüyüş yapıyordum her sabah...bunlar erken doğurmamdaki nedenler...oğlum 35 haftada doğmasına rağmen 2750 gr 50 cm doğdu...eğer 40 haftayı bekleseydi 4000 4500 arası doğardı dedi dr um...normal doğum yaptım..çok kolay oldu..hareket çok faydalı..ama bidahaki hamileliğimde son aylar bu kadar çok yola gitmem...daha temkinli davranırım...

benim kızım da bi hafta önden gidiyor,doktorum bi hafta önce doğar ya da zamanında doğar,biraz tombiş olur dedi..
tek olumsuz tarafı,tombiş olursa normal doğum olmaz,onun dışında olumsuz bişi değil..

merhaba arkadaşlar bende 35+4 günlük hamileyim benimkide iki hafta büyük çıkıyor.bakalım ne zaman doğacak iki gün sonra kontrolüm var bu ikinci çocuğum birincidede hep iki hafta önde giderdi tam 37 haftalıkken doğum yaptım bunuda haftaya bekliyorum bakalım buda 37de gelecekmi zaten araştırdığıma göre ilk doğumunu erken yapanlar diğerlerindede erken yapabiliyormuş .sonucu burdan yazarım.ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin sağsağlim bebeklerimize kavuşalım.

Allah kolaylık versin,kolay bi doğum olsun inşallah..

merhaba benimde bebeğim 3 hafta önden gidiyordu. doktorum erken doğum olmaz iri bir bebek olur demişti.39+5 te normal doğumla 4kg doğdu oğlum.iri bir bebek olur sadece hayırlı doğumlar canım

benim ablamin hep 3 hafta byuk cikiyordu 4740 gr dogdu yegenim masallah
benim de 1 hafta falan ileri ama olsa olsa 3500 gr falan dogar heralde
3,5 kilonun uzerinde genelde sezeryan yapiyor doktorlar bebek catidan gecemez diye:)) saglikli olsunlarda sezeryan normal farketmez

erken olmadi ablaminki dolu dolu 38 haftada sezeryan oldu... zaten sezeryan genelde 38. haftada oluyor

benim oğluşumda 2 hafta önden gidiyomuş.normalde 32 haftalığım doktor 34 dedi.ben şimdi kaçıncı haftada doğum yapıcam.biran önce doğsun istiyorum yaa.hem hamılelikten sıkıldım hem oğlumu özledimmm

:smiley-cool:Arkadailar böyle bir durum olduğunda erken doğum mu oluyor ya da bebek iri olaacağı için sezeryan mı olacak yaşayan arkadaşiar yardım edebilir misiniz teşekkürler şimdiden

Benimde 35+3 hafta dedi dün.Fakat son adet tarihimi bilmiyorum eski ultrasona gore bunu soyledi sanirim.Benim hesabima gore 37.haftada olmam lazim. Dun doktor 35+3 haftalik dedi ve bebegin gelisimi 1 hafta onden gidiyormus. Suan 2900 kilosu kafam karisti

benim doktorum da bugün bebeğin 12+5 te dedi,benim hesabıma göre de daha 12-2 idi:) bi hafta önden gidiyor sanırım ama allah sağlıklı doğurmayı kısmet etsin, yeter ki ileride gitsin sorun yok:)

benim doktorum da bugün bebeğin 12+5 te dedi,benim hesabıma göre de daha 12-2 idi:) bi hafta önden gidiyor sanırım ama allah sağlıklı doğurmayı kısmet etsin, yeter ki ileride gitsin sorun yok:)

burdaki hamilelik takvimine göre 41 mm olması gerekirken, benimki şuanda 62 mm :) ben ne doğuracağım bilemiyorum:)

bilemiyorum ki ultrasonda yazan bu ....

tatlım yanlış yere bakmışsındır, normal bir bebek doğduğunda 50-55 cm gibi bir uzunluğa sahip oluyor. Ölçümlerinde
CRL baştan popoya kadar olan uzunluğudur. 12. haftadan sonra üst bacak kemiği boyu ölçülür FL (Femur Length) Bebeğin yaklaşık boyu FL x 7 formülüyle bulunabilir, ama tabii hiçbir zaman tam boyu ölçülemez. Birde bu şekilde bak bakalım.
FL x 7 =

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…