- 18 Eylül 2015
- 68
- 33
- 88
- 34
- Konu Sahibi mavifiyonk
-
Canım benim nefesimi kesecek kadar sert oluyor karnım ve mesaneme doğru baskı hissediyorum.bebegin ayakları orda aşağı doğru vuruyor sanki.yalanci doğum kasılmaları içinde çok erken değil mi bilmiyorum daha 27. Haftaya yeni girdim.Canım anlattığın şeyi ben de hamileligimde çok yaşadım. O his geldiğinde mesela saga toplandiysa sol tarafa doğru yatmayı dene. Benim minnosum hemen aksi tarafa düşüyordu :)
Kasılmanın da ne olduğunu anlatayım. Yavaş yavaş sanki yürüyen bir ağrı, bütün karnını sıkıştırıyor sıkıştırıyor sonra birden bırakıyor hic birsey olmamış gibi oluyorsun... O his geldiğinde ne yaparsan yap geçmiyor (burnundan yavaş yavaş karnını şişirerek derin nefes alıp ağzından vermek hem rahatlatır hem de normal doğum yapacaksan pratik yapmış olursun)
Kasılma düzenli olmadığı sürece ve artan, aşağı doğru baskılayan bir agri olmadığı sürece bir sakınca yok canım. Rahim kendini doğuma hazırlıyor. (Braxton-hicks)
Canım benim nefesimi kesecek kadar sert oluyor karnım ve mesaneme doğru baskı hissediyorum.bebegin ayakları orda aşağı doğru vuruyor sanki.yalanci doğum kasılmaları içinde çok erken değil mi bilmiyorum daha 27. Haftaya yeni girdim.
Sabah ilk iş doktora gidecem galiba.cok mu evham yapıyorum
Cevapların için çok sağol cnm bu gece vakti en azından anlattığım için rahatladımAralıkları nasıl? Mesela 1 saatte 4 veya daha fazla oluyor mu? Düzenli aralıklarla mı oluyor rastgele mi oluyor? Benim de erken başlamıştı. 2. Çocukta daha erken başlarmış ama benim ilk olduğu halde erkendi... bol su icmeni oneririm. Bir de magnezyum kullanmıyorsan ona başla çok iyi geliyor. Çok evham yapma ama takipte kal.
Ha bir de mesela bu ağrı varken şuan uyuyabilir misin? (Şiddetini anlamak açısından soruyorum) eğer yok uyuyamam uyusam da uykumdan uyandırır diyorsan sabahı beklemeden doktora gidebilirsin. Haftan küçük diye kaale almayıp göndermeye kalkarlarsa nst ye girmek için diren. En azından için rahat eder.
Geceleri çok oluyor ayakta uzun sure kaldığımda oluyor.bu gece ilk defa saate baktım bir dakika kadar sürüyor sertleşme bir saatte üc defa oldum düzensiz aralıklarla.iki gündür bundan dolayı çok uykusuzum.agri ve surekli lavaboya gitme ihtiyacı uyutmuyor beni
25.haftada gittim normaldir dedi.cok üstünde durmadı. şimdi 27 oldum iki gündür arttı.ilac falan da vermedi.
Cinsel ilişkiyi bıraktık bir haftadan fazla oldu. akintim var arada o da son zamanlarda oldu.
yarin giderim doktora en azından içim rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?