• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin beşiği...

umarım ben karşılaşmam yoksa çok kalp kırıcam.

Ben de kalp kırdım ama bu seferde alınıyorlar. Neymiş çocukmuş o. Evet o çocuk dünyanın en masum varlığı. Ama sen kocaman kadın olmuşsun. Bilmiyor musun neyin doğru yanlış olduğunu. Evde çocuklarına çok güzel laf geçirirler. Ama dışarda yarım ağızla”yapma evladım” derler. Kırılsınlar hiç takmasın arkadaşın.

arkadaşinin eltisi arkadaşini kıskanmiş kendi çocuğuna yapamadığı için bi sürü laf etmiş ben olsam cvbini yüzüne vururdum.

Ben de kalp kırdım ama bu seferde alınıyorlar. Neymiş çocukmuş o. Evet o çocuk dünyanın en masum varlığı. Ama sen kocaman kadın olmuşsun. Bilmiyor musun neyin doğru yanlış olduğunu. Evde çocuklarına çok güzel laf geçirirler. Ama dışarda yarım ağızla”yapma evladım” derler. Kırılsınlar hiç takmasın arkadaşın.
çok doğru söylüyorsunuz... şuan takılamaz derdin başından aşkın heycanla doğumu bekliyor... ama bebek dünyaya geldiğinde annelik içgüdüleri ile ne olur bilinmez..

Eee ama çocuk bu heveslenmistir girsin ne olacak ki.
Bunu kinaye anlamında söylediğinizi umuyorum. Çocuk bu herşeye heveslenir zaten. Her heveslendiği olacak diye bişey yok. Bu bakış açısı yüzünden etrafta herdediği olsun isteyen olmayınca sinir krizi geçirip huzur kaçıran çocukla doldu.

bence gereksiz olmuş tepkin. 3 yaş çok küçük bir yaş.
o çocuğun gönlünü kırmaya değmez.

benzerini ben de yaşamıştım hiç sorun olmadı.

ne demedi ki... perdesi ışık geçiriyormuş, yerdeki halı inceymiş, odanın karşı duvarını griye boyamışlar eltiside demişki mavi yap. bunun griye boyadığını görünce bir dünya laf etti insanın içi kararır diye. beşiğinde sallanma özelliği yok büyüyen beşik almış ben çok beğendim herşeyi ile dört dörtlük olmuş. niye beşik tahta niye sallanmıyor vs... bebeğin dolabını açtı içine baktı birde bebek bezine bile laf etti ya primaların 2 çeşidi varmış grisi birde yeşili neyse şimdi emin değilim. biri daha pahalıymış arkaaşım ondan almış o da bunla bunun ne farkı var ben bunu kullandım sen boşuna para veriyorsun falan dedi. saydı da saydı .... inanın zor dayandım... dolabın üstündeki oyuncağıda aldı çocuğunun eline tutuşturdu... ya çok şuhursuzdu ya...
Terbiyesiz hadsiz kadın daha doğmamış bebeğin odasını mi kıskanmış şuursuz ya Allah akıl versin 3 yasinda ki cocugu ne demek beşiğe koymak bu ne densizlik ya iyi yapmışsınız ben olsam kokundan tutup evden atardım beğenmiyorsan defol diye.

merak etme gönlü kırılmadı zaten annesi yaptı istediğini.
ben onu merak etmiyorum da sizin adınıza üzülüyorum. ufacık çocuk sevgisi taşımayan bir kalp. 3 yaş bebeklik çağı hala.
insanlar sokaklarda aç susuz yaşıyor neler görüyorlar. şu mübarek günler bunları anlamak için aslında ama anlayana tabi.
sizin derdiniz "1ırkıdışımın bibiğinin bişiğini 3 yaşındı bir çucuk yattı değdi ıyy iğrinç olduuuu" Allah başka dert vermesin ne deyim.

Beğenmese bile insan ne güzel olmuş Allah sağlıkla kucağına almak nasiptesin falan fistan der, kötü demez. Kalbi kötü demek ki. 3 yaşındaki çocuk Yen’i doğacak bebeğim beşiğine girmemeli, heves etmiş yatmış olur mu hiç belki annesi dikkatsiz sokakta falan oturdu yerlere, belki kakası çişi bulaşık, neden beşiğe girecek? Madem çocuktur diyip karışmayalım evimizin yatakodamızın dolaplarını da deşsin. Olmaz, dur diyecekti.
Elit düdüğü almış öttürüyor galiba, ki bunların sebebi eltilere ayarsız davranan kaynanadır Allah bilir

ben onu merak etmiyorum da sizin adınıza üzülüyorum. ufacık çocuk sevgisi taşımayan bir kalp. 3 yaş bebeklik çağı hala.
insanlar sokaklarda aç susuz yaşıyor neler görüyorlar. şu mübarek günler bunları anlamak için aslında ama anlayana tabi.
sizin derdiniz "1ırkıdışımın bibiğinin bişiğini 3 yaşındı bir çucuk yattı değdi ıyy iğrinç olduuuu" Allah başka dert vermesin ne deyim.
yazık size çocuk sevgisi taşımayan bir kalp diye insanları bilip bilmeden taşlamak kolay olanı dimi... iğrenç oldu diye bir yaklaşım yoktu kalbinizdeki o gözlerle bakmışsınız. ne görmek istiyorsanız onu görmüşsünüz. belli ki sizde böyle bir insansınız o hamile kadının duygularının hiçbir önemi yok dimi... izin almadan insanların eşyalarını çocuğunuz malı gibi kullanmaya alışıksınız. çocugunuz camdan sarkmak istediğinde aman gönlü kırılmasın bırakın hevesini alsında diyor musunuz. çocuğunuz çocukta siz nesiniz bostan korkuluğumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kinaye anlamında söylediğinizi umuyorum. Çocuk bu herşeye heveslenir zaten. Her heveslendiği olacak diye bişey yok. Bu bakış açısı yüzünden etrafta herdediği olsun isteyen olmayınca sinir krizi geçirip huzur kaçıran çocukla doldu.
Yok hayır kinaye olarak söylemedim. Bu çocuklar kuzen her eşya için bu onun bu senin denmesini çocukları birbirine karşı bileglemek gibi geliyo bana. Bu çocuklar sürekli bi araya gelecekler daha gelmeden kuzenine gıcık olmasını istemem şahsen.

Back
X