Bebeğin bezini degistirken

serramina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
156
41
98
Selam hanımlar ben bebegimin bezini 2- 3 saatte bir değiştiriyorum fakat tecrübesiz bir anne olarak size sorum şu gece uykulu uykulu bebeğimin altını degistirmeye çalışıyorum ağlıyor ve uyaniyor siz geceleri altini acıyor musunuz acmasam pişer mi?

eger uyanma problemi varsa benımkı gıbı, ben acmıyorum, bişeyde olmuyo, ama gun ıcınde cok sık degıstırırız mesela, gece uyanmasın dıye aynı bezle sabahladıgı bıle olur cunku zaten ınanılmaz uyku problemı olan bı bebek benımkısı :(
ama dene eger pişik olursa mecbur değişmelisin, benımkı olmuyo allahtan

Benim oğlum da şuan 5 aylık geceleri altını açtğmda uyanıyo bidaha uyuması güç oluyo o yüzeen bende açmamaya başladım. Pişik vs. Olmadı o şekilde dewam ediyoruz birazda bebeğin cildinin hassalığına ve bezin kalitesine göre değişiyo . Rahatsız olmuyosa ufaklık açmayın sizde

benim oğlanda 5 aylık :)

Benim oğlum da şuan 5 aylık geceleri altını açtğmda uyanıyo bidaha uyuması güç oluyo o yüzeen bende açmamaya başladım. Pişik vs. Olmadı o şekilde dewam ediyoruz birazda bebeğin cildinin hassalığına ve bezin kalitesine göre değişiyo . Rahatsız olmuyosa ufaklık açmayın sizde

Ben bebegimi bezini dolunca degistiriyorum bol bol pudra suruyorum.aksam uyumadan once temiz bez takiyorum pisik kremi ve pudra suruyorum hic pisik olmuyo.sabah ayni sekilde degistiriyorum hep bol bol pudra suruyorum

Kaka yoksa sadece çiş varsa geceler açmayın. Boşuna uyanmasın. Kaka olunca da mümkün mertebe her şeyi gazırladıktan sonra hızlıca ve karanlıkta altını değiştirin.

Bebek gece uykusuna yatmadan bir değiştiriyorum. Onun haricinde kaka yapmadığı takdirde değiştirmiyorum. Sabah kalkınca alıyorum hemen.

benim oğlanda 5 aylık :)
Ohh maşallah . Nasıl.gidiyo oğlumun yaşıtını buldum :) biraz soru sorayım dönebiliyomu , yüzüstünden sırtüstüne geçebiliyomu ? Diş çıkarma belirtileri varmı sizdede ? Ek gıdaya başladınızmı? Ay çok soru sordum k.bakma merak ediyorum :)

esasen 5'i doldurmaya bir haftası var ama genede cevaplayayım :) dönemiyo henüz, eli devamlı ağzında, eline aldıgı herseyı agzına götürüyor, ek gıdaya bir haftayı daha bıtırınce yani tam 5 aylık olunca başlayacagım, bir hafta sonra hafiften yoğurt ve meyve püreleri ile başlamayı düşünüyorum, bende sevindim yaşıtımızı buldugumuza ;) sizinki ne durumda dönebiliyormu ?? ek gıdaya başladımı ??

Ohh maşallah . Nasıl.gidiyo oğlumun yaşıtını buldum :) biraz soru sorayım dönebiliyomu , yüzüstünden sırtüstüne geçebiliyomu ? Diş çıkarma belirtileri varmı sizdede ? Ek gıdaya başladınızmı? Ay çok soru sordum k.bakma merak ediyorum :)

esasen 5'i doldurmaya bir haftası var ama genede cevaplayayım :) dönemiyo henüz, eli devamlı ağzında, eline aldıgı herseyı agzına götürüyor, ek gıdaya bir haftayı daha bıtırınce yani tam 5 aylık olunca başlayacagım, bir hafta sonra hafiften yoğurt ve meyve püreleri ile başlamayı düşünüyorum, bende sevindim yaşıtımızı buldugumuza :KK66: sizinki ne durumda dönebiliyormu ?? ek gıdaya başladımı ??
Aynen bizimkide aynı durumda dönüyo ama yüzüstü kalıyo herseyi ağzına götürüyo sıpamm temmuz 29 doğumlu benimkide emiyomu sizinki adı ne sizin paşanın?bizimki ertuğrul teyzesi ;)

adıyla yaşasın ertuğrul paşa :) benımkı de 23 temmuz doğumlu barış bey ;) emmyıo fazla yaa :( sagıdıgım sutu bıberondan içiyor ama emmedıgı ıcın azaldı bıle sütüm, mama verıyoruz, ben zaten calısıyorum :(

Aynen bizimkide aynı durumda dönüyo ama yüzüstü kalıyo herseyi ağzına götürüyo sıpamm temmuz 29 doğumlu benimkide emiyomu sizinki adı ne sizin paşanın?bizimki ertuğrul teyzesi :KK66:

adıyla yaşasın ertuğrul paşa :) benımkı de 23 temmuz doğumlu barış bey :KK66: emmyıo fazla yaa :KK43: sagıdıgım sutu bıberondan içiyor ama emmedıgı ıcın azaldı bıle sütüm, mama verıyoruz, ben zaten calısıyorum :KK43:
Ayy aynı dertten muzdarıbım 3 ay zor güç emzrdim 2 ay göğsmden 1 ayda sağarak ama sütüm bitti artk bizde mama kullanıoruz. Kim bakıyo siz çalışırken ben kendi işimizde eşimle birlikte çalışıyodum ara verdim bebekten dolayı bide çok özel olmazsa mamayı ne terch edıyosunuz

yalnız bişi dicem yaaaa benım sıpa neden hala donmuyo kı ? tembel mı benım oğlan ? ertugrul ondan bı hafta kucuk ve donuyo benımkıne nooluyo :D

Ayy aynı dertten muzdarıbım 3 ay zor güç emzrdim 2 ay göğsmden 1 ayda sağarak ama sütüm bitti artk bizde mama kullanıoruz

yalnız bişi dicem yaaaa benım sıpa neden hala donmuyo kı ? tembel mı benım oğlan ? ertugrul ondan bı hafta kucuk ve donuyo benımkıne nooluyo :KK70:
Her çocukbi olmuyo canım yaa benimkinin abisi nerdeyse 6 aylık fallan başlamıştı yere koybiraz çabalasın :KK45:

haklısın :) benım kızımda şimdi 7 yaşında, oda mesela gec yurumustu :) babaanneye söyleyeyimde yere daha fazla bıraksın, belkı kıpırdar kuzu :)

Her çocukbi olmuyo canım yaa benimkinin abisi nerdeyse 6 aylık fallan başlamıştı yere koybiraz çabalasın :KK45:

haklısın :) benım kızımda şimdi 7 yaşında, oda mesela gec yurumustu :) babaanneye söyleyeyimde yere daha fazla bıraksın, belkı kıpırdar kuzu :)
Sizde de aynı durum varmı ? Kızınızla arası nasıl kıskançlık varmı benim büyük oğlum 5 yaşında ama hala.geçmedi kıskançlığı :KK43:

bizdeki sıkıntı şöyle; kızım bu sene 1.sınıfa başladı ve çok zaman ayırmam gerekıyor, okumaya çalıştırmam, yazı yazdırmam vs... esım saolsun oğlana bakıyo ama bı yere kadar ve devamlı kızıma yaırdıgım zaman bölünüyor ve o anda olay cıkartıyor, zaten hep ona bakarsın falan dıye naz niyaz :) ara ara kıskanclık yoklamaları oluyor ama bende sırf bu yuzden işten eve gırer gırmez once ona sarılırım once onla ılgılenırım ufaklıga baya sonra dönerim, sırf kızım trip yapmasın diye :) boyle boyle daha ıyıye gidiyor şükür..

Sizde de aynı durum varmı ? Kızınızla arası nasıl kıskançlık varmı benim büyük oğlum 5 yaşında ama hala.geçmedi kıskançlığı :KK43:

bizdeki sıkıntı şöyle; kızım bu sene 1.sınıfa başladı ve çok zaman ayırmam gerekıyor, okumaya çalıştırmam, yazı yazdırmam vs... esım saolsun oğlana bakıyo ama bı yere kadar ve devamlı kızıma yaırdıgım zaman bölünüyor ve o anda olay cıkartıyor, zaten hep ona bakarsın falan dıye naz niyaz :) ara ara kıskanclık yoklamaları oluyor ama bende sırf bu yuzden işten eve gırer gırmez once ona sarılırım once onla ılgılenırım ufaklıga baya sonra dönerim, sırf kızım trip yapmasın diye :) boyle boyle daha ıyıye gidiyor şükür..
Anladım canım :) senin iş daha zormuş okula yeni başlamış kızın oda hep ilgi.bekler bizde kreşe göndrrmek istedik ama kendini dışlanmış hissrtmesin diye bu sene erteledik ama dediğin gibi zamanla daha iyiyye gidiyo arada bi belirginleşiyo sonra hafifliyo . Siz küçüğe hangi mama kullanıyosunuz memnunmusunuz ?

bebelac ile başladık baktık fena gaz yapıyo, değişip bi bakalım diye aptamile geçtik şimdi iyi şükür :) siz ??

Anladım canım :) senin iş daha zormuş okula yeni başlamış kızın oda hep ilgi.bekler bizde kreşe göndrrmek istedik ama kendini dışlanmış hissrtmesin diye bu sene erteledik ama dediğin gibi zamanla daha iyiyye gidiyo arada bi belirginleşiyo sonra hafifliyo . Siz küçüğe hangi mama kullanıyosunuz memnunmusunuz ?

Back
X