Bebeğin cinsiyeti bu kadar mı önemli

ozfagu33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
93
28
28
Arkadaşlar sizlerden dua istiyorum kendim ve eşim için... 1buçuk yaşında bir kızım var ve 20haftalık, ikinci kızıma hamileyim buraya kadar herşey normal görünse de eşim okadar erkek çocuk istiyorki cinsiyeti öğrendiğinden beri çocuğı istemiyorum aldıralıma kadar varan istekleri oluyor okadar okadar üzülüyorum ki sizden dua bekliyorum bu konuşa ne yapabilirim hangi duaları edebilirim eşimi kime yönlendirebilirim

Şu erkek çocuk tutkusunu anlayamıyorum. Önemli olan hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi. Eşinizin laflarına kulak astığı bir büyüğünüz yok mu, varsa o konuşsa belki etkili olur. Ne demek erkek değil diye aldırmak Allah'ın verdiği canı eşiniz mi alacakmış. Allah size sabir eşinize de akıl fikir versin.

Allah akil fikir versin
sanki manavda elma seçiyor bu olmaz beğenmedim bırakalım
tövbe tövbe çocuk bu ya yeni bir can yeni bir hayat
eşiniz bulmuş da bunuyor
gözüne bir görükür var
Allah bu günleri aratir

Bu kadar mi onemli demissiniz, yani size gore de onemli de esinize gore cok mu onemli?

Esiniz hakkinda soylemek istediklerimi buraya yazamiyorum o yuzden sizin hakkinizdakileri yazayim. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi, hic mi gururunuz yok?

Adam size karnindaki cocugu cinsiyeti yuzunden aldir istemiyorum diyebiliyor, korkusu yok. Bu cumle tek basina bosanma sebebi.

Hala bu zihniyetli insanların olması şaşırtıcı ya ne yazık kız çocuğu babaya nekadar duskun olur halbuki babalar da en çok kızlarını severler oğlu olacak belki hayırsız olacak Allah hayırlı evlat versin bizimde oğlumuz olacak nasipse hayırlı olsunda eşim kızda çok istiyor Allah sana sabır versin sen dua et Allahım eşime hidayet ver ıslah et de

Vicdansız herif oldu olacak Doğunca toprağa gömsün. 20 haftalık bebek aldırılır mı? Allah ıslah etsin bu zihniyetleri. Sağlıklı evladım olacak diye şükredeceğine neler yapıyor.

Yarın öbür gün muhtaç olursa o kıza yatar kalkar şükreder ama.

Şimdiden hayırlı doğumlar. Allah kolaylık versin

Bebeğin cinsiyetini erkeğin kromozomlarının belirlediğini söylemek isterim.
Yani çok fazla erkek istiyormuş ya! ' senin suçun benimle alakası yok ' diyin siz de.
Bu nasıl bir zihniyet yahu! Kendisini de bir KADIN doğurdu,unutmasın!

Cani adam, öz evlat katili mi olacakmış..çok sinirlendim..kaç haftalık olmuş, herşeyi oluşmuş, caninin dediğine bak yaa

hayirdir erkek cocukla ne yapacakmis?
acaba cevre badkisi yada aile baskisi mi var?
Allah i bilip inaniyorsa tovbe etmeli dediklerine zannimca!!!

İnşallah 2 kızına düzgün babalık yapabilir bu zihniyetle nasıl olacak allah bilir..

Back
X