Bebeğin cinsiyeti bu kadar mı önemli

Cocuk aldırmak fikri ne kadar kolay insanlara. O kadar cok cocugu olmayan insan var kac sene deniyorlar size Allah bir can vermiş nasıl aldırma düşüncesinde olabilir esin. Saglıklı sıhhatli olsun diyeceğine bunu nasıl der Allah baska dertler vermesin. Keske benim derdim de bu olsa benimde bebegim olacak insallah klinefer sendromlu hormon tedavisi gibi seylerle ugrascaz. Allah öyle bir seyle sınav eder ki bunu dediğine pişman olur esiniz.

Cocuk dogmadan cinsiyeti soylenmese ya, sonra boyle antin kuntin tiplerle ugras dur.

valla bence de çocuğun cinsiyeti önemli. ilk 8 ay kız dediler, sevinçten çıldırdım, şehnaz tango vardı hatırlar mısınız bilmiyorum, öyle olacaktık.
9. ay erkek dediler. dedim ki "istemiyorum ben bunu". evet gerçekten istemedim. ağladım tepindim. doğuma kadar belki kızdır diye umudum vardı. erkek olunca insanlar hayırlı olsun derken oturdum ağladım.
sonra eve getirdiler. evden misafirleri kovdum çünkü o benimdi ellemesinlerdi. ağzını yüzünü yedim onun.

ha ben 7 yaşındaydım bu arada.

Arkadaşlar sizlerden dua istiyorum kendim ve eşim için... 1buçuk yaşında bir kızım var ve 20haftalık, ikinci kızıma hamileyim buraya kadar herşey normal görünse de eşim okadar erkek çocuk istiyorki cinsiyeti öğrendiğinden beri çocuğı istemiyorum aldıralıma kadar varan istekleri oluyor okadar okadar üzülüyorum ki sizden dua bekliyorum bu konuşa ne yapabilirim hangi duaları edebilirim eşimi kime yönlendirebilirim
Iste buna uzuluyorum ..esin bunu derken sen ne diyorsun peki?

Bu kadar mi onemli demissiniz, yani size gore de onemli de esinize gore cok mu onemli?

Esiniz hakkinda soylemek istediklerimi buraya yazamiyorum o yuzden sizin hakkinizdakileri yazayim. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi, hic mi gururunuz yok?

Adam size karnindaki cocugu cinsiyeti yuzunden aldir istemiyorum diyebiliyor, korkusu yok. Bu cumle tek basina bosanma sebebi.
ne kadar ham bi öneri bu.çocuklarımın yaşamını düşünüyorum tabiki buna karşı çıktığım içinde burda yazıyorum zaten ama çocuklarımın sağlıklı yaşamını düşündüğüm kadar mutlu bir hayatının olmasını da, istiyorum bu da mutlu bi aile ortamı olmadan mümkün mü evlilikte her sorunda mahkemeye koşunca çocuğumuzu düşünmüş mü oluyoruz!! Yapıcı gerçekten mantıklı yardımcı olmaya çalışanlara en azından dua edenlere teşekkür ediyorum dua istiyorum zaten özünde... Çünkü eşimde bende eğitimli meslek sahibi insanlarz yani kör cahil değil fakat eşim bu konuda bi isyan a düştü okadar hırs yaptıki bu durumu mantığı devre dışı devamlı dua ediyorum her türlü konuşmayı da yapıyorum kromozom olayını ve daha fazlasını da biliyorum fen bilg öğretmenym zaten. Kesinlikle hiç bi şekilde aldırma gibi bişeye müsade edebilir miyim anneyim ben!!! Ama bu konuda çok cahilce çok büyük bi isyan durumunda resmen gözü bişey görmyr çok vicdanlı merhametli bi insanken cinsiyeti öğrendiğimizden beri takmış bi şekilde buna odaklı yaşıyo

ne kadar ham bi öneri bu.çocuklarımın yaşamını düşünüyorum tabiki buna karşı çıktığım içinde burda yazıyorum zaten ama çocuklarımın sağlıklı yaşamını düşündüğüm kadar mutlu bir hayatının olmasını da, istiyorum bu da mutlu bi aile ortamı olmadan mümkün mü evlilikte her sorunda mahkemeye koşunca çocuğumuzu düşünmüş mü oluyoruz!! Yapıcı gerçekten mantıklı yardımcı olmaya çalışanlara en azından dua edenlere teşekkür ediyorum dua istiyorum zaten özünde... Çünkü eşimde bende eğitimli meslek sahibi insanlarz yani kör cahil değil fakat eşim bu konuda bi isyan a düştü okadar hırs yaptıki bu durumu mantığı devre dışı devamlı dua ediyorum her türlü konuşmayı da yapıyorum kromozom olayını ve daha fazlasını da biliyorum fen bilg öğretmenym zaten. Kesinlikle hiç bi şekilde aldırma gibi bişeye müsade edebilir miyim anneyim ben!!! Ama bu konuda çok cahilce çok büyük bi isyan durumunda resmen gözü bişey görmyr çok vicdanlı merhametli bi insanken cinsiyeti öğrendiğimizden beri takmış bi şekilde buna odaklı yaşıyo
vicdanlı merhametli insan görmemişiniz siz :işsiz:

Adam cocuklarinizdan birinin hayatini sonlandirmayi teklif etmis, degil mi?

Hani su cok dusundugunuz hayatlarinin?

Hem de cinsiyeti yuzunden?

Ve cevap veriyorum, evet mumkun. Cunku mutlu aile hayati esittir anne baba beraber demek degil.

Son düzenleme:
Allah esini bildigi gibi yapsin arkadasim senin haftalarinda 3 tane evladini kaybetti saglikli olsun diye canini ver desen verir senin esin bulmusta astarini ariyor. Tovbe

Buraya kendimi ve hayatımı anlatmıcam daha fazla.her olaya yargılama mekanizmasıyla bakan çok bilmişler lütfen bi geri durun o mükemmel akıllarınızı kendinize saklayın ne kadar çok basma kalıp kitabi cümle ezberi yapmış insan varya!! He gurur yok bende kocamın dizine yapıştım kaldım eziğimde biraz işte düşünemiyorum boşar giderim aslında keyfime bakarım da zulüö seviyorum her konuda ordinaryus konumunda bilgi sahibi çok bilmişler değil empati yapabilenler olaylara başkasının gözlüğünden bakabilenletden istiyorum fikir....

valla ben kendi yaşadığımı da anlattım ama yine de faydası olmadı sizin eşinizi sorgulamanıza...

Buraya kendimi ve hayatımı anlatmıcam daha fazla.her olaya yargılama mekanizmasıyla bakan çok bilmişler lütfen bi geri durun o mükemmel akıllarınızı kendinize saklayın ne kadar çok basma kalıp kitabi cümle ezberi yapmış insan varya!! He gurur yok bende kocamın dizine yapıştım kaldım eziğimde biraz işte düşünemiyorum boşar giderim aslında keyfime bakarım da zulüö seviyorum her konuda ordinaryus konumunda bilgi sahibi çok bilmişler değil empati yapabilenler olaylara başkasının gözlüğünden bakabilenletden istiyorum fikir....
at gözlüğü istiyon
niye kızdın ki bu kadar bence normal bi tepki verildi bize bu kadar kızana kadar kocana kızaydın o cümleyi kuramazdı bence

20 haftalık çocuğu aldırmak mı istiyormuş?? Aldırabiliyorsa aldırsın bakalım. Resmen 5 aylık eşin neyin kafasını yaşıyor??

Allah böylelerine akıl fikir versin. Başka söz yok.

Siz buraya yazmışsınız ne cözüm getirilebilir ne diyelim aldırın esiniz öyle dediyse mi diyelim. Allah' ım ben bunu begenmedim bana erkek verseydin demekten başka bir sey degil bu.

Eşin ne eğitimli ne de merhametli gibi davranıyor farkındaysanız. Dua okumak yerine onunla konuş. Böyle yaparak ne kadar günaha girdiğini söyle. Önemli olan hayırlı olması değil mi de. Belli bi eğitim almakla olmuyor işte insanın kafa yapısı değişmeli. O da zor.

at gözlüğü istiyon
niye kızdın ki bu kadar bence normal bi tepki verildi bize bu kadar kızana kadar kocana kızaydın o cümleyi kuramazdı bence
Emin misin kurmadığımı neyi ne biliyosunuz ya burda yok ben onu yaptım bunu dedim asla izin vermem şöyle bii insanım Buyum şuyum diye her konuşmamı anlatmam mı gerekiyo herkes durumun en akıllısı biraz empati ya empati nedir bu insanlarda ki yargı mekanizması yahı ben bu durumu yaşıyorum ve ÖZETLE dua demişiö yani dimi biz bilmiyoruz boşamayı o çok beylik laflar demeyi dimi kafamıza vura vura lafı yiyoruz burda saçımdan tutaraj çocuğu aldırcan dedi de eşim bende tabiki beyy elini ayağını öpiimm dedim. İlmi olarak da iman olarak bakış açım bu toy toy konuşanlatdan daha geniş çok şükür hepsini düşünüp görebiliyormm ilk mesajımdakii dediğimi tekrarlayımm bana bu konuda dua hadis eşimin gönül gözünü açacak herhangi bir önerisi olan varmı arkadaşlar istediğim bu?????

ben inanmıyorum öyle şeylere, yardımcı olamayacağım kusura bakmayın. sizin istediğiniz şey resmen "allahım bu balığın ağaca tırmanmasını istiyorum lütfen duamı kabul et" gibi bi şey. insanlar değişmez.

Back
X