- 5 Nisan 2017
- 75
- 10
- 3
- 41
- Konu Sahibi Zeynoalpis
-
Arkadaslaar mrb ben 16 haftalik hamileyim bugun randevum vardi gittim doktor cinsiyeti gormek istedi bebegimde yuzustu yattigi icin goremedi bu seferde elindeki ultrasonla karnima baya bir vurdu yerini degistirsin ve cinsiyeti gorelim diye dedi ve karnim agriyo sorun olurmu
Normal. Benim kendi doktorum da ayrıntılı usg yi yapan doktor da pozisyon değiştirsin de yüzünü göstersin diye karnıma pat pat vurdu. Hatta eşime demiştim sen eğilsem sorun ediyorsun doktor nasıl vurdu diye. Bebek senin 7 kat içinde rahat ol dışarda olacağından çok daha korunaklı. O kadarcık kuvvet hiçbirşey denizde dalgalanmış gibi olmuştur muhtemelenArkadaslaar mrb ben 16 haftalik hamileyim bugun randevum vardi gittim doktor cinsiyeti gormek istedi bebegimde yuzustu yattigi icin goremedi bu seferde elindeki ultrasonla karnima baya bir vurdu yerini degistirsin ve cinsiyeti gorelim diye dedi ve karnim agriyo sorun olurmu
Kiza benzetti ama tam kesin deil sanirimkarnınız büyüdüğünde daha çok çarpacaksınız bir yerlere, bebeğe bir şey olmaz allah korusun ciddi darbeler olmadıkça.. neymiş cinsiyeti merak ettik
Bak bunu hic akil edemedim ama bir dahakine oyle yapicamBenim kızımda göstermemişti aynı şekilde doktor vurdu Karnım acıdı ama bişey olmadı muayeneye girmeden çikolata ye gerçekten hareketleniyorlar :)
Kiza benzetti ama tam kesin deil sanirim
Yap canım ben her kontrolümde çikolata yer girerdim hareket ettiğini görürdük inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağınaBak bunu hic akil edemedim ama bir dahakine oyle yapicam
Bebişin karnınızdaki hareketleri filan normalse bişey yoktur Allah'ın izniyle.Saolun canlarim benim moral oldunuz ve iyiki varsiniz :) bu kadinlar kulubunu yapanlarada cok cok tsk ediyorum...
Amin canim.benim insallahayyy ne güzel hadi bakalım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla :)
Yap canım ben her kontrolümde çikolata yer girerdim hareket ettiğini görürdük inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?