Doğuma Hazırlık Bebegin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zeynoalpis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
75
10
3
41
Arkadaslaar mrb ben 16 haftalik hamileyim bugun randevum vardi gittim doktor cinsiyeti gormek istedi bebegimde yuzustu yattigi icin goremedi bu seferde elindeki ultrasonla karnima baya bir vurdu yerini degistirsin ve cinsiyeti gorelim diye dedi ve karnim agriyo sorun olurmu

boşver onu cinsiyeti öğrenebildiniz mi bari..

vurdu derken bastırdımı hareket etsin diye cunku o sekilde yapıyorlar biraz bastırınca bile sonrasında agrı oluyor zaten ama geciyor cinsiyeti ben 18. haftada ogrendim visne suyu ictim ve cikolata yedim hareketliydi baya ozaman

Kiza benziyor ama.tam belli degil dedi.. yok bildiginiz kapiya tok tok vurulur ya oyle iste..

Normal. Benim kendi doktorum da ayrıntılı usg yi yapan doktor da pozisyon değiştirsin de yüzünü göstersin diye karnıma pat pat vurdu. Hatta eşime demiştim sen eğilsem sorun ediyorsun doktor nasıl vurdu diye. Bebek senin 7 kat içinde rahat ol dışarda olacağından çok daha korunaklı. O kadarcık kuvvet hiçbirşey denizde dalgalanmış gibi olmuştur muhtemelen

Saolun canlarim benim moral oldunuz ve iyiki varsiniz :) bu kadinlar kulubunu yapanlarada cok cok tsk ediyorum...

karnınız büyüdüğünde daha çok çarpacaksınız bir yerlere, bebeğe bir şey olmaz allah korusun ciddi darbeler olmadıkça.. neymiş cinsiyeti merak ettik

Bana 12. haftada %70 kiz demisti sonra 16 da erkek dedi. Her ay bir umut soruyorum ama detaylida ve en son gittigimde de erkek dedi :) icimde bir umut kiz der dedim ama demedi. Hayirlisi olsun herkes icin. Ama 10. Hafta erken bir tahmin haftasi daha genital organlar gelismiyor bile.

Benim kızımda göstermemişti aynı şekilde doktor vurdu Karnım acıdı ama bişey olmadı muayeneye girmeden çikolata ye gerçekten hareketleniyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…