- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi Zeynoalpis
-
Amin seninkinide insallah zaman akip gidioBir şey olacağını sanmam...
Maşallah 16. haftaya gelmişsin, Allah tamamına erdirsin. Darısı başıma inşallah...
Valla benim için hiç geçmiyor şu anAmin seninkinide insallah zaman akip gidio
İnsallah canm benim.. ilk bebek sanirim bendede zaman gecmek bilmezdi benimki ikinci yani anlayacagin yaramaz oglusumdan dolayi zaman nasil geciyor farkinda deilim..:-( ama sen uzulme o gunlerde gelirValla benim için hiç geçmiyor şu an
Keseyi gördüm Cuma günü ama çok minikti. (3mm)
Hayırlısıyla bebeği görüp kalbini dinlesem Allah'ın izniyle...
Kendini uzme bence takma kafana gorursun insallah tombik bi kizin olsun bakalim yumak yumakAllah bağışlasın canım.
Şu boş gebelik olayını çok duydum o takılıyor arada kafama.
Çarşamba günü inşallah görürüm artık miniğimi
Ne zor yaaa bilmem su testi yapin cinsiyete bakin hirpalanip duruyoruz eskiden annelerimiz kendi kendilerine dogururmus ne guzel hic doktor gormeden.. tabi o zamanlar boyle hastaliklar nerdeydi :-(Bnde bugun gittim ense kalinligi icin aynen tembel yatti kaldi istedigi goruntuyu alabilmesi icin ultrasin aletiyle durttu karnimi sizin deyiminizle vurdu ve oksurttu
Kontrol gibisi var mi o zamanlar bebek olumleri anne olumleri de cok oluyordu.mesela gecen de int haberlerinde okudum yabanci bir ulkede hamile kadin doktorlara guvenmedigi icin hic kontrole gitmemis dogum zamani gelmis dogumda yapamamis dogru hastaneye. Doktorlar bir bakiyor dis gebelik..annenin karin zarinda saklanmis yavrucak.zar icindeydi kollari yumak yumak.neyse sukur ameliyatla bebek sag salim doguyor..Ne zor yaaa bilmem su testi yapin cinsiyete bakin hirpalanip duruyoruz eskiden annelerimiz kendi kendilerine dogururmus ne guzel hic doktor gormeden.. tabi o zamanlar boyle hastaliklar nerdeydi :-(
İnşallah canım benim...Kendini uzme bence takma kafana gorursun insallah tombik bi kizin olsun bakalim yumak yumaktabi once saglikli olsunlarda.
Tabiki aynen ne yapalim zor ama onlar icin degerKontrol gibisi var mi o zamanlar bebek olumleri anne olumleri de cok oluyordu.mesela gecen de int haberlerinde okudum yabanci bir ulkede hamile kadin doktorlara guvenmedigi icin hic kontrole gitmemis dogum zamani gelmis dogumda yapamamis dogru hastaneye. Doktorlar bir bakiyor dis gebelik..annenin karin zarinda saklanmis yavrucak.zar icindeydi kollari yumak yumak.neyse sukur ameliyatla bebek sag salim doguyor..
İnşallah canım benim...
Aynen, sağlıklı olsun da, cinsiyeti eşim de ben de düşünmüyoruz.
Yeter ki görelim artık :)
Hadi bakalimKızdır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?