bebeğin cinsiyeti

Konu ile çok alakasız ama belki içinizden birileri yaşamıştır diye soruyorum 10 +3 de bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu.kürtaj ile alındı. Neyse aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bütün gereken testleri yaptırdım kan pıhtılaşma sorunu çıktı. Tam bebek düşünebilirim derken bitmeyen kanamalarım başladı. 2 - 3 ay sonra başka doktora gittiğimde bebekten bir parça yada pıhtı kaldığını rahim duvarının kalın olduğunu ve bu kanama yüzünden kistler im oluştuğunu söyledi bebek hayalini kurarken yine hayal kırıklığı yaşadım uzunca bir süre bebek düşünmememiz gerektiğini söylediler. İçinizde bu sıkıntıları yaşayıp hamile kalan var mı. O tabakanının kendisinin atmasını bekliyorlar tekrar kürtaj hamile kalmayı zorlaştırır dediler. Teşekkür ederim şimdiden

Yorumlar ın hepsini okudum. .
bizde de aynı sorun vardı. .
benim annem abimi çok severdi erkek diye beni hep itti. . hiç onemsemedi. .ben anne nedir bilmem. .ablam büyüttü beni. .
içimde hala yara bu..
Bu yüzden hep erkek bebeklerden nefret etmiştim. .hep bana mazimi hatirlatdigi için. .
2 yıldır bebek istiyoruz kızım olsun diye dua ederdim eskiden. . şimdi bu sınav başıma geldiği için yeterki sağlıklı hayırlı olsun da ister kız olsun ister erkek diyoruz hep...

arkadaşım hamileyken beni cinsiyet öğrenmek için yanında götürdü. .
kendisi erkek istiyor 3 tane kızı var..
doktor 4. cü de kız dedi. .benim yanımda çok ağladı. . kendimi zor tuttum. . ben bitaneye hasretken o 4 cü sağlıklı bi bebek için ağladı. .. eve geldim ağlama krizine girdim. . o cinsiyet ayrımı yaparken ben bitanesine bile Hasretim. . 2 yıldır hiç hamile kalmadım. . Yüreğim yanıyor ya hiç olmazsa diye. ..

insanlar çok nankör. . Allah size nimet vermiş lütfen değerini bilin. . yaşadıklarımız bir sınav. .
kimisine varligiyla kimisine yokluğuyla. .
herkese hayırlısıni versin allah. ..

Eşimin aklın ucundan bile kızını aldırmak geçtiğini düşünmedim erkek istediğini hissediyordum üzülür diye de tahmin ediyordum ama bu denli tepki göstermesini anlamadım gerçekten ve cok üzüldüm ki eşim istemese bile ben kendim evladima bakardim gerekirse bu kocayı başardım lakin evladimdan vazgecmezdim şimdi çok iyi şükür Rabbim e sadece erkek olacağına kendini çok fazla kaptırmış ve hayaller kurmuş Hangimiz hayallerimiz kirildiginda uzulmuyoruz yanimizdaki insanları kirmiyoruz eşim gerçekten çok pişman gözümün içine bile bakmıyor düşünün Rabbim inşallah hayirlusindan erkek evlat da nasip eder esimde hayallerini gerceklestirir oğlu olsun inşallah kızını da daha çok sevecegine inanıyorum biz kızlar onlar için vazgecilmeziz onlar bunu fark etmese de ;-)

Yorumlar ın hepsini okudum. .
bizde de aynı sorun vardı. .
benim annem abimi çok severdi erkek diye beni hep itti. . hiç onemsemedi. .ben anne nedir bilmem. .ablam büyüttü beni. .
içimde hala yara bu..
Bu yüzden hep erkek bebeklerden nefret etmiştim. .hep bana mazimi hatirlatdigi için. .
2 yıldır bebek istiyoruz kızım olsun diye dua ederdim eskiden. . şimdi bu sınav başıma geldiği için yeterki sağlıklı hayırlı olsun da ister kız olsun ister erkek diyoruz hep...

arkadaşım hamileyken beni cinsiyet öğrenmek için yanında götürdü. .
kendisi erkek istiyor 3 tane kızı var..
doktor 4. cü de kız dedi. .benim yanımda çok ağladı. . kendimi zor tuttum. . ben bitaneye hasretken o 4 cü sağlıklı bi bebek için ağladı. .. eve geldim ağlama krizine girdim. . o cinsiyet ayrımı yaparken ben bitanesine bile Hasretim. . 2 yıldır hiç hamile kalmadım. . Yüreğim yanıyor ya hiç olmazsa diye. ..

insanlar çok nankör. . Allah size nimet vermiş lütfen değerini bilin. . yaşadıklarımız bir sınav. .
kimisine varligiyla kimisine yokluğuyla. .
herkese hayırlısıni versin allah. ..
Amin canım benimde abim bi tane iki ablam var ve annem annesini ve babasını erkek evlat uğruna kaybetmiş aslında hiç istememesi gerek erkek çocuğu ama bizim kültürümüz öyle bir kültür ki erkek olmazsa olmaz oluyor babaannem olacak kadın babam halamlar salak salak konuşmaları annemi yine erkek evlada itiyor ve annem abimi hep korurdu ona daha çok şey alınır o hep haklıdır ne yaparsa yapsın öyle düşünürdüm şimdi zannetmiyorum annem beni abimden ayirsin sevdiğini düşünüyorum ama biz kadınlar da erkek çocuklarımıza daha düşkün oluyoruz babalarda kızlara bunun sebebinin de Hangimiz bi kadınla evli yada erkek erkeğe evli olan varmı dir yani bunun olduğunu düşünüyorum ben bizim sevdiğimiz erkek eslerimuzin sevdiği kadın ama annesi ama kardeşi ama eşi bu arada canım sabredin inşallah Rabbim vakti geldiğinde sana da evlat nasip edecektir dua et bol bol biz o kadar ugrastik ki rahat üç yıl aşılama tüp o bu yemedigim ucmedigim şey kalmadı ama Rabbim kızımı o karın içinde nasıl etti bana inşallah kucağıma da almayi nasip eder darısı da tüm isteyen anne adaylarının başına inşallah sakin umudunu yitirme ben pek girmiyorum özelden msj nasıl atılır bilmiyorum eğer atarsan sohbet edebiliriz canım en azından seni rahatlatirim hersey gonlumuzce hayirlisindan nasip etsin inşallah uzun oldu sanki kusura bakmayin

Konu ile çok alakasız ama belki içinizden birileri yaşamıştır diye soruyorum 10 +3 de bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu.kürtaj ile alındı. Neyse aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bütün gereken testleri yaptırdım kan pıhtılaşma sorunu çıktı. Tam bebek düşünebilirim derken bitmeyen kanamalarım başladı. 2 - 3 ay sonra başka doktora gittiğimde bebekten bir parça yada pıhtı kaldığını rahim duvarının kalın olduğunu ve bu kanama yüzünden kistler im oluştuğunu söyledi bebek hayalini kurarken yine hayal kırıklığı yaşadım uzunca bir süre bebek düşünmememiz gerektiğini söylediler. İçinizde bu sıkıntıları yaşayıp hamile kalan var mı. O tabakanının kendisinin atmasını bekliyorlar tekrar kürtaj hamile kalmayı zorlaştırır dediler. Teşekkür ederim şimdiden[/QUOTE canım benim troid lerde sıkıntı vardı ilk bir yıl korunduk sonra troid yüzünden altı ay daha korunduk ve hadi bakalım dedik tedavi başladık önümüze öyle bir engel çıkmadı şükür yani senin ki gibi ama aşılama yaptık iki tutmadı birinci tüp 12 yumurta ve 12de boş düşün tedavi bitti hiç bir işlem yapılmıyor :-( sonra on beş gün geçmedi adetim geldi ikinci tüp bu sefer 4 yumurta ikisi iyi oda çok kaliteli değil umutsuz vaka yine :-( ve o kadar yatmama rağmen oda o iki yumurta da tutmadı bu sefer Dr değiştirdik aynı hastanede büyük ihtimalle ilaç yüzünden yumurtalarim ya boş yada gelişmedi orası muallak da diğer Dr genetige gönderdi temiz yumurta testi yaptırdı temiz yine bişey çıkmadı biz artık üçüncü tüp bebeği deniyoruz kaç yumurta çıktı bilmiyorum ama yumurtalar iyi ve dolu hepsi içinden iki tanesini Dr görüştük ikiz olsun yada bir tutmazsa biri tutsun dedik ve ikisi de tutmadı :-( bi altı geçti ben dedim istemiyorum artık tedavi eşimin isteği üzerine bi Dr gittik ufak ni işlem yaptı ve bana vitamin verdi sadece ve bebegime hamile kaldım yani demek istediğim vakti saati var herseyin benim önüme böyle engeller çıktı senin önüne de öyle engeller Rabbim istesin yeter ki sen çocuk olmayacağını düşünürken bakmissin hamile kalmissin :-) artık Gülelim demi canınızı sikmayin mevlam neylerse güzel eyler :-*

Eşiniz şimdi böyle tepki veriyor ama kızınız dünya ya gelsin sizden daha düşkün olacak. Kızınız da babasına karşı daha cilveli olacak siz ikinci planda kalacaksınız kendimden biliyorum çünkü :halay:
Benim eşim uzun süre çocuk istemiyordu ben istediğim için yaptık. Hamileliğimin 5. Ayına kadar kabullenemedi. Kızım doğdu eşimin gözü kimseyi görmez oldu. 2. Çocuğa hamile kaldım, eşim kızımın üstüne başka çocuk nasıl severim o benim hayatım diyordu. 2 numara doğdu şimdi ikisinide tepesinde gezdiriyor. Kızlarda babaya çok düşkün. Büyük kızım babasına hayatım diye sesleniyor, babasının yanında oturmama bile sinir oluyor :işsiz:.
Inşallah :-) sipalar kendini çok sevdiriyor canım Rabbim inşallah cumlemize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin

Msj nasıl yazmayı başardım anlamadım valla off umarım okuyabilirsiniz
Çok teşekkür ederim canım motive edici mesajın için. Rabbim çok şükür yüzünü güldürmüş. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sana ve bebeğine eşine de uzun ömürler versin.

Çok teşekkür ederim canım motive edici mesajın için. Rabbim çok şükür yüzünü güldürmüş. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sana ve bebeğine eşine de uzun ömürler versin.
Amin canım Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin sizinde yüzünüzü guldursun

Meraba kızlar dr bebeğin poposu dönük cinsiyetini goremiyoru fikrimi sorarsan erkek dedi bu şekilde tahmin ne derece doğru ve mantıklı mı

Konu ile çok alakasız ama belki içinizden birileri yaşamıştır diye soruyorum 10 +3 de bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu.kürtaj ile alındı. Neyse aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bütün gereken testleri yaptırdım kan pıhtılaşma sorunu çıktı. Tam bebek düşünebilirim derken bitmeyen kanamalarım başladı. 2 - 3 ay sonra başka doktora gittiğimde bebekten bir parça yada pıhtı kaldığını rahim duvarının kalın olduğunu ve bu kanama yüzünden kistler im oluştuğunu söyledi bebek hayalini kurarken yine hayal kırıklığı yaşadım uzunca bir süre bebek düşünmememiz gerektiğini söylediler. İçinizde bu sıkıntıları yaşayıp hamile kalan var mı. O tabakanının kendisinin atmasını bekliyorlar tekrar kürtaj hamile kalmayı zorlaştırır dediler. Teşekkür ederim şimdiden
Tekrar Kürtaj hamile kalmaya engel değildır benim bildiğiim

Eşimin aklın ucundan bile kızını aldırmak geçtiğini düşünmedim erkek istediğini hissediyordum üzülür diye de tahmin ediyordum ama bu denli tepki göstermesini anlamadım gerçekten ve cok üzüldüm ki eşim istemese bile ben kendim evladima bakardim gerekirse bu kocayı başardım lakin evladimdan vazgecmezdim şimdi çok iyi şükür Rabbim e sadece erkek olacağına kendini çok fazla kaptırmış ve hayaller kurmuş Hangimiz hayallerimiz kirildiginda uzulmuyoruz yanimizdaki insanları kirmiyoruz eşim gerçekten çok pişman gözümün içine bile bakmıyor düşünün Rabbim inşallah hayirlusindan erkek evlat da nasip eder esimde hayallerini gerceklestirir oğlu olsun inşallah kızını da daha çok sevecegine inanıyorum biz kızlar onlar için vazgecilmeziz onlar bunu fark etmese de ;-)
Bebek bi doğsun büyüsün bak nasıl sevecek kız çocukları da baba ya daha düşkündür hayırlı sağlık bisekilde doğması dileğiyle :)

Şimdi birşey diyeceğim ama anne olmak isteyen kadınları incitmek istemiyorum. Yazmasam da içimde kalacak...
Konu sahibini ve tüm anne olma mücadelesi içindeki insanları tenzih Edip sadece eşiniz için söylüyorum: Allah biliyormuş da vermiyormuş demek ki!
Ne kötü ya, yıllarca hasretini çek,tam kavuşunca da memnun olma,eşine kötü davran!
Edit: Mart 2017 konusunu kim hortlatti ya?
Kiz şimdi en cincime yaşlarindadir. Umarim babası da seviyordur onu ve utanıyordur eski hislerinden

Meraba kızlar dr bebeğin poposu dönük cinsiyetini goremiyoru fikrimi sorarsan erkek dedi bu şekilde tahmin ne derece doğru ve mantıklı mı
Bu konuyu çok aradın mı?

Uzaktan ultrasonu yok kimsenin
Fal mı baktıyorun sanki ya

Allah inşallah tamaına erdirir Mübarek günde hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin yüce Rabbim. Eşine gelince antik çağda yaşamıyorsa eger cinsiyetin Allahtan geldiğini biliyo olsa gerek. Sanmıyorum kızı olacagı için üzülecegine. Sadece erkek umuyodur istiyodur kız olmasına şaşırmıştır. Bence üstüne gitmeyin kendiliğinden düzelir diye düşünüyorum ben. Allah yardımcın olsun.
antik çağda yaşamadığımız için cinsiyetin erkekten geldiğini biliyoruz:anneadayı::halay:

Back
X