Doğuma Hazırlık Bebeğin cinsiyetini bu mu belirliyor gerçekten!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lilyu_mm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
83
60
23
36
Merhaba kızlar şöyle bir duyum aldım.Diyelim ki iki kardeşsiniz bir abiniz var sizin ilk çocuğunuz kız oluyor.Tam tersi durumdada ilk çocuk sizseniz yada tek, sizin ilk bebiş erkek oluyor.ilk başta olur mu ya falan dedim ama dönüp kocaman sülaleme bakınca istisnasız bu şekilde yürüdüğünün farkına vardım ☺ Sizde bir düşünün bakalım yoksa benim sülalemi planlı çalışmış

canım benım bı abimm var su anda bes aylık hamıleyımmm bebegımn cınsıyetı kız :D:D:D:D:D ilginç bi tespitt... birden fazla abisi olan yada kardesi yada abısı olanlarda durum neymıs .D

canım benım bı abimm var su anda bes aylık hamıleyımmm bebegımn cınsıyetı kız :D:D:D:D:D ilginç bi tespitt... birden fazla abisi olan yada kardesi yada abısı olanlarda durum neymıs .D

Canim oncelikle allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.Soyleki uc abinde olsa sen onlardan sonra ilk kizsan senin kizin oluyor,senden sonra kiz kardesin varsa onda olmuyor.Yani kisacasi çocuklardan ilk dogan kiz annesinin ilk cocugunun tam tersi cinsiyete hamile kaliormus ilk gebelikte.Yazarak anlatmakta baya zor oluyormus :):KK53:

5 görümcem var eşimden büyük hepsi de ilk kiz doğurdu .. şimdi ne olacak:KK69:

Bilmem valla belki kayinvalideniz dusuk yapmistir yada ilk gorumceniz.Yada arada istisnalar vardir ben kime baksam dogru cikiyor:KK51:

Benim ablam var benden önce ve bebeğimin cinsiyeti kız bana saçma geldi:KK46:Cinsiyeti belirleyen zaten erkek kadın değil

o zaman bizde baya bir tesadüf olmuş:KK70:bende üzülüodum ilk kız bnm ailede bnm oğlum olucak diye,doğmamış çocuğa don biçiyorum.Bide size soriyim dedim içim rahatladı valla:KK49:

Benim abim yok en büyükleri benim benden sonra iki kız bir oğlan yani 3 kız bir oğlan ve benim ilk kızım sonra oğlum oldu ve bu dediğiniz bana çok saçma geldi tesadüf diye size öyle gelmiştir ama bebeğin cinsiyetini erkek belirler kadın değil.

bence tespit yanlış ilk çocuk olan çoğu arkadaşım farklı farklı doğurdu. abisi olan bi arkadaşımda arka arkaya iki oğlan doğurdu, yani kız yok. allan işi bence bu yaaa karışılmaz

Cinsiyeti erkek yani kocaniz belirlerken sizin bu tespitleriniz hangi bilimle bağdaşıyor merak ettim doğrusu..

Bu bnm tespitim degil canim basinda yazdigim gibi birinden duydum cevremdekilerede bakinca boyle oldugunu gorunce buraya yaziyim dedim.Kizlarda tam aksi seyler soleyince tesaduf deyip gectim.Bizde biliyoruz çocuğun nasil oldugunu ama soyle bir gercekte vardir ki çocuğun cinsiyetini belirlerken bi çok faktör rol oynar sadece erkek değil

Merhaba kızlar şöyle bir duyum aldım.Diyelim ki iki kardeşsiniz bir abiniz var sizin ilk çocuğunuz kız oluyor.Tam tersi durumdada ilk çocuk sizseniz yada tek, sizin ilk bebiş erkek oluyor.ilk başta olur mu ya falan dedim ama dönüp kocaman sülaleme bakınca istisnasız bu şekilde yürüdüğünün farkına vardım ☺ Sizde bir düşünün bakalım yoksa benim sülalemi planlı çalışmış
Mrb cnm benim 3erkek kardesim var bnle beraber4 kardes oluyoruz en buyukleri benim ve kiz oldugum icin bitqne ilk oglum var simdi ikinciye hamileyim ikinviside kizzz

Back
X