Doktor ultrasona gore bakip soyluyor..Arkadaslar son adet tarihine göre 14 ağustos doğum zamanı siz neye göre hesapladinz
Çok önemli lütfen cevaplar mısınız ben de sizin gibiyim bebeğim iki hafta önden gidiyor SAT tarihine göre sizin doğumunuz hangisine göre gerçekleşti ben hem memleketimde yapacağım doğumu hem de izinlerimi ayarlamam lazım doktorum her ikisine görede olabilir diyor kafam allak bullakSon adet tarihime göre hesapladı hep doktorum 2 hafta önden gidiyo olmasına rağmen
Anladım canım yok benim adtlerim gayet düzenlidir ama bana da şahsen mantıklı olanın ultrasona yani bebeğe göre olması gerekiyorNormali sat a gore hesaplamaktir. Ama benim adet duzensizligim had safhada oldugu icin doktorum ultrasona gore ilk haftalarda bir sat belirledi ona gore gidiyor takiplerim onden mi geriden mi gittigi ona gore hesaplaniyor.
Sat a gore hesaplasa keseyi 16 haftalikken felan gormem gerekiuodu:)
Sata gore 16 haftalikken keseyi gormem gerekirdi derken ben cok merak ettim arada 3 ay bir fark cikiyir cunku nasil.oluyir?Normali sat a gore hesaplamaktir. Ama benim adet duzensizligim had safhada oldugu icin doktorum ultrasona gore ilk haftalarda bir sat belirledi ona gore gidiyor takiplerim onden mi geriden mi gittigi ona gore hesaplaniyor.
Sat a gore hesaplasa keseyi 16 haftalikken felan gormem gerekiuodu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?