kirmizigitar Guru Kayıtlı Üye 4 Mart 2011 10.374 11.988 498 İstanbul 21 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Cllk24 #21 Yasammasal .!.: Sata gore 16 haftalikken keseyi gormem gerekirdi derken ben cok merak ettim arada 3 ay bir fark cikiyir cunku nasil.oluyir? Genişletmek için tıkla... Adet sokturucu icmezsem aylarca hatta yil bile alabilir adet olmuyorum:) ama buna ragmen hamile kalabiliyorum bi gariplik var bu iste:) 22 agustos ta keseyi gordugumuzde doktoruma sat 20 mayis dedigimde adamcagizin gozleri yuvalarindan firlamisti
Yasammasal .!.: Sata gore 16 haftalikken keseyi gormem gerekirdi derken ben cok merak ettim arada 3 ay bir fark cikiyir cunku nasil.oluyir? Genişletmek için tıkla... Adet sokturucu icmezsem aylarca hatta yil bile alabilir adet olmuyorum:) ama buna ragmen hamile kalabiliyorum bi gariplik var bu iste:) 22 agustos ta keseyi gordugumuzde doktoruma sat 20 mayis dedigimde adamcagizin gozleri yuvalarindan firlamisti
Y Yasammasal Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2017 407 174 18 32 21 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Cllk24 #22 Hahaa adam hayatinin sokunu yasamistir o zaman sen 3 ayda bi fakan adet oluyosun sanirim suan kac haftalik hamilesin:)
Hahaa adam hayatinin sokunu yasamistir o zaman sen 3 ayda bi fakan adet oluyosun sanirim suan kac haftalik hamilesin:)