- Konu Sahibi kelebeksvcn
-
Hiçbir faydası olmadı bende yürümenin valla. Çatır çatır suni sancıyı verdiler 41. haftamda. O günü ve sancıları tekrar yaşıyorum sanki düşündükçe. Çok korkunç ya suni sancı.
Canım benim de bebeğim tam olarak doğum kanalına girmemiş. 39+2 olduk biz. İşin kötüsü plesenta yaşlanması da var. 7 Nisan'da tekrar kontrolüm var. Doktorum müdahale edebiliriz dedi. Yani suni sancı verilecek o güne kadar gelmezse bebişim. Çok dua ediyorum kendi sancımla doğurmak için... Allah yardımcımız olsun arkadaşım...
eceşimal benim de doktorum salı gününe kadar bekleyelim salı günü suni sancı veririz dedi. o güne kadar belki kendisi gelir diye dua edip duruyorum ama hala bir hareket yok kızımda. herhalde 6 ya da 7 sinde doğuracağım, aynı gün doğurmuş olabiliriz. allah yardımcımız olsun cidden
benim bebeğim 31.haftada doğum pozisyonuna gelmişti,37. haftda da doğum kanalında oldukça ilerlemişti,40+0da ise nişanım geldi,(9 aöncesinden beklenen gün)hastaneye gittiğimde 4cm açılmam vardı ve sunni sancı verildi,6 saat sunnisancı aldım,epidural takıldı ama yinede zordu.sabah 04:26da meleğim dünyaya geldi.şimdide 5 aylık oldu:))size tavsiyem 39. haftadan sonra doğum kanalına inmesi beklemeyin bebeklerinizin.rahimde açılma yok ise boşuna sunni sancı almayın,zor olur.şimdisezeryanlarda basit,sonrasında ağrınız olsada bebeğinizi ve kendinizi riske atmayın.hayırlı doğumlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?