Teşekkür ederim Rahime yapışık olanlar duzelmiyomus asagida olanlar cikabiliyomus benimki 0 mm ne demek onu anlayamadim ama Dr bekle dedi demekki çıkar herhalde dimi yoksa çok umut etme derdi eğer yapışık olsaydiDaha erken.duzelir belki. Benim de öyleydi hafta ilerledikçe sıkıntı kalmadı. Yerine çıktı eş.
evet. Doktor seni illaki yönlendirir merak etme. istersen ara sor. Anlayışla karşılayacaktır merakini. Saglikli bir sekilde doğurmak için elinden geleni yapar. Gebelikte sakinlik önemli bence.Teşekkür ederim Rahime yapışık olanlar duzelmiyomus asagida olanlar cikabiliyomus benimki 0 mm ne demek onu anlayamadim ama Dr bekle dedi demekki çıkar herhalde dimi yoksa çok umut etme derdi eğer yapışık olsaydi
Evet haklısın soracağım Sağol cevap için sakin olmaya caliscam olumlu düşüncemevet. Doktor seni illaki yönlendirir merak etme. istersen ara sor. Anlayışla karşılayacaktır merakini. Saglikli bir sekilde doğurmak için elinden geleni yapar. Gebelikte sakinlik önemli bence.
Peki bu haftalarda herkesin mi böyle oluyor yoksa çok Nadir kişilerin mi bu şekilde oluyor bilgin var miZaten genelde.bu haftalarda çıkıyor bu teşhis ..zamanla yerine.kayıyor plesanta.
hayır yok. Ama bence öyle bir sanri oluyor. Çünkü daha alan dar. Neyin nerede olduğu tam belli değil. Teknoloji de bir yere kadarPeki bu haftalarda herkesin mi böyle oluyor yoksa çok Nadir kişilerin mi bu şekilde oluyor bilgin var mi
Oh rahatladim valla yahayır yok. Ama bence öyle bir sanri oluyor. Çünkü daha alan dar. Neyin nerede olduğu tam belli değil. Teknoloji de bir yere kadar
çıkacak tabii.Oh rahatladim valla yabence benimki de çıkacak ben inanıyorum allahım duy sesimi korkak kuluna yardım et
Eger doktor kokutmadiysa korkma bana açıklama bile yapmadı sanırım yer değiştirecek zamanla o yüzden bişey demiyorlar ilk günler bende çok üzüldüm ağladım ama bebek huzursuz oluyor bekleyelim inşallah zamanla yukarı cikacaktir böyle olanların %90 i cikiyormuşmerhaba kızlar,
bende 20+4 detaylı ultrasonda doktor plasenta ön duvarda dedi ama başka bir şey demedi nette de bir sürü kötü şey yazıyorne anlama geldiğini bileniniz var mı? pazartesi yine gideceğim doktora sorucam o gün ama meraklandım açıkçası
yok sadece ön duvarda dedi onuda banamı dedi yoksa formu dolduran asistanınamı dedi çok anlamadım o kısmıda ama meraklandımda sonra internetten bakınca şok oldum açıkçası ama inşallah dediğin gibidir içime su serptin çok teşekkür ederimEger doktor kokutmadiysa korkma bana açıklama bile yapmadı sanırım yer değiştirecek zamanla o yüzden bişey demiyorlar ilk günler bende çok üzüldüm ağladım ama bebek huzursuz oluyor bekleyelim inşallah zamanla yukarı cikacaktir böyle olanların %90 i cikiyormuş
Ne demek rahatlattiysam ne mutlu bana.ben ilk günler çok ağladım sonra dedim kendine gel Dr korkutmadi bebek etkilencek şimdi iyiyim olumlu düşünüyorum sen de öyle yap düzelecek bence ikimizinki de hayırlı dogumlaryok sadece ön duvarda dedi onuda banamı dedi yoksa formu dolduran asistanınamı dedi çok anlamadım o kısmıda ama meraklandımda sonra internetten bakınca şok oldum açıkçası ama inşallah dediğin gibidir içime su serptin çok teşekkür ederim
amin Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahNe demek rahatlattiysam ne mutlu bana.ben ilk günler çok ağladım sonra dedim kendine gel Dr korkutmadi bebek etkilencek şimdi iyiyim olumlu düşünüyorum sen de öyle yap düzelecek bence ikimizinki de hayırlı dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?