bebegin eşinin rahmin önünde olması :(

eylemsura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
331
2
46
Ankara
arkadaşlar merhabalar ben 12 haftalık zor bir hamilelik süreci geçiren bir anne adayıyım.kanamalarla bugüne geldim.hastanede yattım.ve en sonunda dün ögrendim ki bebegimin eşi benim rahmimin önündeymiş kanamalar bu yüzden oluyormuş böyle bir durum yaşayan varmı ?

zekai tahir hastahanesine gidiyorum orada yüksek riskli gebelik bölümünden önerebileceginiz bir doktor varmı ?
 

bu konuda hiçbir bilgim yok umarım allahım senin yanında olurda bebegini saglıklı bir sekilde kucagına alırsın....
doktorun ne dedi peki tehlikeli bi durum muymus?
 
benim bildiğim sonradan düzelir benim halamda olmuşru kanamsı olsu öndeymiş bebeğin eşi ama sonradan düzeldi çok dikkat etmen lazım
 
doktor ileriki aylarda yerini alabilir dedi.ama ben korkuyorumkanamayla hastaneye yetişmekten,orda beklemekten,kuzumun kalp atışları normalmi diye düşünmekten ALLAHIM YARDIMCI olsun.
 
20 haftadan önce plasenta previa tanısı kesin olarak konulamaz, 20 haftaya kadar düzelebilir, şimdilik canınızı sıkmayın, umarım düzelir.
 
arkadaşlar 15 .haftamdayım cumartesi günü sabah yine kanamayla uyandım damla damla akıyordu,yürüdükçe boşalıyordu sanki.doktora gittik yine korkuyla neyseki bebegim şükürler olsunki iyi.kanama ya gece olursa,uyanamazsam ,bebegime bişe olursa diye ........ düşünmekten 2 gece uyuyamadım korkudan.

riskli dönem devam ediyor bakalım nasıl gecicek.benim gibi bebegin eşi rahmin agzında olanların yorumlarına çok ihtiyacım var .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…