- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Ah kuzum takıldı aklıma işte analık :)Ne desem bilemedim simdi(MasAllahimida ekliyim )
Ah kuzum takıldı aklıma işte analık :)
Teşekkür ederim doktorum çok titiz biri zaten çokta iyi alanında içime düştü işte hamilelik halleri :) herseyi didikleyen benim işte.Okuduğunuza değil doktorlarn söylediklerine inanın..benim bebeğim iki hafta gelişim geriliği ile geldi dünyaya. Neler neler yazıyor internette, en sonunda daha önceden gittiğim doktora tekrar gittim bana " sadece kilosu düşük olacak, saçma sapan şeyler okuma" dedi... Velhasıl öyle de oldu. Ağızdan çıkana inanın ve korkmayın. İri bir bebek olacak belli ki. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin dünyaya...
Anlıyorum ama bunu düşünüp durmayın bebeğinizi üzmeye değmez :) teşekkür ederim Allah sizin de evladınıza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin :)Teşekkür ederim doktorum çok titiz biri zaten çokta iyi alanında içime düştü işte hamilelik halleri :) herseyi didikleyen benim işte.
Allah sağlık versin evladınıza
Yazık öyle şeyler düşündüm haksızlık ettim ona daAnlıyorum ama bunu düşünüp durmayın bebeğinizi üzmeye değmez :) teşekkür ederim Allah sizin de evladınıza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin :)
Ay istemsizce güldüm, yani değerleri normal dimi ?Kafana hiiiic takma ,4500 Gr ağırlığında koca kafalı bir oğlan dünyaya getirdim :)
Şekerim yoktu ,ama genetik annemin tüm doğumları 4800-5300 arasında :) :)
Ultrasonlarda hep ileri haftalarda çıkıyordu kendisi :)
Ay istemsizce güldüm, yani değerleri normal dimi ?
Maşallah evladınıza :) benimki de öyle olacak heralde doktorum bana baktı "sende koca kafalısın" dedi güldü :)
Yani sevineyim mi o zaman ben ? :) benimde gebelik şekerim çıkmadı.
Allah razı olsun hepimizin evladını bağışlasın inşaAllah...Ha ,39 aylık oldu şu an ve hala yaşıtlarından iri durur,23 ay anne sütü aldı ,hiç bir hazır gıda vermedim ,makarna pilav abur cubur yemez ekmek bir dilim yani elimden geldiğince sağlıklı beslemeye çalışıyorum olan kilosu kof değil iri kiyim bir veled :)
Sende sağlıkla kucağına al :)
32 haftalık iken neredeyse 36 haftalık gözüküyor.Ultrason göre kaç hafta önde?
Eğer şekerin yoksa bebeğin iriliği sorun teşkil etmez belki normal doğum zora girebilir onun harici sorun yaşamadım ben
Allah razı olsun hepimizin evladını bağışlasın inşaAllah...
Olsun iri yapılı olsun isterim yani
Ne tatlıdır o şimdi, darısı başıma :)
Sen ölçümlerinde hep öndemiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?