Bebeğin hareketi ne zaman hissedilir?

kbrdglr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
652
333
103
İstanbul
iyi akşamlar arkadaşlar.12 haftalık hamileyim aslında ikinci gebeliğim ama arada 7,5 sene var unutmuşum birçok şeyi.ne zaman hissederiz acaba hareketlerini ikincide daha erken hissedilir diyorlar ama ben hala anlayamıyorum.daha erken mi acaba?

Erken hissedersiniz de 12. Haftada hissetmezsiniz. genelde 2. Gebelik 14-15. Hafta civarı hissediliyor o da çok hafif:)

Eşim çok endişeli hissedene kadar her hafta Dr götürüyor beni bende sanırım hamileliğin en çok hareketlerini özlemişim sabırsızlıkla bekliyorum

iyi akşamlar arkadaşlar.12 haftalık hamileyim aslında ikinci gebeliğim ama arada 7,5 sene var unutmuşum birçok şeyi.ne zaman hissederiz acaba hareketlerini ikincide daha erken hissedilir diyorlar ama ben hala anlayamıyorum.daha erken mi acaba?
İlk gebelikte 20 hafta civarı ama ikinci gebelikte 16 falan rahat hissedersiniz diye düşünüyorum gene bir ayınız var eşiniz neden bu kadar endişeli ki strese sokmasın sizi de 😀

Bizim ufakliklar tüp bebek tedavisi ile oldu çok şükür eşim Yapi olarakta biraz endişeli yapıya sahiptir hareket edene kadar iyi mi diye her hafta başka dr kontrole gidiyoruz artık ailelerden gizler olduk kızıyorlar cunku 🙈

Back
X