Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi akşamlar arkadaşlar.12 haftalık hamileyim aslında ikinci gebeliğim ama arada 7,5 sene var unutmuşum birçok şeyi.ne zaman hissederiz acaba hareketlerini ikincide daha erken hissedilir diyorlar ama ben hala anlayamıyorum.daha erken mi acaba?
iyi akşamlar arkadaşlar.12 haftalık hamileyim aslında ikinci gebeliğim ama arada 7,5 sene var unutmuşum birçok şeyi.ne zaman hissederiz acaba hareketlerini ikincide daha erken hissedilir diyorlar ama ben hala anlayamıyorum.daha erken mi acaba?
İlk gebelikte 20 hafta civarı ama ikinci gebelikte 16 falan rahat hissedersiniz diye düşünüyorum gene bir ayınız var eşiniz neden bu kadar endişeli ki strese sokmasın sizi de
Bizim ufakliklar tüp bebek tedavisi ile oldu çok şükür eşim Yapi olarakta biraz endişeli yapıya sahiptir hareket edene kadar iyi mi diye her hafta başka dr kontrole gidiyoruz artık ailelerden gizler olduk kızıyorlar cunku