Bebeğin hareketleri ne zaman hissedilir

ilk gebelikte 24.haftaya kadar hissedilmesi beklenir. ben 18.haftada net olarak hissettim ama sürekli değildi. bazı günler hiç hissetmiyordum. 24ten sonra sürekli hissetmeye başladım.

doktorum da zaten 22.haftadan sonra “hissediyorsun değil mi?” diye sormaya basladı.
O zaman daha önümde 2/3 hafta var her an ufak ufak hissetmeye teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻🥰

İkinci bebişim 20.haftada net hissettim, öncesinde segirmeler olurdu ama gaz mi bebek mi bilmem, net bebiş hareketi 20deydi bikac kere hissettim iki hafta falan toplasan beş on ancadir, sonrasında yavaştan artmaya düzene girmeye basladi 😊
Rabbim sağlıcakla kavuştursun 😊
Ay herkes 18 den sonra çoğunlukla hissetmiş gayet normalmiş beklemeye devam edicem artık heyecanla 🥰 amiinn inşallah hepimize rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn 🤲🏻🌸

Merhabalar benimde ikinci hamileligim bende hissediyorum bişeyler içimde pıt yapıyor sanki mısır patlıyor gibi ama böyle pat pat sert ne zaman vurur eşim ne zaman hisseder ilk bebeğimi 22 haftalık erken doğumla kaybettim onu hissedemedim bunda çok merak ediyorum

Back
X