Bebek Beslenmesi Bebeğin ilk banyosunda çok az sirkeli su kullanabilir miyiz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

missmilkshake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
77
31
88
Merhabalar...Ayın 29 'unda yeğenim doğdu ve doğar doğmaz da sünnet yaptırdık haliyle doktorlar göbeği düşene kadar ve yarası iyileşene kadar banyo yaptırmamamızı söyledi.Tabii bu arada bebek görmeye gelen giden de oldu.İnanır mısınız böyle şeylere ama insanların ziyaretinden sonra çocuk sürekli ağlamaya ve uyumamaya başladı.Ben nazara geldiğine inanıyorum huzursuzluğu sanki ondan dua okuyunca susuyor sonra sanki bir yeri acımış gibi başlıyor ağlamaya.Sirkenin bu tür şeylerde iyi geldiğini biliyorum ama acaba bebeği yıkarken çok az suyuna döksek cildin de tahrişe sebep olur mu??? Bir bilgisi olan varsa cevap verirseniz sevinirim......

Merhabalar...Ayın 29 'unda yeğenim doğdu ve doğar doğmaz da sünnet yaptırdık haliyle doktorlar göbeği düşene kadar ve yarası iyileşene kadar banyo yaptırmamamızı söyledi.Tabii bu arada bebek görmeye gelen giden de oldu.İnanır mısınız böyle şeylere ama insanların ziyaretinden sonra çocuk sürekli ağlamaya ve uyumamaya başladı.Ben nazara geldiğine inanıyorum huzursuzluğu sanki ondan dua okuyunca susuyor sonra sanki bir yeri acımış gibi başlıyor ağlamaya.Sirkenin bu tür şeylerde iyi geldiğini biliyorum ama acaba bebeği yıkarken çok az suyuna döksek cildin de tahrişe sebep olur mu??? Bir bilgisi olan varsa cevap verirseniz sevinirim......

Bence hiç sirkeli suya girişmeyin ne olur ne olmaz bence en güzel nas Felak ve Ayetel kürsi okuyun yatağının bi köşesinede çok küçük kuranlar varya ondan koyun

Sirke koymayın az da olsa asitli bir ürün ve beneğin cildi çok hassas. Onun yerine ayetel kürsi felak nas okuyun içiniz rahat etmezse banyo suyuna okuyup yaptırın banyosunu

Bence hiç sirkeli suya girişmeyin ne olur ne olmaz bence en güzel nas Felak ve Ayetel kürsi okuyun yatağının bi köşesinede çok küçük kuranlar varya ondan koyun
Cevap için teşekkür ederim ilk önce...Kendim için düşünmem pek ama ortada bir bebek olunca kılı kırk yarıyorsunuz haliyle.Nas,felak,ayetel kürsi yi okuyoruz hep bir süre rahatlıyor uyuyor sonra irkiliyor tekrar umarım Allahın izniyle düzelir kuzum...

Back
X