- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.021
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
İsmin ne dedi söyleyiverdim ferideee ferideğğğ ayy şaka gibi düşünsene arkadaşları asel duru mina falan benim kızım ferideFeride şarkısı geldi suan aklima istemsiz gülüyorum
keşke adimi bilmez olaydiİsmin ne dedi söyleyiverdim ferideee ferideğğğ ayy şaka gibi düşünsene arkadaşları asel duru mina falan benim kızım ferideÇocuğun hakkına girmek resmen
Görümceme koysaymış o zaman bir de benim yanımda isim konusu açılınca biz çocuklarımızın adını kendimiz koyduk der kimse karışmasın gibi konuşurdu.Dün akşam eşime ikili oynadı resmen gözümle gördümOğluna ferid ismini koysaymış o zaman. Aile arasında feride derlerdi.
Bebeğimizin ismi bekarlıktan beri hayalimizdeolan isim olacak inşallah doğuma 2 ay var.Bebeğimizin adının ne olacağını herkes biliyor hatta bebek diye değil ismi ile bahseder yakınlarımız buna eşimin ailesi de dahil.Dün akşam otururken eşime bir mesaj geldi annesinden "oğlum bişey dicem ben feride ismini çok seviyom" diye.Eşim bana gösterdi ne diyim diye ne diyeceksin ismi hazır onun anne diyeceksin tabii dedim acaba feride ismini eklesek mi yanına dedi asla dedim.Sonra baktım eşim bizim istediğimizi isimden bahsederek " X ismi de güzel anne" yazmış kv görüldü atmış.Anlamıyorum herkes zamanında çocuk doğurmuş koyacağını koymuş gençlere ne karışırlar.Kv daha önce bana da markası feride olan bebek pudrası gösterip ayy feride ismini de çok severim baksana demişti oralı olmamıştım
Sanki onlar isim koysun diye doğuruyoruzBizimkinin de çok sevdiği bir isim var. Unisex bir isim. İlk gelininde şansını denemiş kabul görmeyince bana takmıştı kancayı:)
çok sevdiğim bir arkadaşımın adı Feride. Neden bu kadar dalga geçtiniz bu isimle anlamadım???İsmin ne dedi söyleyiverdim ferideee ferideğğğ ayy şaka gibi düşünsene arkadaşları asel duru mina falan benim kızım ferideÇocuğun hakkına girmek resmen
Erkek anneleri kendilerinde her hakkı görüyor nedenseSanki onlar isim koysun diye doğuruyoruz
Ya ufacık bebeğe de koyulmaz ama dalga geçmek değil fakat yaşıtlarının adları modern iken onun isminin feride olması onu rencide edebilir ileride.Benim ismim mesela zor anlaşılan bir isim arapça bir isim sırf adımdan dolayı kendimi geri çektiğim toplum içine girmediğim zamanlar oldu çocuğum da aynısını yaşasın istemiyorum.çok sevdiğim bir arkadaşımın adı Feride. Neden bu kadar dalga geçtiniz bu isimle anlamadım???
İlla postmodern kültüre uygun mu olmak zorunda koyulan isimler ? şaka gibisiniz yA
Abarttığınızı düşünüyorum şuanda. Yani en başta siz dalga geçiyorsunuz başkası nasıl geçmesinYa ufacık bebeğe de koyulmaz ama dalga geçmek değil fakat yaşıtlarının adları modern iken onun isminin feride olması onu rencide edebilir ileride.Benim ismim mesela zor anlaşılan bir isim arapça bir isim sırf adımdan dolayı kendimi geri çektiğim toplum içine girmediğim zamanlar oldu çocuğum da aynısını yaşasın istemiyorum.
İsmin ne dedi söyleyiverdim ferideee ferideğğğ ayy şaka gibi düşünsene arkadaşları asel duru mina falan benim kızım ferideÇocuğun hakkına girmek resmen
çok sevdiğim bir arkadaşımın adı Feride. Neden bu kadar dalga geçtiniz bu isimle anlamadım???
İlla postmodern kültüre uygun mu olmak zorunda koyulan isimler ? şaka gibisiniz yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?