Bebeğin ismine karışan kv

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.215
7.021
398
Bebeğimizin ismi bekarlıktan beri hayalimizdeolan isim olacak inşallah doğuma 2 ay var.Bebeğimizin adının ne olacağını herkes biliyor hatta bebek diye değil ismi ile bahseder yakınlarımız buna eşimin ailesi de dahil.Dün akşam otururken eşime bir mesaj geldi annesinden "oğlum bişey dicem ben feride ismini çok seviyom" diye.Eşim bana gösterdi ne diyim diye ne diyeceksin ismi hazır onun anne diyeceksin tabii dedim acaba feride ismini eklesek mi yanına dedi asla dedim.Sonra baktım eşim bizim istediğimizi isimden bahsederek " X ismi de güzel anne" yazmış kv görüldü atmış.Anlamıyorum herkes zamanında çocuk doğurmuş koyacağını koymuş gençlere ne karışırlar.Kv daha önce bana da markası feride olan bebek pudrası gösterip ayy feride ismini de çok severim baksana demişti oralı olmamıştım

Offf ne gıcık tipler ya .Sanki onlara soran var bende bebeğimin ismini eşimle ortak karar sonucu koyduk herkes bir muhalefet. Sanki soran var bende şöyle bence böyle diye sizcesini soran yok diyesim geliyor. Siz doğurdunuz bitti ismini de koydunuz buyuttunuz de bırakın bizi ya şimdi bizim devrimiz ...

Feride şarkısı geldi suan aklima istemsiz gülüyorum
İsmin ne dedi söyleyiverdim ferideee ferideğğğ ayy şaka gibi düşünsene arkadaşları asel duru mina falan benim kızım feride Çocuğun hakkına girmek resmen

Oğluna ferid ismini koysaymış o zaman. Aile arasında feride derlerdi.
Görümceme koysaymış o zaman bir de benim yanımda isim konusu açılınca biz çocuklarımızın adını kendimiz koyduk der kimse karışmasın gibi konuşurdu.Dün akşam eşime ikili oynadı resmen gözümle gördüm

Duymamazliktan gel takma. Banada k.v oglum icin cumhur ismide güzel ,ben oğluma cumhur koymak istemistim kaynanam izin vermemisti içimde kaldı sizinkine koyalim dedi. Bende simdi senin kaynanandan ne farkin kaldi bırakta benim bari istedigim isim icimde kalmasin dedim. Konu kapandi.

biz bebek doğana kadar kimseye ismini söylemedik

her sorana bilmem, siz de bir isim önerin dedik

önerilere he dedik

hatta kv me sordum dedim de herkes deli misin dedi

oğlumun doğduğu yıl moda olan Poyraz ismini önerdi kadın mesela

bebek doğdu ismini koyduk oldu bitti

İsmin ne dedi söyleyiverdim ferideee ferideğğğ ayy şaka gibi düşünsene arkadaşları asel duru mina falan benim kızım feride Çocuğun hakkına girmek resmen
çok sevdiğim bir arkadaşımın adı Feride. Neden bu kadar dalga geçtiniz bu isimle anlamadım???
İlla postmodern kültüre uygun mu olmak zorunda koyulan isimler ? şaka gibisiniz yA

kv gönlünden geçeni dile getirirde..oglu hemen onuda ekleyelim mi niye der.
benim annemde Zehra ismini seviyor o vakit onuda mi ekleyelim..
..
aynısını kv ve görümce bana yapmaya kalkti.
cinsiyet belirsiz iken kizda olsa erkekte olsa isim netti.cinsiyeti ogrendik gorumce isim aramaya baslayalim o vakit dedi.
abla ismi belli gerek yok dedim..aklimdaki ismi (Nilhan) soyledim begenmedi..biz bakalim yinede dedi.
Abla 2 oğlun var torunlarina düşün isim bebegimin adını biz koyduk bile dedim sesi kesildi..ama eşime bi iki isim atmış manasiyla..sagolsun eşim kızımızın budur kesindir nettir demis.
hatta ikinci isim olarak benim ismimi verebileceğini söylemiş
Esinize mukayet olun sizde kimlik çıkarırken bi supriseeee yapmasin size.

çok sevdiğim bir arkadaşımın adı Feride. Neden bu kadar dalga geçtiniz bu isimle anlamadım???
İlla postmodern kültüre uygun mu olmak zorunda koyulan isimler ? şaka gibisiniz yA
Ya ufacık bebeğe de koyulmaz ama dalga geçmek değil fakat yaşıtlarının adları modern iken onun isminin feride olması onu rencide edebilir ileride.Benim ismim mesela zor anlaşılan bir isim arapça bir isim sırf adımdan dolayı kendimi geri çektiğim toplum içine girmediğim zamanlar oldu çocuğum da aynısını yaşasın istemiyorum.

Seni cok iyi anlıyorum benim eşimin ailesi bildiginiz emri vaki yapıyor bizimde Bebeğimizin adı belli allahım nasip ederse
Erkek olacağını duyan sülalesi bile küçük x geliyor demek diye kayinbabamin adını söylüyor doğru olan buymus .
Bende umursamiyorum koymuyacaz dedik ama daha neler neler yapacaklar laf söz olacak bakalım .

Abarttığınızı düşünüyorum şuanda. Yani en başta siz dalga geçiyorsunuz başkası nasıl geçmesin

Feride guzel isim. Haklisiniz postmodern insanin dili donmeyen isimlerden daha iyidir. Ama burda konu kayinvalidenin kendi begendigi ismi koydurmak istemesi bence. Yoksa feride gayet guzel. Benimetrafim Liva, Liya, Leyya falan dolu soylemesi ciddi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…