Arkadaslar normalde 1 aylik hatta daha fazla hamileyim ama benim simdilik kese gorunmekte.kalp atisi yok.aklima kotu şeyler geliyor.yok dusuk yok sadece kese olusumu yok ölü....siz de kacinci haftadan itibaren atmaya basladi.hepinize tesekkurler
Arkadaslar normalde 1 aylik hatta daha fazla hamileyim ama benim simdilik kese gorunmekte.kalp atisi yok.aklima kotu şeyler geliyor.yok dusuk yok sadece kese olusumu yok ölü....siz de kacinci haftadan itibaren atmaya basladi.hepinize tesekkurler
5. 6. haftalarda kese görünüyor 7. 8. haftada kalp atışı duyuluyor demişti doktorumuz.. öyle de oldu.. siz 4 haftalık hamile iseniz henüz kalp atışı duyulmaz sanırım.. içinizi ferah tutun.. pozitif düşünmeye başlayın.. önünüzdeki 8 ayda aynen devam moral çoook önemli.. sevgiler..
Tesekkur ederim.peki bi sorum daha olacak cok sanciniz oluyor mu.mesela benim ilk haftalar adet sancisi gibi vurup gecerdi ama iki gundur cok fazla agrim oluyor oyle ki bi basliyor ben oldugum yerde kaliyorum ve ciglik atmak zorunda kaliyorum