Bebegin kalbinin durduğunu nasil anladiniz?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Kızlar 10 haftalik gebeyim esimle son zamanlarda gerildik ve ben bebeğimin kalbi durdu mu diye endişe ediyorum. Çünkü etkilenebileceğini düşünüyorum. Kanama ağrı vs yok.
Korkularım çok fazla
Nolur biseyler yazın...
Siz bebegin kalbi durduğunda biseyler hissettiniz mi? Belirtiler filan kayboldu mu?
Teşekkür ederim.

Zannetmiyorum öyle birşey olduğunu.. Gerilince bebek hisseder tamam ama kalbinin duracağını zannetmiyorum.. Ben eşimle hamile olduğumu öğrendiğim gün tartışmştm ve 2 gün ağızıma yemek sürmemiştim ağlaya ağlaya uyumuştum halbuki çok küçük bir konuydu hamile olduğumu öğrendiğim gün canımın sıkılması beni çok germişti Çok şükür birşey olmamıştı.. Sizde de olmamıştr. Çok korkuyorsanız doktora gidip kalp atışını dinleyebilirsinis veya sağlık ocağınıza gidebilirsiniz..

Çok teşekkürler içimi rahatlattiniz:) biz de bu ara çok gerginiz birbirimizden çıkarıyoruz acaba gelişimi geriledi mi kalbi durdu mu diye ödüm kopuyor
Çok saolun, cumartesi kontrolüm var inşallah her şey yolundadır, yine sağlıklı görürüm onu

Yok canım korkma Allah'ın izniyle birşey yoktur.. Ben hamile olduğumu bilmeden neler neler yapmştm.. Cam silmek, halı silmek, ağır kaldrmak falan.. Sıkıntı stres vb.. Eğer Rabbim nasip edecekse o tutunuyor sana her.şekilde çok şkür.. Sizin bebişinizde sağlıkla kucağınıza gelsin inşaALLAH

Amin canım inşallah hayırlısı ile hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız
Ben de hiç tahmin etmediğim ayda gebe kaldım fiziksel olarak yorgundum, ama ruhsal durumun bebeğe etkisi nedir ondan emin olamıyorum

Bende hamile olduğumu ogrendigimin ertesi günü eşimin kardeşi yüzünden tartışmıştık çok ağlamıştım çok da saçma basit bir konuydu:) sonrasında da korkmuştum demek ki herkes yaşıyor böyle şeyler . Allahın izniyle bir sıkıntı yoktu elhamdülillah . Kuzularımız rabbime emanet.

Cok kafana takildiysa bu durum bence dr git bir bakk nasilmis minik kuzu.. Hem görmus olursun icin rahat edersin.. Kasmayin kendinizi hormonlar yüzünden oluyor bütün bunlar..
Saglikla yavrularinizi kucaginiza almayi nasip etsin Allah
Kızlar çok saolun inşallah bir sıkıntı yoktur cumartesi günü kontrolüm var o zamana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum yeter ki sağlıklı olsun, artık sinirlenmemeye karar verdim çok pişman oluyorum sonrasında

Kalbini n durduğunu hissetmiyorsun. Bi belirti de olmuyor. ..ve en çok korktugum şey bu .su an inş basimiza gelmez. Ben de çok korkuyorum en çok bundan

Kalbini n durduğunu hissetmiyorsun. Bi belirti de olmuyor. ..ve en çok korktugum şey bu .su an inş basimiza gelmez. Ben de çok korkuyorum en çok bundan
Kanama vs olmuyor mu? Sonuçta bebek orda canlı değilse bir belirti verir diye düşünüyorum, ben de bu konuyu çok araştırıyorum, dilerim bir sıkıntı olmadan atlatırız bu riskli dönemleri

Benim olmadı bi hafta önce kalbi ilk kez atmıştı bi daha gittik atmiyordu ve doktor yarın kürtaj dedi..iğrenç bişey ya Rabbim kimseye yasatmasin .bnde travma oldu sanırım .belki ilk gebeligim olmasa ve aşılama olmasa bi çocuğum olmuş olsaydı böyle olmazdim sanırım .kader iste

Ama tekrar gebe kalabilmişsiniz bu da çok güzel bir şey, allah bir daha yaşatmaz insallah miniklerimize sağlıcakla kavusmak nasip olur

esiyle gergin diye kadinlar cocuklarini kaybetseydi sanirim kimse hamileliginin sonunu görüp doguramazdi :) hamileligin ilk zamanlari gerginlik olmasi normal sayilabilir. sakin kalmaya calis ve icini ferah tut :) o miniklerin alacaklari nefesi varsa dünya da ne olursa olsun doguyorlar :)

Bebek etkilenir de o minik kalbine bir şey olur korkusu var sanırım:) mantıklı düşününce haklısınız ama annelik işte yine de sakin kalmaya çalışmalıyız bazen olmuyor iste
Teşekkür ederim:)

Bebek etkilenir de o minik kalbine bir şey olur korkusu var sanırım:) mantıklı düşününce haklısınız ama annelik işte yine de sakin kalmaya çalışmalıyız bazen olmuyor iste
Teşekkür ederim:)
iki evladim var birinde hamileligimde trafik kazasi bile gecirdim :) o yüzden annesi merak etme o minik kalp senin düsündügünden daha güclü

Canım seninle aynı duyguları ben de yaşadım. Hatta bi gece çok ağladım. Sanki bebegime bir şey oldu içime öyle bir his geldi diye. Ertesi gün sağlık ocağında tahlil verecektim. Ordaki ebeye dedim ki benim içime böyle bir sıkıntı girdi doktora gitmeli miyimm? Bu kadar sıkıntı etme bebeğine bir şey olursa bil ki sağlıklı değildir dedi. Düşünme akışına bırak dedi. Her doktora gidişimde ödüm patliyodu kalbini ya duymazsa diye hamdolsun hareketleri hissetmeye başlayınca öyle bir şey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…