Bebegin kalbinin durduğunu nasil anladiniz?

10 haftalikken bebegimin kalbi durdu kanamam vardi leke leke karnim tas gibiydi bide tansiyonum cok dusuyordu ben ilk anlamadim ama doktora gidince ögrendikki kalbi durmus yavrumun kurtaj olmak zorunda kaldm kanamam yogunlasinca icini ferah tut canim oyle ufak seylerden birsey olmaz

Allahım bidaha nasip etsin inşallah bende 10. Haftaydayım 9+5 günlük çok takıyorum kafaya acaba bisey mi oldu diye ara ara vuruyor bugünde sabah sanki icim bombos gibi hissettim korktum 1.5 hafta sonra randevum cok merak ediyorum

Benimde aynı 2 hafta önce gittim en son bir daha iki hafta sonra gitcem çok merak ediyorum. Belirtim zaten başından beri çok yoktu bnm ama karnım şişkin duruyor orda diyorum bebis büyüyor bir yandan korku basıyor çok karışık hisler

Çok mukemmel duygular ama zor yanları bu işte hep bi korku bende öyle karnımın şiştiğini hissediyorum. En son gittim doktora cok saglikli cok güzel dedi hamdolsun. Iç kanamamda yokmuş, bide ben yerlesme kanamasıda görmedim ama bakiyorum netten belli etmiyormus kendini bu tur seyler kanama vs. Oluyot ama nadir diyorlar

Benim 7. Haftamda leke oldu peçeteye geldi mesela hc bsy yoktu içeride o zaman kanama fln da ama iki dusugum var önceden çok kanamaliydi hepsi her an oluck gibi hissediyorum ondn bnm korkum aslında. 10. Haftadan sonrada biraz rahatlar diyorlar hamilelik bide. Bazılarında belirti vermiş bazılarında yok bnm hc ağrım sızım bsym yok şükür iyidr diye ümit ediyorum

Allahım sana bağışlasın❤ benim ilk ondan bu acemiligim. Kasık agrim var mide bulantımda var ama işte sabah ki hise takildim. Gecen gun de gogus agrim gitmisti sabahtan bi korktum aksami bidaha geldi gel gitler yasiyorum

Allahım sana bağışlasın❤ benim ilk ondan bu acemiligim. Kasık agrim var mide bulantımda var ama işte sabah ki hise takildim. Gecen gun de gogus agrim gitmisti sabahtan bi korktum aksami bidaha geldi gel gitler yasiyorum

Göğüs ağrısı bnm de git gelli bulantım haftada bir çok az bugün oldu mesela ama kasik ağrım geçti bnm hc bsy yok sadece karnim tas gibi :) inşallah sağ salim alalım hepimiz kucağımıza 10+0 bugün :)

Canım nasılsın bebisin nasıl

İyiyim şükür iki haftadır görmüyorum bebisimi çok merak ediyorum taa 8 Nisan bir daha ki randevu zaman gecmiyo çok var. İyidir diye umuyorum. Sizde durumlar nasıl
Bende aynı sekil cok merak ediyordum dün kasik agrım bıcak saplamasi gibi oldu bugunde bel agrım oldu bıcak saplaması gibi ilk kez böyle oldu dün kasik agrim ara ara vurdu sabah bisey yoktu sabah kalktıktan sonrada bel agrim oldu yürüyemicek şekilde bende bugun 11. Haftaya girdim bekleyemedim yarına randevu aldm doktordan yarın gitcem inşallah canım

Bende hapsirdim geçen gün çok fena çatladı sanki karnım. Dün ağrı yaptı biraz sağ kasikta batma oldu. Bugün çok az hissediliyor benim de insan korkuyor gerçekten. Normalmiş aslında ama gel de anlat bize. Doktorun da normal der bnce iyidr bebişin :)

Benim çok stresli geçti
Eşimle küsmeler
Ağlamalar
Anlatamam ama şükür sağlıkla kucağımıza aldık
inşallah siz de iyisiniz son mesajlara bakaack olursak
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İnsallah canım sağol

Ah bu korkularımız napıcaz bilmiyorum bizde 11+4 olduk Pazartesi minik pıhtı şeklinde lekenme geldi koştum acile progestan verdi 2 düşük olunca birde sürekli aklımda karnıma dokunup annecim benimlesin dimi diyorum allah yardımcımız olsun

Alakası yok canım okadar kolay değil daha kan pıhtısı o hisler falan hemen başlamaz bundanda kalp durmaz içini ferah tut

Düşük olunca insan daha evhamli oluyor benim de iki dusugum var çok kanamalı geçti biri kürtaj da yapmadı 3 ay kanama yaşadım. Bu hamileliğimde de leke oldu iki kere ondan iyice takik durumdayım. Gerilme gibi ağrılar oluyor bende de geçici süreli. İnşallah sağ salim alalım kucağımıza

Vücudunu çok dinleyen birisi işen anlaman mümkün.
Benim tüm belirtilerim çok iyiyken bir gün uyandığımda sırayla belirtilerimin kaybolduğunu gördüm. En dikkatimi çekende göğüslerimin hassaslığını ve sertliğini kaybetmiş olmasıydı. O gece gördüğüm bebeği düşürdüğüm rüya da cabasıydı. Bilmiyorum hissettim bir şekilde öyle de oldu ama her hissedilen veya her belirti bunu gösterecek diye bir şey yok. Stres büyük faktör mümkün mertebe sakin kal canım. Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin senin ve tüm anne adaylarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…