Bebegin kalbinin durduğunu nasil anladiniz?

Saolasin canım ilk zamanlar bu hisler oluyor demek ki, ben de aynıyım, kontrol günü hem gelsin hem gelmesin istiyorum. Inşallah hareketlerini hissedince rahatlayacağım

Benim doktorum soyle demisti " eger bebegin kalbi durursa yuksek ihtimalle kanaman olur." Ben de cok korkuyordum boyle bisey yasarsam diye insallah yasamayiz Allah saglikla dogmalarini nasip etsin
Amin

Benim doktorum soyle demisti " eger bebegin kalbi durursa yuksek ihtimalle kanaman olur." Ben de cok korkuyordum boyle bisey yasarsam diye insallah yasamayiz Allah saglikla dogmalarini nasip etsin
Amin
Amin çok teşekkür ederim, sıkıntısız kavuşmak nasip olsun hepimize

Bende çok korkuyorum doktor bi ay sonra gel diyor bir gün bile geçmiyor keşke bebeği hissedebilsek siz atlatabildiniz mi biraz korkunuzu

Kipirtilari hissedince atlıyorsunuz, bir de ilk 12 hafta riskli donem geçtikten sonra daha rahat hissediyorum artık
Başladın mı hissetmeye canım ne zaman başladı kıpırdanma :) bnde onlar başlarsa bu evhamlar geçer diye düşünüyorum bir kaç gündr ayni korkularım var bnm de

Başladın mı hissetmeye canım ne zaman başladı kıpırdanma :) bnde onlar başlarsa bu evhamlar geçer diye düşünüyorum bir kaç gündr ayni korkularım var bnm de
Seyirme, kasılma gibi birtakım hisler hissediyorum canım tam olarak hareket değil uyuşma gibi daha çok, gerci ikinci gebeliğim belki erken gelebilir sana :)

Seyirme, kasılma gibi birtakım hisler hissediyorum canım tam olarak hareket değil uyuşma gibi daha çok, gerci ikinci gebeliğim belki erken gelebilir sana :)
Evet ikinci olunca hissediliyormus çabuk biz nerden bilelim o hissi inşallah ogrenicez ama az kaldı sanırım :)

Yapmayın Allah aşkına. Bu stres ve takıntı bebeğinize herşeyden zarar
Neden dursun kalbi böyle kötü şeyler düşünüp çağırmayın. Olumsuz örnekleri okumayın, duymayın her zaman pozitif olmak zorundasınız bebeğiniz için. His ve duygularınızın da kan yoluyla bebeğe geçtiğini unutmayın.
İlk 4 ayım kanamalı geçti. Ona rağmen bebeğimi kaybetmeyeceğimden emin ve pozitif kaldım.
Çıkarın aklınızdan lütfen..

Kanama olana kadar anlamadım.kanama olunca doktora gittim ve 16 gün önce kalbinin durduğunu söyledi doktor.. Allah kimseye yaşatmasın. Sizin de sağlıkla tamamına erdirsin..

Sakin olun dua edin. Stres zarar verir bebeğe. Hemen basit birseyden filan kalbi dursa dunyaayya cocuk gelmezdi hic. Rabbim korur onlari

Benn o kadar cok agladim o kadarçok mahvettim ki kendimii. Eşim artık cildiriyodu yeter artık ağlama diye. Saçma sapan şeylere sinirlenip kendimi mahvediyodum. Hamdolsun bir şey olmadi
Bir gece eşim uyurken uyandirdim bebeğimi hissetmiyorum diye ağlamaya başladım ben de 10.haftada falandim. açıklamam da şu: bilmiyorum sanki kalbimden kalbine giden bi his vardı anneligi kalbimde hissediyodum şu an o his gittiertesi gün de saglik ocağına kan vermeye gitmistim idrsr yolu enfeksiyonum vardı. Utana sıkıla ebeye sordum. Ben bebeğimi hissetmiyorum acaba bir şey olmuş mudur dedim. Ebe de bana bir şey olmamıştır.kanaman ağrın falan yoksa psikolojik hisleri bi kenara at şimdi çok sey hissedersin dinleme kendini. Sağlıksız bebek tutunamaz sağlıklı bebek tutunur o yüzden endişe etmeyi birak demişti

Benim hislerimin birçoğunu okudum suan:) ilk gebeligimde değil ama niyeyse bilinçlendikce korkuyor insan, ilk üç ayı atlattıktan sonra endişelerim minimuma indi diyebilirim ama hala bazen korktuğum oluyor:)

Benim hislerimin birçoğunu okudum suan:) ilk gebeligimde değil ama niyeyse bilinçlendikce korkuyor insan, ilk üç ayı atlattıktan sonra endişelerim minimuma indi diyebilirim ama hala bazen korktuğum oluyor:)
Korkma Allaha sığın en az 4 hafta sonra hareketlerini hissetmeye başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…