- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Saolasin canım ilk zamanlar bu hisler oluyor demek ki, ben de aynıyım, kontrol günü hem gelsin hem gelmesin istiyorum. Inşallah hareketlerini hissedince rahatlayacağımCanım seninle aynı duyguları ben de yaşadım. Hatta bi gece çok ağladım. Sanki bebegime bir şey oldu içime öyle bir his geldi diye. Ertesi gün sağlık ocağında tahlil verecektim. Ordaki ebeye dedim ki benim içime böyle bir sıkıntı girdi doktora gitmeli miyimm? Bu kadar sıkıntı etme bebeğine bir şey olursa bil ki sağlıklı değildir dedi. Düşünme akışına bırak dedi. Her doktora gidişimde ödüm patliyodu kalbini ya duymazsa diye hamdolsun hareketleri hissetmeye başlayınca öyle bir şey olmuyor
Benim hala bulanıyorbi belirti olmuyor sadece bulantı vs yaşıyorsan onlar kesiliyor
Amin çok teşekkür ederim, sıkıntısız kavuşmak nasip olsun hepimizeBenim doktorum soyle demisti " eger bebegin kalbi durursa yuksek ihtimalle kanaman olur." Ben de cok korkuyordum boyle bisey yasarsam diye insallah yasamayiz Allah saglikla dogmalarini nasip etsin
Amin
Kipirtilari hissedince atlıyorsunuz, bir de ilk 12 hafta riskli donem geçtikten sonra daha rahat hissediyorum artıkBende çok korkuyorum doktor bi ay sonra gel diyor bir gün bile geçmiyor keşke bebeği hissedebilsek siz atlatabildiniz mi biraz korkunuzu
Başladın mı hissetmeye canım ne zaman başladı kıpırdanma :) bnde onlar başlarsa bu evhamlar geçer diye düşünüyorum bir kaç gündr ayni korkularım var bnm deKipirtilari hissedince atlıyorsunuz, bir de ilk 12 hafta riskli donem geçtikten sonra daha rahat hissediyorum artık
Seyirme, kasılma gibi birtakım hisler hissediyorum canım tam olarak hareket değil uyuşma gibi daha çok, gerci ikinci gebeliğim belki erken gelebilir sana :)Başladın mı hissetmeye canım ne zaman başladı kıpırdanma :) bnde onlar başlarsa bu evhamlar geçer diye düşünüyorum bir kaç gündr ayni korkularım var bnm de
Evet ikinci olunca hissediliyormus çabuk biz nerden bilelim o hissi inşallah ogrenicez ama az kaldı sanırım :)Seyirme, kasılma gibi birtakım hisler hissediyorum canım tam olarak hareket değil uyuşma gibi daha çok, gerci ikinci gebeliğim belki erken gelebilir sana :)
Darısı bize iki haftam kaldıKipirtilari hissedince atlıyorsunuz, bir de ilk 12 hafta riskli donem geçtikten sonra daha rahat hissediyorum artık
Evet ikinci olunca hissediliyormus çabuk biz nerden bilelim o hissi inşallah ogrenicez ama az kaldı sanırım :)
Az kaldı kızlar muhteşem hisleri çok yakında hissedeceksinizDarısı bize iki haftam kaldı
Razıyım ya şuan insan korkuyor her an diken üstündeyim ya bsy olursa diye.Az kaldı kızlar muhteşem hisleri çok yakında hissedeceksinizsonra da hareketlerden uyuyamayacaksiniz
2 hafta max süre kanama olmadan anlayamıyoruz galiba.Kanama olana kadar anlamadım.kanama olunca doktora gittim ve 16 gün önce kalbinin durduğunu söyledi doktor.. Allah kimseye yaşatmasın. Sizin de sağlıkla tamamına erdirsin..
Kızlar 10 haftalik gebeyim esimle son zamanlarda gerildik ve ben bebeğimin kalbi durdu mu diye endişe ediyorum. Çünkü etkilenebileceğini düşünüyorum. Kanama ağrı vs yok.
Korkularım çok fazla
Nolur biseyler yazın...
Siz bebegin kalbi durduğunda biseyler hissettiniz mi? Belirtiler filan kayboldu mu?
Teşekkür ederim.
Benim hislerimin birçoğunu okudum suan:) ilk gebeligimde değil ama niyeyse bilinçlendikce korkuyor insan, ilk üç ayı atlattıktan sonra endişelerim minimuma indi diyebilirim ama hala bazen korktuğum oluyor:)Benn o kadar cok agladim o kadarçok mahvettim ki kendimii. Eşim artık cildiriyodu yeter artık ağlama diye. Saçma sapan şeylere sinirlenip kendimi mahvediyodum. Hamdolsun bir şey olmadi
Bir gece eşim uyurken uyandirdim bebeğimi hissetmiyorum diye ağlamaya başladımben de 10.haftada falandim. açıklamam da şu: bilmiyorum sanki kalbimden kalbine giden bi his vardı anneligi kalbimde hissediyodum şu an o his gitti ertesi gün de saglik ocağına kan vermeye gitmistim idrsr yolu enfeksiyonum vardı. Utana sıkıla ebeye sordum. Ben bebeğimi hissetmiyorum acaba bir şey olmuş mudur dedim. Ebe de bana bir şey olmamıştır.kanaman ağrın falan yoksa psikolojik hisleri bi kenara at şimdi çok sey hissedersin dinleme kendini. Sağlıksız bebek tutunamaz sağlıklı bebek tutunur o yüzden endişe etmeyi birak demişti
Korkma Allaha sığınBenim hislerimin birçoğunu okudum suan:) ilk gebeligimde değil ama niyeyse bilinçlendikce korkuyor insan, ilk üç ayı atlattıktan sonra endişelerim minimuma indi diyebilirim ama hala bazen korktuğum oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?