Bebeğin kasıkta olması?

Queenpisi

Karam🖤
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
1.452
4.615
88
28
Herkese merhaba.
13+4 günlük gebeyim.
Dün doktor kontrolüm vardı. Dr ultrason dan bakınca bebek kasıklarda duruyor, düşük tehlikesi var dedi
Moralim bozuldu. Sizce bebek ilerleyen zamanlarda yukarı doğru ilerler mi?
Çok merak ediyorum bu durumu yaşayıp ta, bebeğini sağlıkla kucağına alanlar oldu mu?
2 düşüğüm var bu 3. Gebeliğim çok korkuyorum

Eksta bırsey vermedi mi canım magnezyum vs?
Olması gerekenden cok aşağıdaydı benmde oğlum.
Ara ara kanamalarm oldu ağrılarım doguma kadar sürdü hep. Ama sag salim doğurmak nasip oldu genede sukurler olsun.
Umarm sende sağlıkla kucagına alırsın canım..

Amiin,İçime nasıl su serptiniz anlatamam Allah razı olsun magnezyum +vitamin yazmış insaAllah bir faydası olur

Plesanta şimdi zaten aşağıda olması normal zamanla yukarı çıkar dedi doktor inşallah . Benim de öyleydi ama yukarı 18 yada 19.hafta da yukarı çıktığını söyledi. Sizinde öyle olur inşallah dikkat edin doktorunuzun dediğini uygulayın. Ultrasonda her kontrol de rahim açıklığı a baktırın oradan da takip ediyor doktor siz hatırlatın baksın.

Amin insaAllah sağolun rahim açıklığı kontrolü için muayene alttan mı oluyor? Bilgim yok ta

Amiin,İçime nasıl su serptiniz anlatamam Allah razı olsun magnezyum +vitamin yazmış insaAllah bir faydası olur

Düzenli kullan onları canm. Ve bol bol su içip dinlenmen lazm. Dua et her zaman. Sağ salim gelsin minik

Amin insaAllah sağolun rahim açıklığı kontrolü için muayene alttan mı oluyor? Bilgim yok ta
Hayır ultrasondan bakılıyor. Artık bu haftadan itibaren ayrıntılı bakılıyor. Her kontrolde rahim kan akışına,kordon kan akışına, suyuna ve organlarına her kontrolde bakılıyor artık

Hayır ultrasondan bakılıyor. Artık bu haftadan itibaren ayrıntılı bakılıyor. Her kontrolde rahim kan akışına,kordon kan akışına, suyuna ve organlarına her kontrolde bakılıyor artık
Bir sonraki kontrolüm de İnsaAllah soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…