Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Insalla erkek olur canim.. ama aşiri erkek isteyince öyle hissediyon kendimden biliyorum. Kizimda cok kiz istedim ve hep kizim olacak dedim .. simdi erkek istiyorum. Arastirdigim butun teorilerde kiz diyor. Ama ben erkek olacak diyorum

Insalla erkek olur canim.. ama aşiri erkek isteyince öyle hissediyon kendimden biliyorum. Kizimda cok kiz istedim ve hep kizim olacak dedim .. simdi erkek istiyorum. Arastirdigim butun teorilerde kiz diyor. Ama ben erkek olacak diyorum
Canım hangi teorilere gore kizin olacağını düşünüyorsun..

İnşallah canım benim ilk kontrolüm de doktor kese oluşumunu sağda buldu.. ama son iki gidişimde tam ortada dedi.. acaba nerden yumurtladım ki.. ama cidden kızım ram soldaydı..

önemli olan bence ilk ne tarafta olduğu.benimde sağdan ortalara geldi biraz ama ilk gidişimde hep tam sağdaydı ve ben o ay zaten ovulasyon günü sağdan yumurtladığımı anlamıştım. ilişkiden sonrada sırf o yüzden sağıma yattım hep. ovu. günü benim çok belli oluyo nerden olduğu.

Canım hangi teorilere gore kizin olacağını düşünüyorsun..
Tamamen kendi teorim diyeyim.. kizlar basta solda sonra ortada yani sola yakin ve zamanla gobegin ortalarinda buluyosun..ve kizlarda çok hantal gevşek ve uykucu oluyorsun.. canin ne cektigi önemli degil o bunyeye bağli. Erkekler hep sag kasikta ve genelde gobegin alt kisminda oluyor. Ve çok neseli çok hafif hissediyon kendini.. gunduz hiç uykun gelmez . Ama bacaklarinda kraplar olur tabi o ilerleyen haftalarda. Kizlarda kasilma oluyor genelde.

Canım ben onu bilmiyorum.. çünkü kazayla gebe kaldım 5 haftalıkken sağda buldu.. 7 haftalıkken ve daha sonra tam ortada.. ama benim solumda çok ağrı oluyor kist var sol yumurtaligimda.. orada yumru hissediyorum

Ben bu gebeligimde hafifim.. kızım da belim çok ağrıdı. Aylarca yattım.. ama kızım hep soldaydı cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde bile soldaydı.. hic ortada hissetmedim.. belki bu da kızdır..

Canım ben onu bilmiyorum.. çünkü kazayla gebe kaldım 5 haftalıkken sağda buldu.. 7 haftalıkken ve daha sonra tam ortada.. ama benim solumda çok ağrı oluyor kist var sol yumurtaligimda.. orada yumru hissediyorum

Benimki gibi işte seninkkide ilk seferde sağdaydı ortalara ilerlemiş :) sağdadır büyük ihtimalle seninki. bize rahat yok öğrenene kadar

bu dediklerine bende çok şahit oldum. kız bebek çok uyku yapıyo ve genelde bulantı yoğun oluyo. erkek olup bulanan çok nadir duydum.

Benimki gibi işte seninkkide ilk seferde sağdaydı ortalara ilerlemiş :) sağdadır büyük ihtimalle seninki. bize rahat yok öğrenene kadar
Evet canım ya.. ben neden kız olduğunu düşünmeye başladım biliyor musun solda kistim var ya o sızı yapıyor acaba o bebek mi diyorum.. aman az kaldı boşuna kendimizi merakta bırakıyoruz..

Evet canım ya.. ben neden kız olduğunu düşünmeye başladım biliyor musun solda kistim var ya o sızı yapıyor acaba o bebek mi diyorum.. aman az kaldı boşuna kendimizi merakta bırakıyoruz..

ben sanmam canımm solunda olsa bikere sağda bulma ihtimali çok çok çok düşük. sol tüpten geçip rahmini dolaşıp sağa nasıl geçsin :) senin az kalmış ewet :) ben daha 7+3 günlüğüm. bu yıl sonun anca netleşir.

Benimkini 12 de söylerse yine 3 haftam vAr.. sırala öğrenicez artik.. allah gönlümüzde olanı hatırla sağlıkla versin inşallah tüm hamilelerin..7. Haftamda nerden yumurtlamisim dedim söylemedi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…