- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.401
Herkesin kese durumu farkli olabiliyor. Sanirim biraz sabredecez. Burdaki teoriler tutacak diye bişi yok .. arastirmaya devam..arada cinsiyet haftamiz gelip çatar insCanım ilk bebegin mi.. sen sağda mi hissettin.. yoksa doktor sağında mi buluyordu..
Canım bak sende tutmuş.. kızların solda.. oğulların sağ.. bence tesadüf değil..Herkesin kese durumu farkli olabiliyor. Sanirim biraz sabredecez. Burdaki teoriler tutacak diye bişi yok .. arastirmaya devam..ara cinsiyet haftamiz gelip çatar ins
Insalla erkek olur canim.. ama aşiri erkek isteyince öyle hissediyon kendimden biliyorum. Kizimda cok kiz istedim ve hep kizim olacak dedim .. simdi erkek istiyorum. Arastirdigim butun teorilerde kiz diyor. Ama ben erkek olacak diyorumay bu merak bizi öldürcek araştırmadığım şey kalmadı yeminlen. benim kese sağda bundan eminim çünkü ultrasonla karnıma bakarken sola hiç yönelmiyo hep sağımda buluyo başından beri. içindeki bebişse kesenin tam solundan giriş yapmış:) . gönlüm yıllardır erkekten yana hep erkek hisediyorum ama bu isteğimden olabilir.Mckenzie inşallah sana da hayırlı bir erkek bebiş nasip eder Rabbim.
Her gebelik ayni geçmiyor canisi. Eltimden goruncemden biliyorum.Canım bak sende tutmuş.. kızların solda.. oğulların sağ.. bence tesadüf değil..
Yani 2 gebeliğini solunda hissedip iki ayrı co.diyette çocuğu ilan var mi acaba..Her gebelik ayni geçmiyor canisi. Eltimden goruncemden biliyorum.
Canım hangi teorilere gore kizin olacağını düşünüyorsun..Insalla erkek olur canim.. ama aşiri erkek isteyince öyle hissediyon kendimden biliyorum. Kizimda cok kiz istedim ve hep kizim olacak dedim .. simdi erkek istiyorum. Arastirdigim butun teorilerde kiz diyor. Ama ben erkek olacak diyorum
İnşallah canım benim ilk kontrolüm de doktor kese oluşumunu sağda buldu.. ama son iki gidişimde tam ortada dedi.. acaba nerden yumurtladım ki.. ama cidden kızım ram soldaydı..
Tamamen kendi teorim diyeyim.. kizlar basta solda sonra ortada yani sola yakin ve zamanla gobegin ortalarinda buluyosun..ve kizlarda çok hantal gevşek ve uykucu oluyorsun.. canin ne cektigi önemli degil o bunyeye bağli. Erkekler hep sag kasikta ve genelde gobegin alt kisminda oluyor. Ve çok neseli çok hafif hissediyon kendini.. gunduz hiç uykun gelmez . Ama bacaklarinda kraplar olur tabi o ilerleyen haftalarda. Kizlarda kasilma oluyor genelde.Canım hangi teorilere gore kizin olacağını düşünüyorsun..
Canım ben onu bilmiyorum.. çünkü kazayla gebe kaldım 5 haftalıkken sağda buldu.. 7 haftalıkken ve daha sonra tam ortada.. ama benim solumda çok ağrı oluyor kist var sol yumurtaligimda.. orada yumru hissediyorumönemli olan bence ilk ne tarafta olduğu.benimde sağdan ortalara geldi biraz ama ilk gidişimde hep tam sağdaydı ve ben o ay zaten ovulasyon günü sağdan yumurtladığımı anlamıştım. ilişkiden sonrada sırf o yüzden sağıma yattım hep. ovu. günü benim çok belli oluyo nerden olduğu.
Eltim şuan 5 aylik hamile .cinsiyeti belli oluncaya kadar erkek diyordu . Diger oglumla ayni asermele belirtiler ve bebegin oldugu konum oglumla ayni diyirdu dr. Kiz dediginde çok şasirmistiYani 2 gebeliğini solunda hissedip iki ayrı co.diyette çocuğu ilan var mi acaba..
Ben bu gebeligimde hafifim.. kızım da belim çok ağrıdı. Aylarca yattım.. ama kızım hep soldaydı cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde bile soldaydı.. hic ortada hissetmedim.. belki bu da kızdır..Tamamen kendi teorim diyeyim.. kizlar basta solda sonra ortada yani sola yakin ve zamanla gobegin ortalarinda buluyosun..ve kizlarda çok hantal gevşek ve uykucu oluyorsun.. canin ne cektigi önemli degil o bunyeye bağli. Erkekler hep sag kasikta ve genelde gobegin alt kisminda oluyor. Ve çok neseli çok hafif hissediyon kendini.. gunduz hiç uykun gelmez . Ama bacaklarinda kraplar olur tabi o ilerleyen haftalarda. Kizlarda kasilma oluyor genelde.
Ben son zamanlarda kız hissetmeye başladım..Eltim şuan 5 aylik hamile .cinsiyeti belli oluncaya kadar erkek diyordu . Diger oglumla ayni asermele belirtiler ve bebegin oldugu konum oglumla ayni diyirdu dr. Kiz dediginde çok şasirmisti
Canım ben onu bilmiyorum.. çünkü kazayla gebe kaldım 5 haftalıkken sağda buldu.. 7 haftalıkken ve daha sonra tam ortada.. ama benim solumda çok ağrı oluyor kist var sol yumurtaligimda.. orada yumru hissediyorum
Tamamen kendi teorim diyeyim.. kizlar basta solda sonra ortada yani sola yakin ve zamanla gobegin ortalarinda buluyosun..ve kizlarda çok hantal gevşek ve uykucu oluyorsun.. canin ne cektigi önemli degil o bunyeye bağli. Erkekler hep sag kasikta ve genelde gobegin alt kisminda oluyor. Ve çok neseli çok hafif hissediyon kendini.. gunduz hiç uykun gelmez . Ama bacaklarinda kraplar olur tabi o ilerleyen haftalarda. Kizlarda kasilma oluyor genelde.
Evet canım ya.. ben neden kız olduğunu düşünmeye başladım biliyor musun solda kistim var ya o sızı yapıyor acaba o bebek mi diyorum.. aman az kaldı boşuna kendimizi merakta bırakıyoruz..Benimki gibi işte seninkkide ilk seferde sağdaydı ortalara ilerlemiş :) sağdadır büyük ihtimalle seninki. bize rahat yok öğrenene kadar
Evet canım ya.. ben neden kız olduğunu düşünmeye başladım biliyor musun solda kistim var ya o sızı yapıyor acaba o bebek mi diyorum.. aman az kaldı boşuna kendimizi merakta bırakıyoruz..
Benimkini 12 de söylerse yine 3 haftam vAr.. sırala öğrenicez artik.. allah gönlümüzde olanı hatırla sağlıkla versin inşallah tüm hamilelerin..7. Haftamda nerden yumurtlamisim dedim söylemedi de :)ben sanmam canımm solunda olsa bikere sağda bulma ihtimali çok çok çok düşük. sol tüpten geçip rahmini dolaşıp sağa nasıl geçsin :) senin az kalmış ewet :) ben daha 7+3 günlüğüm. bu yıl sonun anca netleşir.
Evet tatlim benim ilk ben solda hiss etdim hep agrim da solda oluyordu ama doktor sagda dediCanım ilk bebegin mi.. sen sağda mi hissettin.. yoksa doktor sağında mi buluyordu..
İLgincmis.. kaçıncı haftaya kadar nerden yumurtladım belli oluyor acaba..Evet tatlim benim ilk ben solda hiss etdim hep agrim da solda oluyordu ama doktor sagda dedi
Onu bilemiyorum canim artik doktoruna sora bilirsin.İLgincmis.. kaçıncı haftaya kadar nerden yumurtladım belli oluyor acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?