Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Bende onu diyecektim bebegin pozisyonu ters nasil gorduki dr. Diyecektim sonra doktor bu biz anlamayiz dedim kendi kendime.

Belkide sırtı donuk olunca kız diye tahmin etmiştir,hani kızlar saklarmış ya.zaten kız gibi görüyorum dedi.hayırlısı olsun ya belkide kızdır Allah böyle uygun görmüştür.

Arkadaslar soyle söylim benim bebegim ilk solda hissedildi (simdi her yerde) solda agrim vardi falan kesem tam bi uzun fasuĺye seklindeydi ve hic tatli yemedim meyve yogurt peynir hercesidini yedim 20 haftaligim oglum olucak insallah yani bende soylenenlerin tam tersi ama yuzde yuz erkek görduk pipisini de belki fikir olur size

Burdaki teoriye gore seninki zaten tutmuş.

Peki cnm sanada mi kız demişlerdi 18.haftaya kadar.
Doktor bisey görmedigim icin kız diyebilirim dedi ya pipisi cok kucuk yada kiz 23 haftalikti o zaman ,daha sonra kapi aralik kalsin dedi 18 haftada hareket etmeyince korktum gittim bakti aa erkek bu bida pipisi dedi verdi fotoyu ben sok oldum kiz saniyordum

Hayirlisiyla kucagina Alirsin insallah

Pardon 13 yazcagima 23 yazmisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…