- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.441
Benimki başına gore hesaplanıyor ve sadece 4 gün geriden geliyor..E o zaman benim bebis 8 degil 10. Haftada olmalidi.
Benimki adeti gectik direk döllenme tarihinden başliyoruz ..adetin basiyla dollenme tarihinin arasinda 13 gun oynuyorBenimki başına gore hesaplanıyor ve sadece 4 gün geriden geliyor..
Canım nerden anladın..
Canim çikintidan bişi anlamadim.. ama burdaki teoriye gore erkeğe benziyor. Ki diğer Arkadaşlarda bi yorum yapsin bakalim.. bence erkek
Bende onu diyecektim bebegin pozisyonu ters nasil gorduki dr. Diyecektim sonra doktor bu biz anlamayiz dedim kendi kendime.Cnm başka bi arkadaşda bebek sırtı dönük dedi,doktorun verdiği kâğıtta bebek yan duruyormuş ondan da göremedi mi ki.
Eminecim .sen inanma yinede burdaki soylenenlere gore soyluyorum. Kiza benziyor. Sadece tahmin..Sizce bundan cinsiyet bellimi
Daha çok küçük ama sanırım vajinal ultrason.. sağa yakın ramiz teorisine gore erkek olabilirSizce bundan cinsiyet bellimi
Bende onu diyecektim bebegin pozisyonu ters nasil gorduki dr. Diyecektim sonra doktor bu biz anlamayiz dedim kendi kendime.
Canım.çikolata vişne suyu içtin mi giderkenBelkide sırtı donuk olunca kız diye tahmin etmiştir,hani kızlar saklarmış ya.zaten kız gibi görüyorum dedi.hayırlısı olsun ya belkide kızdır Allah böyle uygun görmüştür.
Benimko de sakladi 18 haftaya kadar ama erkek mis :)Belkide sırtı donuk olunca kız diye tahmin etmiştir,hani kızlar saklarmış ya.zaten kız gibi görüyorum dedi.hayırlısı olsun ya belkide kızdır Allah böyle uygun görmüştür.
Benimki soldaydi ve erkek :)Daha çok küçük ama sanırım vajinal ultrason.. sağa yakın ramiz teorisine gore erkek olabilir
Burdaki teoriye gore seninki zaten tutmuş.Arkadaslar soyle söylim benim bebegim ilk solda hissedildi (simdi her yerde) solda agrim vardi falan kesem tam bi uzun fasuĺye seklindeydi ve hic tatli yemedim meyve yogurt peynir hercesidini yedim 20 haftaligim oglum olucak insallah yani bende soylenenlerin tam tersi ama yuzde yuz erkek görduk pipisini de belki fikir olur size
Slvester canim ben seninkini erkege benzetiyomBenimko de sakladi 18 haftaya kadar ama erkek mis :)
Benimko de sakladi 18 haftaya kadar ama erkek mis :)
Doktor bisey görmedigim icin kız diyebilirim dedi ya pipisi cok kucuk yada kiz 23 haftalikti o zaman ,daha sonra kapi aralik kalsin dedi 18 haftada hareket etmeyince korktum gittim bakti aa erkek bu bida pipisi dedi verdi fotoyu ben sok oldum kiz saniyordumPeki cnm sanada mi kız demişlerdi 18.haftaya kadar.
Hayirlisiyla kucagina Alirsin insallahDoktor bisey görmedigim icin kız diyebilirim dedi ya pipisi cok kucuk yada kiz 23 haftalikti o zaman ,daha sonra kapi aralik kalsin dedi 18 haftada hareket etmeyince korktum gittim bakti aa erkek bu bida pipisi dedi verdi fotoyu ben sok oldum kiz saniyordum
Amin insallah yanlislikla 23 yazmisim kiz dediginde 13 haftalikti 18 de erkek dedi canimHayirlisiyla kucagina Alirsin insallah
Pardon 13 yazcagima 23 yazmisim :)Doktor bisey görmedigim icin kız diyebilirim dedi ya pipisi cok kucuk yada kiz 23 haftalikti o zaman ,daha sonra kapi aralik kalsin dedi 18 haftada hareket etmeyince korktum gittim bakti aa erkek bu bida pipisi dedi verdi fotoyu ben sok oldum kiz saniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?