- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.421
13Onu bilemiyorum canim artik doktoruna sora bilirsin.
Canım benimki ilk 1 hafta geriydi.. ama ben 33 günde 1 adet görüyorum.. yumurtlamam daha geç oluyor..sata göre ilk ultrasondaki haftası bir hafta ilerdeyse erke,2 hafta ilerdeyse kız.
kızlar geç dölleniyor ve benim iki kızım bir oğlum da usg haftası böyle idi.
benim kızlarım 2 hafta daha küçük çıktılar adete göre.Canım benimki ilk 1 hafta geriydi.. ama ben 33 günde 1 adet görüyorum.. yumurtlamam daha geç oluyor..
Normalde kızlar geç yumurtlamayla oluyor diye biliyorum ama :)benim kızlarım 2 hafta daha küçük çıktılar adete göre.
oğlum, bir hafta sonra idi.
senin yumurtlaman geçse kız olsa daha geç olmaz mı?
ama yanlış yönlendirmek istemem tabi.:)
evet ben de aynı şeyi söyledim.:)Normalde kızlar geç yumurtlamayla oluyor diye biliyorum ama :)
Sİmdi nasıl çıkıyor, gebe misin şimdievet ben de aynı şeyi söyledim.:)
karışık olmuş olabilir.
bir hafta sonra erkek
iki hafta sonra kız idi benim.
adetle arada 2 hafta vardı kızlarda.
hayır canım en küçüğüm 3 yaşında.Sİmdi nasıl çıkıyor, gebe misin şimdi
Valence09 bence 15. Haftaya kadarda öğrenemeyiz.. ve daha çok varOnu bilemiyorum canim artik doktoruna sora bilirsin.
Canım ben kızımı erken öğrendim, kızlar geç gösterir güya ama..Valence09 bence 15. Haftaya kadarda öğrenemeyiz.. ve daha çok var
En erken 6 hafta sonra bence .. ben kizimi 16. Haftada ögrendim.Canım ben kızımı erken öğrendim, kızlar geç gösterir güya ama..
Ben 12+0 da :)En erken 6 hafta sonra bence .. ben kizimi 16. Haftada ögrendim.
Şu döllenme işine halen aklim ermiyor..benimde son adete giris tarihim 27 agustos. Temizlenmem 5 eylul. Ve 7 eylulden sonra esimle bir ay kadar ayriydik. Ama dr. 10 eylul adete giris tarihin diyor.. hangi arada olduki bu bebk diyorum doktorum geć döllenme olmuş diyor.Normalde kızlar geç yumurtlamayla oluyor diye biliyorum ama :)
Adetin birisi değil başı kabul ediliyor..Şu döllenme işine halen aklim ermiyor..benimde son adete giris tarihim 27 agustos. Temizlenmem 5 eylul. Ve 7 eylulden sonra esimle bir ay kadar ayriydik. Ama dr. 10 eylul adete giris tarihin diyor.. hangi arada olduki bu bebk diyorum doktorum geć döllenme olmuş diyor.bi gulme tuttu
Şu döllenme işine halen aklim ermiyor..benimde son adete giris tarihim 27 agustos. Temizlenmem 5 eylul. Ve 7 eylulden sonra esimle bir ay kadar ayriydik. Ama dr. 10 eylul adete giris tarihin diyor.. hangi arada olduki bu bebk diyorum doktorum geć döllenme olmuş diyor.bi gulme tuttu
Canim çikintidan bişi anlamadim.. ama burdaki teoriye gore erkeğe benziyor. Ki diğer Arkadaşlarda bi yorum yapsin bakalim.. bence erkekCnm benim bebise yorum yapsana bi çıkıntı gördüm orayı işaretledim biDe sizler bakin.doktor kız gibi görüyorum ama kesin değil dedi kızlarda yanılma çok olur Dedi.yakınlaştırıp bakin iyice yakından çekemedim.
Eki Görüntüle 1680113
Canım nerden anladın..Canim çikintidan bişi anlamadim.. ama burdaki teoriye gore erkeğe benziyor. Ki diğer Arkadaşlarda bi yorum yapsin bakalim.. bence erkek
E o zaman benim bebis 8 degil 10. Haftada olmalidi.Adetin birisi değil başı kabul ediliyor..
Bebek kesenin solunda ya ordan.. biraz da 6. His diyelim :)Canım nerden anladın..
İnşallah öyledir canımBebek kesenin solunda ya ordan.. biraz da 6. His diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?