Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

sata göre ilk ultrasondaki haftası bir hafta ilerdeyse erke,2 hafta ilerdeyse kız.
kızlar geç dölleniyor ve benim iki kızım bir oğlum da usg haftası böyle idi.

sata göre ilk ultrasondaki haftası bir hafta ilerdeyse erke,2 hafta ilerdeyse kız.
kızlar geç dölleniyor ve benim iki kızım bir oğlum da usg haftası böyle idi.
Canım benimki ilk 1 hafta geriydi.. ama ben 33 günde 1 adet görüyorum.. yumurtlamam daha geç oluyor..

Canım benimki ilk 1 hafta geriydi.. ama ben 33 günde 1 adet görüyorum.. yumurtlamam daha geç oluyor..
benim kızlarım 2 hafta daha küçük çıktılar adete göre.
oğlum, bir hafta sonra idi.
senin yumurtlaman geçse kız olsa daha geç olmaz mı?
ama yanlış yönlendirmek istemem tabi.:)

benim kızlarım 2 hafta daha küçük çıktılar adete göre.
oğlum, bir hafta sonra idi.
senin yumurtlaman geçse kız olsa daha geç olmaz mı?
ama yanlış yönlendirmek istemem tabi.:)
Normalde kızlar geç yumurtlamayla oluyor diye biliyorum ama :)

Normalde kızlar geç yumurtlamayla oluyor diye biliyorum ama :)
Şu döllenme işine halen aklim ermiyor..benimde son adete giris tarihim 27 agustos. Temizlenmem 5 eylul. Ve 7 eylulden sonra esimle bir ay kadar ayriydik. Ama dr. 10 eylul adete giris tarihin diyor.. hangi arada olduki bu bebk diyorum doktorum geć döllenme olmuş diyor. bi gulme tuttu

Adetin birisi değil başı kabul ediliyor..

Cnm benim bebise yorum yapsana bi çıkıntı gördüm orayı işaretledim biDe sizler bakin.doktor kız gibi görüyorum ama kesin değil dedi kızlarda yanılma çok olur Dedi.yakınlaştırıp bakin iyice yakından çekemedim.

Canim çikintidan bişi anlamadim.. ama burdaki teoriye gore erkeğe benziyor. Ki diğer Arkadaşlarda bi yorum yapsin bakalim.. bence erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…