Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

İlk resimlerinde de erkek demiştiniz :)) hayırlısı bakalım :)

Cnm ilk resmini gördüm onu ilk resme gore yorumladım bunu simdikine gore,ilkinde çocuk sola yakin o yüzden erkek gibi dedim.8 haftalık fotodada bebek ortada azda olsa sağa yatkınlık var kız gibi dedim.ilk resim daha önemli.

Valla bu da kızsa hicbir şeye inanmam bebek sağda ve tüm belirtiler farklı ama söylemedi acaba kız mi dedim
vallahi benim de erkekse şayet çin takvimleri (her çeşidine baktım), alyans testi, adını unuttum bir arkadaş paylaşmıştı bir test vardı işte o, hepsinde kız diyor hepsi yalan o zaman bacım.
hele hamilelik belirtilerim tamamen farklı ilk bebeğim rahmin solunda bu bebişim sağda, ilk hamilelik aşırı bulantılı bunda hiç bulantı yok. oğlumda yüzüm çok güzelleşmişti bunda sivilcelendim. oğlumda süt, peynir et çok yedim, bunda varsa yoksa meyve sebze. sürekli kanamam ve lekelenmem var bu sefer, ilkinde yoktu.
üstüne bugün kanamalarım için bize yakın bir doktora gittim bebeği merak ettim görmek istedim. 9+4 teyim adam bu da erkek olabilir dedi bende erken değil mi tahmin için dedim o da tahmini 16. haftada yapıcam dedi. benle adam bile kafa buldu sanırsam. içinden demiştir oğlu var bu kız istiyordur şimdi diye.

Olabilir bazıları kaburgadan anlarmis.. ama ban söylemedi bugün.. Kızım var dedim belki kız diye söylemedi ya geçen gün de erkek gibi dedi.. bir oğlum olsun isterim hayırlı sağlıklı bir kiİm var

Olabilir bazıları kaburgadan anlarmis.. ama ban söylemedi bugün.. Kızım var dedim belki kız diye söylemedi ya geçen gün de erkek gibi dedi.. bir oğlum olsun isterim hayırlı sağlıklı bir kiİm var

Cnm zaten çoğu doktor erken söylemiyormuş hani bazı yerlerde kız çocuğu istenmeyip kürtaj oluyorlarmış,doktorlarda çoğunlukla geç söylüyorlarmış.

Cnm zaten çoğu doktor erken söylemiyormuş hani bazı yerlerde kız çocuğu istenmeyip kürtaj oluyorlarmış,doktorlarda çoğunlukla geç söylüyorlarmış.
Slvester sadece bunlar var ..

Eklentiler

• 14490007570641903929341.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 252
  • 1449000807616-2117282955.webp
    6 KB · Görüntüleme: 248
Bende çin takvimi, rus cinsiyet takvimi ,biyoloji takvimde denedim kiz diyor.. arti meyve hic sevmem tatli sevmem tuzlu eksi hic birinide sevmem.. netteki butun belirtilere gore alyans yuzuge kadar hepsinde kiz cikiyor...usg resmindede sagda yani ordada kiz.. ki bende tecrubeli bir anne olarak kiz diyorim. 2 hafta sonra gidecem dr. Bakalim o ne diyecek :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…