- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.021
Hayirlisi olsun :) biraz daha merak olacakBence de erkek çıkıntı dik:)
O çıkıntı bacak değil miBence de erkek çıkıntı dik:)
Hayırlısı canım...ama bu sefer birşey demediHayirlisi olsun :) biraz daha merak olacak
Valla elif bu be ek bariz sağda, yrdiklerimde ilki den çok farklı, bu da kızsa ben de şaşırcamBende çin takvimi, rus cinsiyet takvimi ,biyoloji takvimde denedim kiz diyor.. arti meyve hic sevmem tatli sevmem tuzlu eksi hic birinide sevmem.. netteki butun belirtilere gore alyans yuzuge kadar hepsinde kiz cikiyor...usg resmindede sagda yani ordada kiz.. ki bende tecrubeli bir anne olarak kiz diyorim. 2 hafta sonra gidecem dr. Bakalim o ne diyecek :))))
rus cinsiyet takvimini denemedim canım. çünkü eşim neredeyse her yıl kan bağışında bulunur. kan bağışı yapan çiftlerde bu takvim tutmuyormuş. benim de daha 10 hafta dolmadı. ultrason fotoları atayım ama daha çok küçük pek bir şey anlaşılacağını düşünmüyorum ama yine de bakarsanız sevinirimBende çin takvimi, rus cinsiyet takvimi ,biyoloji takvimde denedim kiz diyor.. arti meyve hic sevmem tatli sevmem tuzlu eksi hic birinide sevmem.. netteki butun belirtilere gore alyans yuzuge kadar hepsinde kiz cikiyor...usg resmindede sagda yani ordada kiz.. ki bende tecrubeli bir anne olarak kiz diyorim. 2 hafta sonra gidecem dr. Bakalim o ne diyecek :))))
Erkektir.canim. benim kiz oldugunu tahmin ediyorum cunku 5.gebelik Ve son kizimla tipa tip ayni..eger erkek olursa şaşirmak deil şok olurum.Valla elif bu be ek bariz sağda, yrdiklerimde ilki den çok farklı, bu da kızsa ben de şaşırcam
Erkek gibi canim :)rus cinsiyet takvimini denemedim canım. çünkü eşim neredeyse her yıl kan bağışında bulunur. kan bağışı yapan çiftlerde bu takvim tutmuyormuş. benim de daha 10 hafta dolmadı. ultrason fotoları atayım ama daha çok küçük pek bir şey anlaşılacağını düşünmüyorum ama yine de bakarsanız sevinirim
[/url][/IMG]
hamileliğimden beri ilk defa alttan muayene oldum. çok korktum. vajinal ultrason da oturmuş gibi göünüyor. kafası üstte alttan kollar gözükmüş. karından ultrasonda sanki bebek daha güzel görünüyor yandan bir görüntü oluyor. hayırlısı bakalım. sağol canım.Erkek gibi canim :)
Eki Görüntüle 1707425 Eki Görüntüle 1707427 birde benim miniğime bakarmısınız hanımlar bu 7+4 günlük ultrason görüntüsü
vayyy terbiyesiz, öyle oyunlar yapmayı da öğrenmiş yani şimdiden, çok işim var benim diyosunuz :)Cnm senin bebek bizimle oynuyor:)ilk resimde solda ikinci resimde sağda o yüZden yorum yapmayacağım.sen 11 12 haftalık fotosunu atarsin ilerde o zaman nubuna bakarım.
vayyy terbiyesiz, öyle oyunlar yapmayı da öğrenmiş yani şimdiden, çok işim var benim diyosunuz :)
tamam canım teşk ederim:) Allah kucağınıza almayi nasip etsin,dediğim gibi ilerleyen hafta foto at nubuna bakarız:)
Benim tahminim eğer karından bakıldıysa bu bebek kızEki Görüntüle 1707425 Eki Görüntüle 1707427 birde benim miniğime bakarmısınız hanımlar bu 7+4 günlük ultrason görüntüsü
sanki sola daha yakın gibi değilmi ? yani ben oğlum olsun çok istiyorum da :)Benim tahminim eğer karından bakıldıysa bu bebek kız
erkek gibi canım rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallahBu ultrasonda cinsiyet Bellini sizce arkadaşlar tam 12 haftalık bebegim
canım bana da sağa daha yakın gıbı geldi:) rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eğlesin inşsanki sola daha yakın gibi değilmi ? yani ben oğlum olsun çok istiyorum da :)
erkek gibi canım rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
canım bana da sağa daha yakın gıbı geldi:) rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eğlesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?