Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Valla elif bu be ek bariz sağda, yrdiklerimde ilki den çok farklı, bu da kızsa ben de şaşırcam

rus cinsiyet takvimini denemedim canım. çünkü eşim neredeyse her yıl kan bağışında bulunur. kan bağışı yapan çiftlerde bu takvim tutmuyormuş. benim de daha 10 hafta dolmadı. ultrason fotoları atayım ama daha çok küçük pek bir şey anlaşılacağını düşünmüyorum ama yine de bakarsanız sevinirim
[/url][/IMG]

Erkek gibi canim :)

Erkek gibi canim :)
hamileliğimden beri ilk defa alttan muayene oldum. çok korktum. vajinal ultrason da oturmuş gibi göünüyor. kafası üstte alttan kollar gözükmüş. karından ultrasonda sanki bebek daha güzel görünüyor yandan bir görüntü oluyor. hayırlısı bakalım. sağol canım.

Bu ultrasonda cinsiyet Bellini sizce arkadaşlar tam 12 haftalık bebegim

Eklentiler

• IMG-20151203-WA0000.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 83
erkek gibi canım rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

canım bana da sağa daha yakın gıbı geldi:) rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eğlesin inş

inşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızı da bir erkeğide ama işte rabbim kalbimi biliyo içimden erkek geçiyo hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…