- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.961
Canim ya bu keseden hic bisi anlamadim. .acaba ultrasyon cihazindanmi .?nasil oluyor 18. Haftada ve dr. Bilmiyor. Farkli bi dr. Mi gitseydin acaba.. senin adina uzuldum ya .. ben yinede erkek diyorum .. ne hikmetse.
Kese kalp şeklindeKizlar gununuz aydin olsun insallah benim bebisime de tahmin yapabilirmisiniz kucuk ve buyuk fotosunu koydum ilk gebeligim farketmez rabbim eli ayagi duGun evlat nasip etsin hepimize
Sola yakın erkek gibi, doktor tahmin yaptı mı..Canim beni yani :)
Hakkinda hayirlisin canim. Ama bu haftaya gelmiş hala net deil. O biraz can sıkıcıCnm farklı doktordu fakat bebiş nazlanıyor herhalde,çikolata falanda yedim ama yok kıza benzettim dedi başka yorum yok.
Yok cnm doktor tahmin yapmadiSola yakın erkek gibi, doktor tahmin yaptı mı..
Kizlar gununuz aydin olsun insallah benim bebisime de tahmin yapabilirmisiniz kucuk ve buyuk fotosunu koydum ilk gebeligim farketmez rabbim eli ayagi duGun evlat nasip etsin hepimize
Erkek gibi..Buda son iki foto kizlar tahmininizi bekliyorum
bende ole hıssedıyorum cnmErkek gibi..
Merhaba arkadaşlar benimde ultrason resmimi yorumlarmısınız? Şimdiden çok teşekkürler:)
Kac haftalık cnm kız gibi geldi bana
Kiz gibi canim.. :)Merhaba arkadaşlar benimde ultrason resmimi yorumlarmısınız? Şimdiden çok teşekkürler:)
Kiz gibi canim.. :)
Ordaki ultrasonda 11+2 cnm, suan 12+4. benim içimede doğan kız ancak doktor baktıgında erkege benzıyor ama degısebılır kesın degıl demıstı. hayırlısı ınsallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?