- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.061
Canım benim bebeğim kız galibaHayirlisi olsun :) biraz daha merak olacak
Canım benim bebeğim kız galiba
Nerden anladin cnmCanım benim bebeğim kız galiba
Doktora gittim bacak arası boş dedi, ama kız demedi, ben cinsel organı görmeden söylemem dedi, bacak arası boş demek kız demekNerden bildin kız olduğunu cnm.
Doktora gittim, bacak arası boş dedi, gerçi doktor da ne biçim doktor sa kafasını bile ölçmeyi bilmiyorduNerden anladin cnm
Doktora gittim bacak arası boş dedi, ama kız demedi, ben cinsel organı görmeden söylemem dedi, bacak arası boş demek kız demek
Canım ramzi teorisine göre bebeğinin plasentası sağ üstte. Bu durumda olunca kız olma ihtimali yüksek deniyor yinede allah bilir tabi kiTunaydinlarrrr benim bebegim 6 haftalık daha ama anlar misiniz acaba :))
Eki Görüntüle 1708454
Canım ramzi teorisine göre bebeğinin plasentası sağ üstte. Bu durumda olunca kız olma ihtimali yüksek deniyor yinede allah bilir tabi ki
Ultrason karından mıydı? Vajinalse değişiyor canım. Ondan sordumSağol xanim hayırlısı ıns :))
Canım bence bu teoriler doğru çıkmıyor.. baksana bana 20 kişi erkek dedi nub a göre demek ki yanlış görülebiliyorUltrason karından mıydı? Vajinalse değişiyor canım. Ondan sordum
Karındansa kız olma ihtimali yüksek canımKarından canım burdan atınca da dik çıkmış yatay halbuki Eki Görüntüle 1708641
Adı üzerinde canım teori, kısmen doğrulanmış ama kesin değil. Nette yabancı sitelerde doğruluk payı yüzde 97demişler. 6 ve 7. Haftalarda çekilen ultrasonlara bakın diğerleri yanıltır yazmışlar.Canım bence bu teoriler doğru çıkmıyor.. baksana bana 20 kişi erkek dedi nub a göre demek ki yanlış görülebiliyor
Sen dün diyince baktım 7 haftalık resimlere, ikisi de solda demek ki ben de kızlar solda duruyorAdı üzerinde canım teori, kısmen doğrulanmış ama kesin değil. Nette yabancı sitelerde doğruluk payı yüzde 97demişler. 6 ve 7. Haftalarda çekilen ultrasonlara bakın diğerleri yanıltır yazmışlar.
Hepsi karından ultrasondu değil miSen dün diyince baktım 7 haftalık resimlere, ikisi de solda demek ki ben de kızlar solda duruyor
EvetHepsi karından ultrasondu değil mi
Canım aen teorilerin dışında bir bayansın. :) ama benim teorime göre bu sefer ki bebişin erkek suratlı. Erkek bebişin olacak gibi geliyor
keşke dediğin çıksa ne mutlu olurumCanım aen teorilerin dışında bir bayansın. :) ama benim teorime göre bu sefer ki bebişin erkek suratlı. Erkek bebişin olacak gibi geliyor
Ciddimisin ? Dr. Gittinmi?Canım benim bebeğim kız galiba
Hayirli olsun. Erkek demistik sanirim :)hayırlı olsun :) tahminlerde ne demiştik hatırlayamadım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?