- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.641
Canım 11+2 günlük hamileyim kesenin konumuna ilk sen yorum yapmıştın erkeğe benzettim demiştin bugün Dr erkeğe benziyor ama kesin değil küçük Dedi daha. Resmide attım 3 kişi erkek iki kişi kıza benzetti. Aslında Dr baktığında Bebek tam soldaydı sonra görüntüyü verdiğinde usg yamuk gibiydi. Allah hayırlısını versin hepimiz için.Kizlar benim bioritim ve biyoliji arti çin arti rus takvimlerinde kiz çikti. kese konumuna göre kiz çikti eski babaanne soylentilerine gore kiz cikti.arti diger gebeliklerime göre yuzde yuz kiz die tahmin ediyordum ve dun doktorum. Erkek olduğunu soyledi.
Ben yine erkege benzetiyorum canim 3 hafta icinde net olur . Tabi herseyin hayirlisi. RABBIM saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.tabi gonlumuzdekinide hakkimizda hayirli kilsin.Canım 11+2 günlük hamileyim kesenin konumuna ilk sen yorum yapmıştın erkeğe benzettim demiştin bugün Dr erkeğe benziyor ama kesin değil küçük Dedi daha. Resmide attım 3 kişi erkek iki kişi kıza benzetti. Aslında Dr baktığında Bebek tam soldaydı sonra görüntüyü verdiğinde usg yamuk gibiydi. Allah hayırlısını versin hepimiz için.
Ben yine erkege benzetiyorum canim 3 hafta icinde net olur . Tabi herseyin hayirlisi. RABBIM saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.tabi gonlumuzdekinide hakkimizda hayirli kilsin.
Bebisin kesede sola yakinsa oglan saga yakinsa kiz canim.Cnm nerden anliyosun kesedenmi bebektenmi cnm... Benim kiza benzetildi benim zaten gonlumdeki kiz bir. Oglum var cunku... Merak ettim :)
Karından çekildiyse kız gibi,vajinalsa erkek gibi cnm
Bebisin kesede sola yakinsa oglan saga yakinsa kiz canim.
Âmin Canım inşallah :)Ben yine erkege benzetiyorum canim 3 hafta icinde net olur . Tabi herseyin hayirlisi. RABBIM saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.tabi gonlumuzdekinide hakkimizda hayirli kilsin.
Normalde kiza benziyor canim. Ama kesen benimkiyle ayni herkes bana kiz demisti dr. Erkek dedi. Hakkinda hayirlisi canim gonlundeki hakkinda hayirli olsin ins.Banada yorum yparmisin cnm bide senin yorumunu almak istedim8 haftalik
Banada yorum yaparmısın ikiside karından biri 8 diğeri 13 haftalıkCnm daha çok erken en az 6 haftalık olsun tekrar yolla.
Banada yorum yaparmısın ikiside karından biri 8 diğeri 13 haftalık
Normalde kiza benziyor canim. Ama kesen benimkiyle ayni herkes bana kiz demisti dr. Erkek dedi. Hakkinda hayirlisi canim gonlundeki hakkinda hayirli olsin ins.
Erkege benziyor canim.E Elif sevval yorum yaparmısın
Oldu cnm,doktor kizin olacak dedi ama ben hâlâ erkek hissediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?