Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kizlar benim bioritim ve biyoliji arti çin arti rus takvimlerinde kiz çikti. kese konumuna göre kiz çikti eski babaanne soylentilerine gore kiz cikti.arti diger gebeliklerime göre yuzde yuz kiz die tahmin ediyordum ve dun doktorum. Erkek olduğunu soyledi.

Canım 11+2 günlük hamileyim kesenin konumuna ilk sen yorum yapmıştın erkeğe benzettim demiştin bugün Dr erkeğe benziyor ama kesin değil küçük Dedi daha. Resmide attım 3 kişi erkek iki kişi kıza benzetti. Aslında Dr baktığında Bebek tam soldaydı sonra görüntüyü verdiğinde usg yamuk gibiydi. Allah hayırlısını versin hepimiz için.

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 147
Ben yine erkege benzetiyorum canim 3 hafta icinde net olur . Tabi herseyin hayirlisi. RABBIM saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.tabi gonlumuzdekinide hakkimizda hayirli kilsin.

Ben yine erkege benzetiyorum canim 3 hafta icinde net olur . Tabi herseyin hayirlisi. RABBIM saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.tabi gonlumuzdekinide hakkimizda hayirli kilsin.

Cnm nerden anliyosun kesedenmi bebektenmi cnm... Benim kiza benzetildi benim zaten gonlumdeki kiz bir. Oglum var cunku... Merak ettim :)

Benim 7 haftalik ultrason resminde bebek kesenin soluna yapisikti.17 haftalık hamileyim.doktor erkek dedi.bende tuttu.cin ve rus takvimi tutmadı.6 yasında bir de kızım var onda cin ve rus takvimi tutmuştu.ama o haftalarda ultrason fotosu olmadığı için onun kese konumunu bilmiyorum.

Buda benimkinin 5+6 günlük hali çok merak ediyorum

Eklentiler

• 1452664564027-1101899154.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 146
Normalde kiza benziyor canim. Ama kesen benimkiyle ayni herkes bana kiz demisti dr. Erkek dedi. Hakkinda hayirlisi canim gonlundeki hakkinda hayirli olsin ins.

Sagol cnm amin insallah oglum var kizim olursa cok sevinirim... Saglikla

Kızlar bana da yorum yaparmısınız 8haftalık karından ultrason

Eklentiler

• image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…