- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.601
Kızlar rica etsem benimkinide yorumlarmısınız 6haftalık vajinal bakıldı
Canım belki hatırlarsın bana 12. Haftamda erkeğe benzıyo dedi ama bir de aen bak bakalim bebişin ush sine. Karından çekildi. Doktor a4 kağıda basıyor görüntü çirkin ve zoomlu canımBenimkine cok benziyor hem kese hemde konumu olarak. Benim oglum oluyor insallah :)
Canım sen de benim gibi kız çok istiyorsun işk çocuğun erkek diye hakkımızda hayırlısı olsunn inşallah sağlıklı olsunlar önemli olan o... Teyzemin kızı 1 yaşında, ilk başlarda erkeğe benziyor dediler ama kız oldu olabiliyo yani böyle... Ben yorumlayamadım usg ni fazla net değil benim doktor da zoomluyo sinir oluyorumCanım belki hatırlarsın bana 12. Haftamda erkeğe benzıyo dedi ama bir de aen bak bakalim bebişin ush sine. Karından çekildi. Doktor a4 kağıda basıyor görüntü çirkin ve zoomlu canım
Canim hatirlamazmiyim hatirliyorum tabim ama bu goruntude anlasilmiyoki hicCanım belki hatırlarsın bana 12. Haftamda erkeğe benzıyo dedi ama bir de aen bak bakalim bebişin ush sine. Karından çekildi. Doktor a4 kağıda basıyor görüntü çirkin ve zoomlu canım
Ne zaman 16.haftan peki. Yani %50 tutma ihtimali var sonuc itibariyle. Egerki gostermediyse gittignde hic inanma erkek yada kiz demesine. Ben inanmamistim. Hep erkek hissettim ilk gunden beri. Hayirlisiyla kiz evladin olur insallahdlrsordn 16. Haftada kontrolüm canım. Bebeğim bir hafta geriden geliyor malesef. O yüzden hamilelik Takvimi kaldırdım canım. Herkes cinsiyet tahmini yanlış olabilir diyor. Umarım öyledir tatlım.
Erkek gibi. Gonlunuze gore olsun insallah :)Kızlar banada bakarsınız. Ultrason karından çekildi 8 haftalık Eki Görüntüle 1734592
16. Haftaya kdr cinsel organi gelismeye devam ediyor canim ilk olusurkende zaten erkek gibi basliyor sonra cikinti ice giriyor sislik iniyor. O yuzden degisebilir tabi kacinci haftanda yapti bu tahmini bilmiyorum. Benim 11+5 ti kiz dediginde.dlrsordn doktor açı var dedi. İlk bebiş bacaklarını açmadı. Sonra tepetaklak geldi o an açı var dedi ve erkek olma ihtimali yüksek dedi. Canım hesabıma göre 13+4 günlüğüm. 14+4 günlük olmam gerekliyken. Plasenta da aorun olabilir ama kesin konuşmak için erken dedi korkuttu beni. Hayırlısı artık canım.
12+2 de tahminde bulundu canım.16. Haftaya kdr cinsel organi gelismeye devam ediyor canim ilk olusurkende zaten erkek gibi basliyor sonra cikinti ice giriyor sislik iniyor. O yuzden degisebilir tabi kacinci haftanda yapti bu tahmini bilmiyorum. Benim 11+5 ti kiz dediginde.
Eki Görüntüle 1735806 en baştaki 8.hafta,diğerleri 12.hafta usg...
Arkadaslar bebisim 7 haftalik benim ultrason resmimide yorumlarmisiniz acaba
karından cnmdlrsordn yrum rica edebilir iyim?
karından cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?