Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Benimkine cok benziyor hem kese hemde konumu olarak. Benim oglum oluyor insallah :)
Canım belki hatırlarsın bana 12. Haftamda erkeğe benzıyo dedi ama bir de aen bak bakalim bebişin ush sine. Karından çekildi. Doktor a4 kağıda basıyor görüntü çirkin ve zoomlu canım

Eklentiler

• IMG_20151212_171135.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 80
Canım belki hatırlarsın bana 12. Haftamda erkeğe benzıyo dedi ama bir de aen bak bakalim bebişin ush sine. Karından çekildi. Doktor a4 kağıda basıyor görüntü çirkin ve zoomlu canım
Canım sen de benim gibi kız çok istiyorsun işk çocuğun erkek diye hakkımızda hayırlısı olsunn inşallah sağlıklı olsunlar önemli olan o... Teyzemin kızı 1 yaşında, ilk başlarda erkeğe benziyor dediler ama kız oldu olabiliyo yani böyle... Ben yorumlayamadım usg ni fazla net değil benim doktor da zoomluyo sinir oluyorum

[QUOTE"ErdeminE, post: 44425712, member: 162668"]Canım sen de benim gibi kız çok istiyorsun işk çocuğun erkek diye hakkımızda hayırlısı olsunn inşallah sağlıklı olsunlar önemli olan o... Teyzemin kızı 1 yaşında, ilk başlarda erkeğe benziyor dediler ama kız oldu olabiliyo yani böyle... Ben yorumlayamadım usg ni fazla net değil benim doktor da zoomluyo sinir oluyorum[/QUOTE]
Hiç sorma canım. Zoomluyor bir de kağıda basıyor. Toneri de bitik gibi silik çıkıyor.
Allah biliyor ya kız bebek çok istiyorum. Oğlum olursa da seveceğim biliyorum ama sanki ilk oğlumun üzerine sevemem gibi geliyor. hayırlısı canım.
Allah gönlümüze göre versin tatlım

Canim hatirlamazmiyim hatirliyorum tabim ama bu goruntude anlasilmiyoki hic baska varmi? Bide 12.haftada yapilan tahminlere inanmiyorum hic. Yanilan cok kisi oldu biliyosun. En bastada benimki. Kiz olma olasiligi yuksek dedi 16.haftada kesin erkek dendi ve baris bi sekilde gorduk. O yuzden o tahmini hic dikkate alma derim. Hic tahmin yapilmamis gibi dusun. Kontrolun ne zaman bidaha?

dlrsordn 16. Haftada kontrolüm canım. Bebeğim bir hafta geriden geliyor malesef. O yüzden hamilelik Takvimi kaldırdım canım. Herkes cinsiyet tahmini yanlış olabilir diyor. Umarım öyledir tatlım.

dlrsordn 16. Haftada kontrolüm canım. Bebeğim bir hafta geriden geliyor malesef. O yüzden hamilelik Takvimi kaldırdım canım. Herkes cinsiyet tahmini yanlış olabilir diyor. Umarım öyledir tatlım.
Ne zaman 16.haftan peki. Yani %50 tutma ihtimali var sonuc itibariyle. Egerki gostermediyse gittignde hic inanma erkek yada kiz demesine. Ben inanmamistim. Hep erkek hissettim ilk gunden beri. Hayirlisiyla kiz evladin olur insallah

dlrsordn doktor açı var dedi. İlk bebiş bacaklarını açmadı. Sonra tepetaklak geldi o an açı var dedi ve erkek olma ihtimali yüksek dedi. Canım hesabıma göre 13+4 günlüğüm. 14+4 günlük olmam gerekliyken. Plasenta da aorun olabilir ama kesin konuşmak için erken dedi korkuttu beni. Hayırlısı artık canım.

16. Haftaya kdr cinsel organi gelismeye devam ediyor canim ilk olusurkende zaten erkek gibi basliyor sonra cikinti ice giriyor sislik iniyor. O yuzden degisebilir tabi kacinci haftanda yapti bu tahmini bilmiyorum. Benim 11+5 ti kiz dediginde.

16. Haftaya kdr cinsel organi gelismeye devam ediyor canim ilk olusurkende zaten erkek gibi basliyor sonra cikinti ice giriyor sislik iniyor. O yuzden degisebilir tabi kacinci haftanda yapti bu tahmini bilmiyorum. Benim 11+5 ti kiz dediginde.
12+2 de tahminde bulundu canım.

en baştaki 8.hafta,diğerleri 12.hafta usg...

Eklentiler

• 1310485-bd497b56bab6d56a3c9eb37b45c38025.webp
    888 bayt · Görüntüleme: 103
  • IMG_20151230_173616.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 99
  • 1310487-ea14807d62fa0b65d31ec7cc64800196.webp
    872 bayt · Görüntüleme: 102
Bebegim 8 haftalik ve karindan ultrason... Tahminlerinzi bekliyorum

Eklentiler

• P_20160105_101029.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaslar bebisim 7 haftalik benim ultrason resmimide yorumlarmisiniz acaba

Eklentiler

• IMG-20160105-WA0000.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 98
ya benm tum su kocakarı testlerınde kız cıkıyor :) rus takvımı varmıs orda da kız gorunuyor 12+3 um suan, 13+1 de kontrolum var tarama testıne de gırıcem orda kesın gozukur mu acaba ya cok merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…