- 20 Mart 2016
- 62
- 24
- 88
- 39
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.041
Canim insallah once Rabbim olmayanlara versin sonrada her iki cinsiyetten mahrum etmesin insallahALLAH ın taktiri canım . Ol derse olur. Rabbim inşallah kucağına sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat nasip eder. Bir hafta oldu alt komşum özel Nisa hastanesine gidiyordu. Doktor doğana kadar kız dedi. Ilk cocukları oldugu icin bir hevesle herşeyi pembe aldılar odası eşyası. Çocuk doğunca süpriz oğlun oldu. Diyeceğim o ki Rabbim nasip ederse olacak. Bende çok istiyorum. Rabbim nasip etsin inşallah. 2 kızım var onları dünyalara değişmem . Hep hayalini kurmusumdur. oğlum olsun babasıyla cuma namazına gitsin . ALLAH ım nasip etsin .
Benim 13.05.1993 eşimin 14.01.1991 bebek yapma günümüz 20.01.2016Bana yardımcı olurmusunuz
Yalnız ben son adet tarihimi yazmamisim pardon 03.01.2016 çok teşekkürler şimdidenBenim 13.05.1993 eşimin 14.01.1991 bebek yapma günümüz 20.01.2016
Oğlana benziyor canım.Bakar mısınız cinsiyetine sizden ricam
Kiza benziyorKızlaaarrr..benim miniğime de bakarmısınız. .ben bu yöntemi pek anlamıyorum da
9 haftalık canım daha belli değil . Cinsiyetini çok merak ediyorum . Rabbim kalbimize göre versin. Amin
ALLAH ın taktiri canım . Ol derse olur. Rabbim inşallah kucağına sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat nasip eder. Bir hafta oldu alt komşum özel Nisa hastanesine gidiyordu. Doktor doğana kadar kız dedi. Ilk cocukları oldugu icin bir hevesle herşeyi pembe aldılar odası eşyası. Çocuk doğunca süpriz oğlun oldu. Diyeceğim o ki Rabbim nasip ederse olacak. Bende çok istiyorum. Rabbim nasip etsin inşallah. 2 kızım var onları dünyalara değişmem . Hep hayalini kurmusumdur. oğlum olsun babasıyla cuma namazına gitsin . ALLAH ım nasip etsin .
Sizle benim dogum tarihim bile ayni:)ALLAH ın taktiri canım . Ol derse olur. Rabbim inşallah kucağına sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat nasip eder. Bir hafta oldu alt komşum özel Nisa hastanesine gidiyordu. Doktor doğana kadar kız dedi. Ilk cocukları oldugu icin bir hevesle herşeyi pembe aldılar odası eşyası. Çocuk doğunca süpriz oğlun oldu. Diyeceğim o ki Rabbim nasip ederse olacak. Bende çok istiyorum. Rabbim nasip etsin inşallah. 2 kızım var onları dünyalara değişmem . Hep hayalini kurmusumdur. oğlum olsun babasıyla cuma namazına gitsin . ALLAH ım nasip etsin .
Usg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi
Benimki karindan usg ne sizce?Evt cnm sana yazdim
Canım ALLAH gönlünè göre versin . Benim bir tahminim yok ama tahmini iyi olan arkadaşlar var burda . Bekliyorum sabırsizlıkla cinsiyetini öğreneceğim günü. Rabbim gönlümdekini nasip eder inşallah. AminnnSizle benim dogum tarihim bile ayni:)
Cok sasirdim gorunce
Bizde bugun 10+2 olduk.
Ben hamile kaldigim tarihi bile tahmin ediyorum
Bebegim hep sagda biliyorum cunku yumurta takibi yaptirarak kaldim
Elimde yumurta halinin resmi bile var rabbime sukurler olsun
Cok yemedigim surece hic kusmuyorum
Genelde meyve ve tatli yiyorum
Sizin nasil cinsiyet konusunda bi fikriniz var mi benim icinde
Usg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi cnm.bebegin plasentasi solda bebekte sola kaymak üzere bu fotodaBenimki karindan usg ne sizce?
5+6 burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?