- 20 Ocak 2016
- 131
- 191
- 23
- 39
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.001
Çok sağol Can'ım hep imdada Yetişiyorsun hemen cok teşekkürlerİlk usgyi cnm,5+5 dediğin 6.haftanın içinde oluyorsun onu dikkate al.
Çok sağol Can'ım hep imdada Yetişiyorsun hemen cok teşekkürler
Havalianne__ 7+2 gunku usg resminde bebek soldaydi, 9+0 gunku usgde ise saga yaklasmis. Hangisini dikkate almaliyim ? :)
Resim atamiyorum nedense, telefondan resim eklenemiyor mu acaba, bi bilginiz var mi ?7+2yi dikkate al,bebek solda demissin plasentanin nerede olduguda önemli.resim varsa at bakayim
Resim atamiyorum nedense, telefondan resim eklenemiyor mu acaba, bi bilginiz var mi ?
Nasil ekleniyor, gecen gun beceremedim de, zahmet olmazsa anlatabilir misiniz ?Telefondan da eklenir cnm
Havalianne__ bebeğini kucagina almaya az kalmis .kolay doğumun olur inşallah
.ben de biraz önce baktim kesede sol da yapisik duruyor.ama plesantayla ne ilişkisi var öyle bisey yazmissin anlamadim.plesentayi göremedim ben fotomda .ben de erkek geçirdim icimde n ama kiz dedi 18.haftamda.artik alistim kizim olacagina. Saglikli sihhatli olsun yavrularimiz.
Benimkine de bakar misiniz :) ilkki5+6 gunluk digeri 7+3 gunluk.
günaydın arkadaşlar benimde goruntume bakabilir misiniz bu resim 5 haftalıkkenCnm plasentanin yerine göre ve bebeğe gore yorum yapıyorum.
Cnm plasentanin yerine göre ve bebeğe gore yorum yapıyorum.[/QUOTE
Burda 6 haftalık goruntusu hangisinde daha anlaşılırsa ona bakın istedim şimdiden tesekkurler
Cevabı bana yazdiniz demi kusura bakmayın karışıklık olsun istemedim ben iki tane attim ayrı ayrı atabildim resimleri her ikisi de karındanUsg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi
Cevabı bana yazdiniz demi kusura bakmayın karışıklık olsun istemedim ben iki tane attim ayrı ayrı atabildim resimleri her ikisi de karından
Çok tesekkur ederim sagolun hayırlısı inşEvt cnm sana yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?