Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kızlar meraba rabbim bebeklerimizi korusun inş bizlere bağışlasın ... bende baktım da anlayamadım vajinal de tam tersi mi oluyor . Yani vajinal ultrasonda sağda duruyor benim bebeğim erkek mi oluyor kız mı

3 yilık kadinlar kulübü takipçisi olarak yeni üye oldum :) Arkadaşlar banada bir tahminde bulunabilirmisiniz sat göre 6+1 gebeliğin oluştuğu güne görede 4+1 vajinal ugs :)

Eklentiler

• 20160412_170608.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 116
3 yilık kadinlar kulübü takipçisi olarak yeni üye oldum :) Arkadaşlar banada bir tahminde bulunabilirmisiniz sat göre 6+1 gebeliğin oluştuğu güne görede 4+1 vajinal ugs :)
ramzi teorisine gore cinsiyet belirleme googlden arat canim sanirim buraya gelen yok birde oraya usg paylas :)

Canım 6+4 bebişin ultrason kagıdında yazıyor 6+1 değil. Benimkinin tam tersi duruyor bana kız demişti burdan bi arkadas seninki erkek oluyor ona göre :)

İnşallah canım ya:) yorumun için çok teşekkür ederim. 2 kızım var sağlıklı sıhhatli birde oğlum olsun dünyalar benim olur . ALLAH herkesin kalbine göre versin inşallah
Amin amin inş .. sağlıkla sıhhatle dogsunlarda inş . Rabbim herkesin gönlündekini versin

B
Bana yardımcı olurmusunuz
Bir kizim var ve gerçekten resimde sagda duruyomus ama şimdi ikinci gebeligim ve erkek olmasını çok istiorum doktor vajinal usgsi verdiği için ve bebek o zaman 5 6 hadtalik olduhu icin kesenin içinde bisey yok kapkara ama sağ tarafı böyle.çizgilerle belirlemiş bilhisayrda .sizce ne olabilir şimdi

9 haftalık canım daha belli değil . Cinsiyetini çok merak ediyorum . Rabbim kalbimize göre versin. Amin
Rabbim gonlune gore versin insallah.benimde iki kizim var erkek olmasini cok isterdim 15 haftalik hamileyim dr bunada kiz dedi saglikli hayirli evlat olsunda insallah gerisi onemli degil

Rabbim gonlune gore versin insallah.benimde iki kizim var erkek olmasini cok isterdim 15 haftalik hamileyim dr bunada kiz dedi saglikli hayirli evlat olsunda insallah gerisi onemli degil
ALLAH ın taktiri canım . Ol derse olur. Rabbim inşallah kucağına sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat nasip eder. Bir hafta oldu alt komşum özel Nisa hastanesine gidiyordu. Doktor doğana kadar kız dedi. Ilk cocukları oldugu icin bir hevesle herşeyi pembe aldılar odası eşyası. Çocuk doğunca süpriz oğlun oldu. Diyeceğim o ki Rabbim nasip ederse olacak. Bende çok istiyorum. Rabbim nasip etsin inşallah. 2 kızım var onları dünyalara değişmem . Hep hayalini kurmusumdur. oğlum olsun babasıyla cuma namazına gitsin . ALLAH ım nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…